#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama hiç sallamadım, acaba sallayanlar şuanda nasıl güzel şeyler yazabiliyor nasıl bir yüzsüzlüktür anlamadık :D

O ne çalımdi be Ched, helal olsun sana, keske sana bakip utanmasi gereken futbolcular utansa, ama nerde bizde öyle adamlar.

Bunlari Kalli zamaninda Servet Cetin yapiyordu... Fransa´nin en iyi stoperlerinden birisi dedigimizde, "hadi lan" gibi cevap almadigimiz kalmisti. Ama hic birsey degismedi, yarin öbürgün bir iki gol yedirirse yine sövmeye baslar herkes.

Gol attırabilir, yedirebilir de. Genel performansının iyi olması sevindirici.

Selçuk ve Burak'tan kurtulsak daha sevindirici olur belki.

Bunlari Kalli zamaninda Servet Cetin yapiyordu... Fransa´nin en iyi stoperlerinden birisi dedigimizde, "hadi lan" gibi cevap almadigimiz kalmisti. Ama hic birsey degismedi, yarin öbürgün bir iki gol yedirirse yine sövmeye baslar herkes.
Gol yedirdiğinde sövülmeyen bir futbolcu var mı dünya üzerinde? Kendimizi kandırmayalım. Bu adam ilk geldiği sene tam bir faciaydı, futbolcudan başka her şeye benziyordu. Bu sene adam gibi oynaması şart aldığı parayı hak etmesi için. Bonservisine de az para gitmedi. Bir zahmet adam gibi oynasın artık.

Adamsın be... Takımın stoperi en teknik oyuncumuz neredeyse!

Eski sayfalara rastgele bakmak gulduruyor. Formsuz oldugu donemler de oldu tabi ama takim savunmasindan habersiz oyuncular yuzunden acik alanda rakiplerle cok defa karsi karsiya kaldi ki degme stoperler bu konuda basarisizdir.

Tapatalk

semihle beraber takımın en iyisi bu sene çok iyi oynuyor allah nazardan saklasın

Gelmeden önce bu adama tank diyolardı harbi tank gibiymiş.Pasları da sağlam orta sahada Melo'nun yanında deneyelim 2-3 maç

Son düzenleme:
Beceriksizler ordusuna yaptığı haklı bir isyandı aslında dünkü asisti.

golüdemi ben atayım dedi resmen semih ile çok iyi girdiler sezona yenilen golde adamın önünü açan bastonlu inan aldığın para helal olsun

Geçen yıl Juventus maçında yine kendini yere bırakan Eboue'yi yerdeyken kızıp kalkmasını isteyerek gönlümü kazanmıştı.

Adam potansiyelli oyuncu oldugunu gösterdi ve gösteriyor.

Geçen sezonlarda pek uyum saglamadi ama umarim bu sezon onun sezonu olur

Çelsi'ye karsi bizim için önemli gol atti, simdik harika assistle bizi yeniden kurtardi.

Baştan beri kaliteli bir kumaş demiştim halen aynı ısrarı sürdürüyorum. Evet hatalar yapmadı mı ? yaptı, alıştıkça katkı verdiği çok açık ortada...

Adam resmen evrim geçirdi..Nerede geçen yılki hata yapan Chedjou nerede kusursuz oynayan Chedjou..Asisti yapmasa da sahanın en iyisiydi asist ballı kaymak oldu resmen

Bu adam TR liginde forvet bile oynar. Stopere koy Gökhan ile Melo'yu Chedjou'dan daha iyi stoper oynar. Bugünkü maçta da iyi gol yedirdi , son dakikalarda da onun sayesinde yine yiyecektik. Stoper için ağır kalıyor net kere net.

Hala gol yedirdi diyor Allahim yarabbim ya...

Golu yediren salak Veysel ile Selcuk. Chedjou'nun ne alakasi var? Izle adamlarin golunu. Selcuk agir kaliyor, adami iteklemeye calisiyor falan, Veysel de izlemekle mesgul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt