#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BSmYQBdIUAAxpoJ.jpg:large

Bu Adam nasil sevilmez be... Kim bilir yedigi cikolatali pancake´ler bile kas olarak isliyordur vücuduna. Allah nazarlardan saklasin.

guven vermiyor bu arkadasimiz..

bu performansa yabanci kontenjan verilirmi ? sag bek orta saha forvet dururken..

Adamda sertlik adına hicbirsey yok. Şeker gibi stoper. Stoper dedigin biraz sert olacak, aradan kasaplıkta yapacak. Rakip hücumcuyu korkutacak arkadas. Rakip forvetler bizim ikiliye bakınca rahatlıyordur heralde (Chedjou-Semih) birisi cok kibar bir defans, diğeri ise hala daha acemi.

Karakteri matrak mı matrak , kişiliği iyi gibi görünüyor

ama bu iş bunlarla olmuyor gözümde dany'den tek farkı piyasası olması .

hiç akıllı hamleler yapmıyoruz hiç ya hayırlısı

Adem Çakar kasla bitmiyor iş beyin olacak beyin stoper olarak leşh Servet bile daha iyiydi bundan arada çekip gidiyordu hücuma ama sertti hamle gücü iyiydi bunda hiç biri yok!! Vasat

gece gece rüyandamı gordun

Kötü bir stoper olduğunu düşünmüyorum ama 90 dakika oynatmak risk taşıyor bu bir gerçek. Stopere göre belli artıları var ama aynı derece eksileri de var ve en büyük eksiği konsantrasyon. Geçen sene Chedjou'nun iyi oynadığı maçlar oldu ama hepsinde adam 80 dakika çok iyi oynuyorsa 81. dakikada gol yiyoruz ve hata Chedjou'nun oluyor. Hatırlayın 3-1 biten Kopenhag maçını o maç Chedjou iyiydi dersiniz ama yediğimiz gole bak Chedjou'nun hatası. Deplasmanda oynadığımız Kayseri Erciyesspor maçına bakın 2-0 öne geçtik kendisi golde attı ve iyiydi. Son iki dakikada iki gol yedik iki golde de Chedjou ve Dany ikilisinin hataları. En son olarak son oynadığımız resmi maç olan içerideki Erciyes maçını hatırlayın , maç boyunca tek bir pozisyon vermedik ve Chedjou çok formdaydı ama maç 2-1 bitti ve goldeki hata Chedjou'nun. Yani adamın yaptığı hata direk gole sebep oluyor.

chedjou'yu şu yönden sevmiyorum eğer bir maçta kötüyse hiç olumlu hareketi olmuyor ama iyiysede müthiş oynuyor hiç ortası yok eğer giderse yerine yabancı stoper almak yerine altyapıdan birini dahil etmek daha mantıklı ismi geçenler chedjoudan iyi değil

Severim Chedjou'yu ama, çok yumuşak kalıyor. Bize daha yırtıcı, sert ve savunmada liderlik yapabilecek tecrübeli bir stoper lazım. Semih-Ujfalusi örneğinde olduğu gibi. Semih-Chedjou olmuyor maalesef. Kontenjan sorunu da var. Hayırlısı.

Cok lider özellikli bir adam.

Mukemmele yakin bir fizige sahip.

Hizli, seri, top teknigi bir stopere göre hicte fena sayilmaz.

Hava toplarinda hem ileride hem geride basarili.

Saymakla bitmeyecek ozellikleri var bu adamin benim gözümde. Ama ilginctir bu özelliklerinin hakkini hic veremiyor, muhtemelen yukarida yazdiklarima da bir tarafiyla gülenler de olabilir aranizda ama, gerçekten cok başarılı bir stoper olabilecek iken -Kolo Toure nin saglam olduğu zamanlara yakin bir stoper- şu anki hali insani fazlasıyla üzüyor. Toparlanamayacaksa ki hic sanmiyorum, bir sekilde elden cikarilmali. Ancak aldigimiz bedeli kurtarmak filan düşünülemez tabi, 3 milyona yakin bir bonservis alinabilirse, hic düşünülmesin derim.

Bu kadar yazdim sonucu da söyleyeyim, ne kadar sac bas yoldurtacak olsa da herkes kendisini hazirlasin, Chedjou bu sezon da bizimle.

Cok lider özellikli bir adam.

Mukemmele yakin bir fizige sahip.

Hizli, seri, top teknigi bir stopere göre hicte fena sayilmaz.

Hava toplarinda hem ileride hem geride basarili.

Saymakla bitmeyecek ozellikleri var bu adamin benim gözümde. Ama ilginctir bu özelliklerinin hakkini hic veremiyor, muhtemelen yukarida yazdiklarima da bir tarafiyla gülenler de olabilir aranizda ama, gerçekten cok başarılı bir stoper olabilecek iken -Kolo Toure nin saglam olduğu zamanlara yakin bir stoper- şu anki hali insani fazlasıyla üzüyor. Toparlanamayacaksa ki hic sanmiyorum, bir sekilde elden cikarilmali. Ancak aldigimiz bedeli kurtarmak filan düşünülemez tabi, 3 milyona yakin bir bonservis alinabilirse, hic düşünülmesin derim.

Bu kadar yazdim sonucu da söyleyeyim, ne kadar sac bas yoldurtacak olsa da herkes kendisini hazirlasin, Chedjou bu sezon da bizimle.

Bazı yerlere katılsamda 'seri' olduğunu düşünmüyorum.Ön sezileride çok zayıf çokta yumuşak bir stoper birebirlerde kolay adam geçiriyor hava hakimiyeti gayet iyi ayağı düzgün deniyor ancak bi numarasını göremedik.Birde en önemli hatası alanını boşaltıyor orta saha oyuncusu gibi davranıyor bu yüzden gol yiyoruz...

Seviyorum bu adamı. Prandelli nin elinde iyi iş yapcak inş.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

ancak ömer toprak (serdar taşçı'yı saymam bile) gelecekse chedjou elden çıkarılmalı... onun dışında yeni bir yabancı stoper için elimdeki chedjou'dan vazgeçmem... yeni bir yabancı stoper demek chedjou'yu elden çıkarma ve ya fesih problemi demek + elindeki koray'ı köreltmek demek + yabancı kotenjanından bruma veya telles'den vazgeçmen demek...

matematik düşkünü biri değilim... istatistikden de anlamam... ama geçen sene senin takımın ligin en az gol pozisyonu veren takımıysa... bu veriye paralel olarak en az gol yiyen takımıysa ve üstüne üstlük kalecin ligin en çok kurtarış yapan kalecileri arasında bile değilse (musleranın kurtarış sayısı onur'un 3de biri bile değil) senin defansında problem yoktur... elimizde bu sene stoper de oynatabileceğin semih, chedjou, koray, hatta hakan balta ve hatta emrecan var... bizim yapmamız gereken koray ve emrecan'a fazla dakika vermek olmalı...

Savunmadaki aksaklıkların sadece defans 4 lüsünden kaynaklandığını düşünenlerle chedjouyu göndermeye çalışanlar aynı kişiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt