#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10623964_952562481427527_216998982_n.jpg

aurelienchedjou21 - 1 saat önce

Present from my friend @art_emi_drawing#lions#victory#like

Hiç bir zaman kötü futbolcu olduğunu düşünmedim.

Geldiğinden beri hiç bir zaman 2-3 maç üst üste oynamadı tam form yakalıyordu ertesi hafta sınırdan dolayı kesik yiyordu. Bu sefer inşallah istikrar yakalayacak.

Bir maç önde oynamamız gerekir arkada bolca açık verir gelir söveriz yine hep beraber.

Chedjeunun özelliklerinden biride temiz oynamasıdır. Genelde kart problemi çekmez. Müdahale zamanlaması iyi olduğu içim sert girse dahi topa sert olur.

İnşallah bu sene stoper transferi yapmayız, gerçekten hiç gerek yok. O parayla forvet alsınlar.

İki maçtır kusursuz oynuyor. Umarım bu performansını devam ettirir.

Ciddimisin ?

Yahu lafım kişisel değil genele ,

son birkaç sayfadır okuduklarım kanımı donduruyor ,

fener maçında 2 asisti güme gitti kullandığı tüm toplar istisnasız rakibe gitti ,

bugün 2. yarı yine asistini yaptı fernandao daha cömert ! çıktı , ilk yarı Musleraya verdiği bir aşırtma kafa pası varki ömrümden çaldı ,

maç boyu kullandığı topların tamamı ama tamamı rakibe gitti ve aynen geri dönüp baskı yendi , keza Semih'inde aynı şekilde kullandığı tüm toplar hemde birçoğu çok rahat pozisyonda iken en olmayacak şekilde bize pozisyon olarak geri döndü , ,

şaşırıyorum yahu bu kadar mı tabelaya endeksliyiz fernandao golü bulsa burda gömülüyordu şuan da !

Birde bazı ukelalar var eleştireni cahillikle suçluyorki bu daha da fena !

Ciddimisin ?

Yahu lafım kişisel değil genele ,

son birkaç sayfadır okuduklarım kanımı donduruyor ,

fener maçında 2 asisti güme gitti kullandığı tüm toplar istisnasız rakibe gitti ,

bugün 2. yarı yine asistini yaptı fernandao daha cömert ! çıktı , ilk yarı Musleraya verdiği bir aşırtma kafa pası varki ömrümden çaldı ,

maç boyu kullandığı topların tamamı ama tamamı rakibe gitti ve aynen geri dönüp baskı yendi , keza Semih'inde aynı şekilde kullandığı tüm toplar hemde birçoğu çok rahat pozisyonda iken en olmayacak şekilde bize pozisyon olarak geri döndü , ,

şaşırıyorum yahu bu kadar mı tabelaya endeksliyiz fernandao golü bulsa burda gömülüyordu şuan da !

Birde bazı ukelalar var eleştireni cahillikle suçluyorki bu daha da fena !

Gayet ciddiyim. Bir stoperin ne görevi varsa hepsini fazlasıyla yapıyor bu sezon, şimdilik.

Anlasiliyor ki gecen sezon bir nevi uyum süreci yasadi. Cünkü sezonun sonlarina dogru da böyle oynuyordu. Sanirim takima ve ülkeye tamamen alisti.

Bence Semih ile beraber daha uyumlu oynuyorlar gecen sezona göre. Dany,Eboue de oldugu gibi bunda da bazen konsentrasyon sorunu ortaya cikiyor.

Konsantre oldugu müddet ise yarar. Bence gerek yok yeni yabanci bir stopere. Semih,Balta,Koray,Chedjou Zan ve altyapidan Emre Can götürür orayi bu sezon.

Rigobert song'tan esintiler sergiledi bu akşam.

Üstelik uzun pasları song'ta olmayan artısı.

4312 yada 352 oynayacaksak geçen seneki çapa görevini üstlenebilir , geride de semih balta yada zan koray altenatifleri olur.

Kötü oynadığında eleştirdik, iyi oynadığında da öveceğiz elbet.

Bu sezona çok iyi girdi maşallah.

Umarım kalıcı bir form yakalar. Gamsız olmaz, ve hep böyle devam eder.

Çok iyi bile değil çok çok iyi oynadı bugün.

Bilmiyorum bir Rigobert Song yada Ujfalusi olabilecekmisin bu takimda, ama seni destekliyorum. En cok guven bir defans oyuncusuna lazimdir, bu taraftar sana guveniyor Aslan parcamiz.

Geçen sene hakan delikanli ve alper altun ile tabiki basta ben olmak uzere savundugum elemanimiz.

hala fransadaki form duzeyine kavusamamis olsada su durum bile sevindirici. tac cizgisinde yaptigi gereksiz faul disinda kusuru yoktu. ordada volkan sen arkasindan sovdu saydi, ilk etapta aldirmasada volkanin agzinin payini vermek isteyen oyuncumuzun ensesinden tutup oyuncumuzu kenara firlatti, sonra sen ne diyon dercesine devasa vucudunu koydu bu sahne çok hoşuma gitti. Lille'de de arkadaşlarına çok bağlı bir tipti. tarz olarak 2. melo diyebilirim. reklam panosunada tekmeyi geçirince tum bursalilar yuhlamişti bu da guzel bir bursa anisiydi :asd:

son olarak le tank rouge yani kirmizi tank

Chedjou inşallah haftaya kendi evimizde savunma hattımızı ileride tutunca küfür yemezsin. Geldiğinden beri iyi oynamasını en çok istediğim adamlardansın. Umarım tutarsın Aslanım. Bizim o bölgede Semih ile partner olabilecek birilerine ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt