#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Türkiye'deki taraftarın zeka seviyesi yemin ediyorum ilkel primatlar kadar değil...

Maç boyu tek bir önemli hatası oldu ilk golde ama ondan evvel de hatalar zinciri vardı Yekta-Semih'in yaptığı...Maçta gayet iyiydi sağlam müdahaleleri oldu,rezil oynayan Semih'in de açığını kapattı...

Olayı abartmanın anlamı yok, ne diye kasıyorsunuz abicim iyiyken iyi deyin kötüyken kötü. Nedir bu devamlı süregelen futbolcuları savunma mekanizması?

Sezar'ın hakkı her zaman Sezar'a. Adam sezona iyi başlamıştı, hem de şaşırtıcı derecede iyi başlamıştı ve hak ettiği övgüyü de aldı. Geçen sezona göre gelişim kat etmiş orası kesin. Ama hala zihniyeti aynı. Bugün bakıyorsun gene aptal aptal hatalar. O zaman bugün yine eleştirisini alacak. Sadece ilk golde değil 2.golde de esas kahraman kendisi. Böyle dangıl dungul oynamaz bir stoper. Ha yarın gene iyi oynar, alkışlanır. Bu kadar basit.

Sezar deme, sezar demeeeee:mad::mad::mad::mad::mad:

Ligde Chedjou'nun Melo ile beraber orta saha oynamasini öneriyorum. Digerlerinden daha iyi oyun kuruyor. Sayin Prandelli herşeyi deniyorsun. Bunu da dene.

Semih saçma sapan çalımlar yiyor o göze batmadıda bu mu battı. Hoş zaten stoperlerimizde çok sıkıntı yok

Melo-Chedjou iklisi ivedilikle monte edilmelidir.Hem Selcuk'tan hem de Cemal'den kurtulmalıyız.Balta-Semih defansı götürür.Bu adamdan orta sahada yararlanmalıyız.Kalbur üstü tekniği var.Topla ilişkisi iyi.Fantezi seven Sezar bunu denesin bir bakalım.

Chedjou ile stillerimiz aynı, ben kendi kaleme iki tane sallayınca kovulmuştum, ileride forvetler aptal aptal pozisyon harcayınca orta saha iyice kendisini kaybetmiş top yapamaz hale gelmişse.Yandan üstüme gelecek kanatları kapatan beklerim ileriye koşup geri gelmiyorsa inanın bana ben 5 tane yedirirdim.Hayır bir de birkaç gün önce takımım yine aynı aptallıkta oynamış, sahada sadece ben ayakta kalmışım hatta üstüme hiç vazife olmadığı halde mevkimden ayrılıp, risk alıp, gidip çalım ile içe katederek asist yapmışsam ve aynı takım aynı mentalite ile sahaya sürülmüşse ve 2-0 yenildiysek, az bile yapmışımdır. Tek cümlede herşeyi açıklamaya çalıştım :(

Yaptığı hatayı söylemişler. tekrarlamama gerek yok. Chedin hatasına gelene kadar oluşan hatalar zincirini de işin içerisine katarsak ilk gol de en az hata kendisine aittir.

Ya arkadaslar kendinize gelin her insan hata yapar.Sergio Ramos bile hata yapiyor Chedjou mu yapmasin.Hangi takim olursa olsun ister Real ister Barca olsun hic bir takimin hatasiz oyuncusu yoktur.1 mac hatali oynadi diye adami asmayin ne bekliyorsunuz anlamiyorum.

Çok dağınıktı, stoper oynadığını unuttu bazen.

2 mac iyi oynadı diye bayram edilen fransa liginin sözde en stoperi, 7 küsür milyon Euro bonservis yılda 2 küsür milyon Euro ile cebini dolduran chedjou , hah bu işte danışmana ve şakşakçı taraftara yakışır..

ya arkadas
ne sorununuz var bu adamla.
Takım yoluna gidemiyor sağ bek sol bek folloş olmuş orta sahadan yardım sıfır dzemali dene adam ayakda duramıyor selçuk 2 metre önüne pas atamıyor
Forvet denen zat daha ofsaytın ne oldugunu anlayamamış
Siz yine bu adama sallıyorsunuz.

Thiago motta ile Luisi koy önünde böyle çucal orta saha kanatlardada defansı sıfır olan 2 adam olunca ne yapsan bu 2 stoper.
Süpermen mi bu adamlar heryere kosacak herkesi durduracak..

Açında az PSG Barcelona Real Madrid maçlarını falan izleyin o milyon dolarlık adamlar bu kadar iyi orta saha ve yardımlaşma olmasına rağmen ne amatörce hatalar yapıyorlar görün!

Adam çarşamba günü ipten aldı sizi belki 3.lüğü kurtardı hala adama b..k atıosunuz ayıpdır az utanın

takimdaki en faydali 3 oyuncu arasinda. ama en basa muslerayi yazarim ben. tanki ne kadar sevsemde

Bu maçta en çok Chedjou topla buluşmuş. Düşünün takımın halini.

I am the one who knocks!

sezon basindan beri övdüler bugün yine sicti.
bu oyuncular övülmeye gelmiyor !

Ulan şu adamı savunup durmayın şu adamı .Stoper adam böyle saçma hatalar yapar mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu adamı her oyuncu hata yapar diye savunuyorsunuz!Bu adamın her hatasında topu ağlardan çıkartıyoruz.

ciddi ön yargı var buna en ufak hatasında bişey olmaz bundan diyorsunuz Popescudan sonra teknik stoper bulduk onuda beğenmiyorsunuz ama prandelli hata yaptı melo yokken chedjouyu ön libero denemeliydi hem teknik hemde sert yektadan çok iş yapardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt