#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar cahil bir taraftar topluluguna sahibiz arkadas olacak is degil. Bir stoper den sifir hata ile oynamasini bekleyen tek taraftar toplulugu.

Bu forumda her gün fikir degistiriyorlar.

Chedjou assist verdi - yeni Maldini ilan edildi.

Chedjou kötü maç oynadi - Sabri'den beter oyuncu oldu neredeyse

Biraz bekleyin be.

Golde hataliydi ama Chedjou'dan önce elestirilecek 10'dan fazla oyuncu var. Bu takim yediginden fazla atsa benim icin sorun yok.

Tabeleya yansıyınca mı eleştirilir oldu ?
Hakkını yemem eskişehir ve anderlet maçlarında çok iyiydi , ama geriye kalan tüm maçlarda yaptığı hatalarına bugün geri döndü ,
Hatasız savunmacı olmaz yada takım savunması / hücumu gibi daha komplike denilebilecek hususlarla açıklanabilir bir durum değil bu ,
Chedjou'nun ilk pozisyonda ki denize dalar gibi dalışını herhangibi futbol aklıyla açıklayamazsınız ,
yada genelde hermaç yaptığı ama bu maçta tabelayada yansıyan abuk hatasını açıklayamazsınız ,
burada Bursa maçından sonrada benzeri şeyleri yazdım , millet burada göklere çıkartırken aynılarını yazdım ama tabelaya yansımadığı için anlatamadık derdimizi !
Chedjou bu takımın 1. stoperi olamaz olmamalı ama ...........

Yekta golde öküzün trene baktigi gibi bakiyordu.

Anderlecht maçında kalmış aklı. Gayet kötüydü.

Her oyuncunun kötü olduğu dönemler olur devamı gelmemesi lazım ama.

Bu forumda her gün fikir degistiriyorlar.

Chedjou assist verdi - yeni Maldini ilan edildi.

Chedjou kötü maç oynadi - Sabri'den beter oyuncu oldu neredeyse

Biraz bekleyin be.
neden sasiriyorsunuz ki?gecen hafta niye oynatilmadi diye feryat ettiklere x bir futbolcuyu bu hafta hoca neden oynatti diye elestiriyor millet..fanatazi kadrolar kurup koray´i orta saha oynatanlar bile var..

Tabeleya yansıyınca mı eleştirilir oldu ?
Hakkını yemem eskişehir ve anderlet maçlarında çok iyiydi , ama geriye kalan tüm maçlarda yaptığı hatalarına bugün geri döndü ,
Hatasız savunmacı olmaz yada takım savunması / hücumu gibi daha komplike denilebilecek hususlarla açıklanabilir bir durum değil bu ,
Chedjou'nun ilk pozisyonda ki denize dalar gibi dalışını herhangibi futbol aklıyla açıklayamazsınız ,
yada genelde hermaç yaptığı ama bu maçta tabelayada yansıyan abuk hatasını açıklayamazsınız ,
burada Bursa maçından sonrada benzeri şeyleri yazdım , millet burada göklere çıkartırken aynılarını yazdım ama tabelaya yansımadığı için anlatamadık derdimizi !
Chedjou bu takımın 1. stoperi olamaz olmamalı ama ...........
nerdesin sen ya?bu aralar pek görünmüyorsun!!

Bal yapmayan bir orta saha ve Türkiye'nin en zayıf forvet hattı bizde olduğundan kaybediyoruz ama bugün de Chedi asıp keselim .HADİ

Olayı abartmanın anlamı yok, ne diye kasıyorsunuz abicim iyiyken iyi deyin kötüyken kötü. Nedir bu devamlı süregelen futbolcuları savunma mekanizması?

Sezar'ın hakkı her zaman Sezar'a. Adam sezona iyi başlamıştı, hem de şaşırtıcı derecede iyi başlamıştı ve hak ettiği övgüyü de aldı. Geçen sezona göre gelişim kat etmiş orası kesin. Ama hala zihniyeti aynı. Bugün bakıyorsun gene aptal aptal hatalar. O zaman bugün yine eleştirisini alacak. Sadece ilk golde değil 2.golde de esas kahraman kendisi. Böyle dangıl dungul oynamaz bir stoper. Ha yarın gene iyi oynar, alkışlanır. Bu kadar basit.

chedi gecen seneden biliyoruz.hiç bir zaman maçı rahatça izleyemezsiniz.bir çalım yer topu aglarınızdan çıkartırsınız.gecen sene bunu defalarca gördük.esas siz chedi 2-3 maçla göge yükseltenler sussun.urfaluji 3 tane ched eder.yoklukta iyi görünüyor.

chedi gecen seneden biliyoruz.hiç bir zaman maçı rahatça izleyemezsiniz.bir çalım yer topu aglarınızdan çıkartırsınız.gecen sene bunu defalarca gördük.esas siz chedi 2-3 maçla göge yükseltenler sussun.urfaluji 3 tane ched eder.yoklukta iyi görünüyor.
Sen Ujfa'nın yaptığı hataları hatırlamıyorsun sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt