#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 mac kotu oynayip son 2 mac imkan olsa sahaya cikmayacak takimlara karsi iyi oynamis

ts macinda iyi oynamadi ama neyse

bu mactada atak mi yaptilar diye sormak istiyorum

sene basinda atip tutan sene ortasinda kaybolan ne kadar fransa ligi experi varsa su macin bitimiyle konuya saldirmis

tez zamanda shedju ile birlikte yol aliniz

Bugün maçın adamıydı hala ilk yarıdaki kötü oyunu nedeniyle adamı eleştirmeye yer ayırıyorsunuz eğer giderse bir yerli stoper alalım daha iyi evet yavaş ama hızlıda olsa bizde olmazdı zaten seneye ben çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bu adam bu sene sadece Avrupa maçları ve şampiyonluk iddiamızı kaybedip 2.lik tehlikeye girdikten sonra lig maçlarında kabul edilebilir seviye de oynadı.

Ben asla güvenip sezona başlamam.

Aldık zarar etmeden göndererek yerine daha iyisini maliyetsiz alabilecek durumda iken (alex) bu adamı bu şartlarda tutmamak lazım.

Son maçlarda iyi oynadı ancak genele yayamadı bu performansı. Eğer yabanci bir stoperimiz kalacaksa Dany daha mantıklı gibi maliyeti daha ucuz ve sorun yaratmaz ayrıca Chedjounun şu an piyasası var.

Ne Dany ne de Ched. bize ŞL'de ilaç olamaz. Biraz hafızanızı yoklayın, üstüne saç baş yolduruyor beyefendiler..

Hatalar yapmaya devam etse de, son birkac macta form tuttu diyebiliriz. Bu cok iyi oldu, zira Dunya Kupasi'nda kendine bir takim bulabilir. Ayni sey Dany icin de gecerli.

Ben bunu bilir bunu söylerim Afrikalı Stoper almayacaksın.

Umarım Dünya Kupası sayesinde hem Dany hem de Şecu'dan kurtuluruz...

Chedjou defansa liderlik yapabilecek seviyede bir oyuncu degil. Kontejan sorunuda olduguna göre mecburen gidecek. Stoperde Chedjou yerine bir Alex'i tercih ederim. Cünkü defansa liderlik yapabilecek, yanındaki adamlarıda oynatabilecek bir stoper..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt