#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol fakiri olarak Vidic'i istiyorum.

Chedjou ile alakası yok.Vidic'e duyduğum sempati ile alakalı.

Chelsea'ye karşı en iyi pas yüzdesi ile oynamış(%95). Öyle sürekli yana veya geriye pas atan biri değil.

Bir stoperin sifir hata ile oynama beklentisi ancak bizim taraftarimizda olur. Komik olan tarafi ise, bu futbol fakirleri rezil durumda olan Vidic'i istiyor.

Mükemmel bir yorum , baktım profilinde cezalı yazıyor , zaten bu forumda hep mantıklı yorumlar yapanlar ceza alır salak saçma eleştiriler yapanlara bişey olmaz. Futboldan anladığın ve doğru düzgün eleştiri yaptğın için teşekkürler renkdaş.

Tamam adam çok hata yapıyor ama bunda Burak ve Drogba'nın da etkisi çok büyük. Şimdi diyeceksiniz ki; ne alaka? Alakasını bilen biliyor, daha önce yazdık defalarca.

Tamam adam çok hata yapıyor ama bunda Burak ve Drogba'nın da etkisi çok büyük. Şimdi diyeceksiniz ki; ne alaka? Alakasını bilen biliyor, daha önce yazdık defalarca.

Bir takım kötü savunma yapıyorsa da kötü hücum ediyorsa da 11 oyuncunun tamamının payı vardır ciddi bir şekilde.

''Adam ağır ama olsun, kapalı defans oynadığımız zaman çok faydalı biri, ayağı da temiz, rakip forvetle birebir bırakmayacak bir takım savunmamız olmalı'' görüşü, bu sezonki kadro yapılan(ama)ması içinde, bazı maçlarda takımda kendisine yer bulmasını sağlayabilir, maalesef...

Ancak; her kulvarda zirveyi hedefleyen bir takım sezonda kaç maçını kapalı defansla oynayabilir ki?...Hem bilgi ve sezgisi çok güçlü olmayan, hem de çabukluk anlamında vasatın altında olan üst düzey bir defans oyuncusu görmedim bugüne kadar...Yaşı yetenlere Fenerbahçeli Uche yi hatırlatayım; belki Chedjou danda ağır bir adamdı, topla ilişkisi 5 metre mesafedeki arkadaşına topu dürtmekten ibaretti...Ama kendi ceza sahasına gelen her yüksek topun düştüğü yerde olmayı başarırdı, rakibin topa dokunması ne mümkün?...''Rakibin falanca çabuk forveti Uche yi perişan eder'' beklentimi hemen her defasında boşa çıkarmıştır, o adamın topu almasını en baştan engelleyerek...

Burdisso da olmayacak gibi...Stoper konusunun -Muslera ile kaleci sorununun çözülmesi gibi- çok iyi bir transferle çözülmesini çok önemsiyordum şahsen...Transfer sezonunda en öncelikli çözülmesi gereken sorun olarak görüyorum...

Chedjou da mümkün olan en az zararla elden çıkarılmalı, belli bir piyasası varken...

Hakkını vermek lazım son dönemlerde adam iyi, takıma adapte oldu bence..

Riera'da geldiği ilk sene kötüydü ama sonra performansını yükseltti gayet güzel oynadı..

chedjou hazır gol atıp maçın adamı olarak ilk 11'e de seçilmişken yavaştan menejerler aracılığıyla sağa sola haber salmak lazım.

Bahane olarak da seneye 5 yabancıya düşüyor kadromuzda yer yok deriz :D

chedjou hazır gol atıp maçın adamı olarak ilk 11'e de seçilmişken yavaştan menejerler aracılığıyla sağa sola haber salmak lazım.

Bahane olarak da seneye 5 yabancıya düşüyor kadromuzda yer yok deriz :D

acele etme renktaş daha dünya kupasında brezilyaya gol atacak :D

Çeptalk

Dünya Kupası'ndan sonra Eboue ve Chedjou'yu bir yere vermek lazım.

Hakkını vermek lazım son dönemlerde adam iyi, takıma adapte oldu bence..

Riera'da geldiği ilk sene kötüydü ama sonra performansını yükseltti gayet güzel oynadı..

Bence ikisinin birbiriyle alakasi yok. Riera geldiginde kötüydü dogru. Cünkü sol acik icin bariz yetersizdi. Sol beke devsirilince performans göstermeye basladi.

Orta sahanin solunda devam etseydi iyi performans falan filan zor görürdük ondan ne yazik ki.

kapali defansin kralini gokhan zan yapiyo masallarinizi kulahima saklayabilirsiniz

bu herifin ise yarayacagi spor dusunemiyorum TBH

web

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt