#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da olmasa kornerde,frikikde gol falan atamıyacağız. Helal bro.

I am the one who knocks!

bu adam her kornerde kafa vuruyor. adam top nereye gidecegni biliyor. bizim burak'in manutd haric kornerden kafa golü attigini hatirlamiyorum
Burakın avukatlığını yapmış olmayım ama benim aklıma 3 gol attığı Cluj maçı geliyor birtane 90'a kafa golü attığı veya aynı sezonda (ilk sezonu) Antepe attığı kafa golü.

I am the one who knocks!

Cokistekli. Gol bulamadigimiz zaman isyan eden yapisi var. 100de 100unu verior helal lan aurelien

Burakın avukatlığını yapmış olmayım ama benim aklıma 3 gol attığı Cluj maçı geliyor birtane 90'a kafa golü attığı veya aynı sezonda (ilk sezonu) Antepe attığı kafa golü.

I am the one who knocks!

2012/2013 sezonunda kafasini gayet verimli kullandi. O maci cevirdigimiz Orduspor müsabakasinda rakibini ezerek (Elini kullanmadan!) attigi bir kafa golü vardi. Braga macinda esitligi saglayan golü ayni sekilde kafa ile atmisti...

O yönde 1 yildir agresifligini tamamen kaybetti... Kendisini aslinda gelistirmisti o konuda, ama genel olarak ürkek bir oyuncu. Umut gibi top ile kalecinin veya defans oyuncusun arasina giremez, tereddüt ediyor ve o yüzden bir cok gol firsati kacirdi son zamanda...

Galatasaray-Orduspor BURAK YILMAZ'ın GOLÜ - YouTube

1.90 boyunda öküz gibi kalibi var aslinda, ama cogu zaman kullanmaktan korkuyor. Bugün Ibrahim Toraman´a karsi bir pozisyon vardi ezildi restmen 1.70´lik adama karsi... Bence ikili mücadelelerde korktugu icin devamli elini kullaniyor.

2012/2013 sezonunda kafasini gayet verimli kullandi. O maci cevirdigimiz Orduspor müsabakasinda rakibini ezerek (Elini kullanmadan!) attigi bir kafa golü vardi. Braga macinda esitligi saglayan golü ayni sekilde kafa ile atmisti...

O yönde 1 yildir agresifligini tamamen kaybetti... Kendisini aslinda gelistirmisti o konuda, ama genel olarak ürkek bir oyuncu. Umut gibi top ile kalecinin veya defans oyuncusun arasina giremez, tereddüt ediyor ve o yüzden bir cok gol firsati kacirdi son zamanda...

Galatasaray-Orduspor BURAK YILMAZ'ın GOLÜ - YouTube

1.90 boyunda öküz gibi kalibi var aslinda, ama cogu zaman kullanmaktan korkuyor. Bugün Ibrahim Toraman´a karsi bir pozisyon vardi ezildi restmen 1.70´lik adama karsi... Bence ikili mücadelelerde korktugu icin devamli elini kullaniyor.

aynen bende izlerken böyle söyledim. adamın herşeyi eksik ya

stoperde olması gereken her özellik var hatta ekstra özellikleri var ama çoğu zaman kullanamıyor yoksa bu lige fazla oyuncu.

Olcan-Sneijder gibi iki usta ayak ve Chedjou gibi duran toplarda posizyon almasını bilen bir oyuncu varken bol bol duran top calısalım bari.

semih'e de kafa toplarına çıkmayı öğret chedjou. Adam 3 senedir her kornere gidiyor ama 1 kere dahi golü geçtim tehlikeli kafa vuruşu yaptığını hatırlamıyorum. beni koysalar ben bile o kadar çok korner artışında şansa falan atarım bir gol. Semih ise bu konuda koca bir sıfır

ben td olsam sen geride bekle en azından dünkü gibi kontra yemeyiz derim semih'e

seviyoruz seni aurelien iyi ki defans almamışız başımızın tacısın

Gecen sene kötü filan degildi. Kötü basladi, ikinci yari yine takimin en iyilerinden biriydi Sneijder ve Melo ile birlikte.

Bu sene de biraktigi yerden devam ediyor. Aslanim benim, böyle devam

semih'e de kafa toplarına çıkmayı öğret chedjou. Adam 3 senedir her kornere gidiyor ama 1 kere dahi golü geçtim tehlikeli kafa vuruşu yaptığını hatırlamıyorum. beni koysalar ben bile o kadar çok korner artışında şansa falan atarım bir gol. Semih ise bu konuda koca bir sıfır

ben td olsam sen geride bekle en azından dünkü gibi kontra yemeyiz derim semih'e
Semihin taktiğide yanlış aga kafa atamıyorsan karambol kovalıcaksın önüne düşene vurucan

tumblr_mnb1i35b3G1snmqoso1_250.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt