#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdisso oynasın onu da görürüz. En az ikiye katlar. Konuyu kaçırma. Burdisso ile Dany kıyasladım. Dany iyi futbolcu demedim. Kıyas yaparak daha iyi dedim kime göre Burdisso. Ayrıca kiralık vs diyorsun. Kontenjan harcıyor, para veriyor ve umut bağlıyorsun.

valla ben konuyu kacirmak gibi bir derdim yok..kiralik alinmis bir adam icin bukadar yaygara koparmaya gerek yok demeye calisiyorum sadece..kim olsa danny gibi bombayi elden cikartma sansini kacirmazdi..

valla ben konuyu kacirmak gibi bir derdim yok..kiralik alinmis bir adam icin bukadar yaygara koparmaya gerek yok demeye calisiyorum sadece..kim olsa danny gibi bombayi elden cikartma sansini kacirmazdi..

Kopartırım. Hedeflerin varsa, puan farkı varsa liderle kopartmanız da lazım. Dany'i yine ver. Daha iyi birini al. yoksa alma. Dany'i yine ver. Dany'i savunmadım. Kalın ve italik harflerle belirteyim.

kusura bakma renkdaş.Sözüm sana değildi alındıysan özür dilerim.

Genele de böyle deme renkdaş. Hoş değil. Bu lakırdı artık bitsin. Biz Galatasaraylıyız. Bazı yanlışları söyleyince yafta yemekten bıktım artık.

Burdisso kötü oğlu kötü transferdir. Cris süpriz kötü ancak aceleye gelmiş transferdir. Chedjou eldeki verilerle iyi transferdir. Dany yerel ligde birşeyler yapmış düşük maliyetli bir transferdir. Bu iş böyle. Gönül isterki baba stoperler gelsin olmuyor işte. Getirsen de yabancı sınırı var. Stoper devamlı oynar zaten.

Son olarak, üstte biri demişti, Terry bile rezil oynayabiliyor. Hele Selçuk'un direğe çarpan vuruşunda koca Lampard'ın yaptığı hatayı Selçuk yapsa sövmüştü herkes.

Umarım artık bu defans 4'lüsü oturur her maç birini görmekten bıktım..

Burdisso oynasın onu da görürüz. En az ikiye katlar. Konuyu kaçırma. Burdisso ile Dany kıyasladım. Dany iyi futbolcu demedim. Kıyas yaparak daha iyi dedim kime göre Burdisso. Ayrıca kiralık vs diyorsun. Kontenjan harcıyor, para veriyor ve umut bağlıyorsun.

Ne idüğü belirsizler konuşsun o zaman. Yaftalama insanları. Terbiyesizlik yapma.

benim yazdigim bir konuda yine gereksiz sert yapiyorsun emrah..ben sen alinma diye baskalirina cevap bile vermiyorum yazdiklarimda hakli olsam bile..ama sen böyle ne idügü belirsizler gibi laflar ediyorsun..yakismiyor kardes..

benim yazdigim bir konuda yine gereksiz sert yapiyorsun emrah..ben sen alinma diye baskalirina cevap bile vermiyorum yazdiklarimda hakli olsam bile..ama sen böyle ne idügü belirsizler gibi laflar ediyorsun..yakismiyor kardes..

Sana gelmemişti o laf Gökhan. hatta yazarken seni kastetmedim bile. Alınganlık gösterme lütfen daha önce konuştuk bu konuyu.

Ben bu forumdaki anlamsız ve atmasyon terim düşmanlığını anlamıyorum. Sanki Mancini bedavaya çalıştırıoyor takımı.

Yekta ve chedjouyu kazandık bu maçla birlikte işe biraz da olumlu yönüyle bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adamı çok eleştirdim ama öyle yada böyle yıllık 2 milyon kazanan forvetimiz Umut'tan daha fazla gol atıyor. O yüzden hakkını vermek lazım. Yani bu adam da olmasa son haftalarda gol yüzüne hasret kalırdık.

Bu adamdan defans olmaz lan kim defansa çektiyse kandırmış futbol alemini. Tipik ön libero gibi davranıyor coentraonun golünde defansta olması gereken adam yok :D

Bu adamın belindeki kesinlikle bir sorun var. Toplara atlayıp zıplamıyor hiç belini sakınıyor. Ameliyat olsaydı sezonu kaçıracaktı olmadı keyfimizi kaçıracak böyle oynarsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

ched. bitirdi kamerun u. o gole kadar gayet iyi oynuyordu kamerun.golden sonra dagildi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt