#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis'ten yiyince fışkıları-adamdan kaçmaya başladı ahaha,

Bundan stoper falan olmaz. Bin kere dedik. Kaç kere beli kırıldı sayamadım. Yok efendim Semih'le çok iyi bir uyum yakalamışlar. Alın size uyum. Şampiyonlar Liginin açıl ara en rezalet defans hattına sahibiz.

Yazilanlarin bazılarini oku zaten futbol bilgimizin üst düzey olduğunu anlarsınız.

adam el bombası ne yapacagı bellı olmuo bazen thıago sılva oluo bazen servet cetın :D

Bu adam ne zaman iyi oynarsa Aysalin transferi, ne zaman kötü oynarsa Terimin transferi özellige sahip. :D

Sorun Chedjouda değil bence hocanın sistemiyle ilgili olması bu Chedjou resmen bek oynadı bu maçta chedjou suçlu bulmuyorum.3-5-2 sistemi kadar saçma sistemde melo bile stoper oynadı daha ne diyorsunuz.

Melo da Chedjou da kötü oynadı. Sistem de etkiliyor olabilir. Görevlerinin farkında değillermiş gibiler sahada.

genelde sag bekte kotu oynadi ilk yarisini kacirdim macin ama 2. yarida sag bekimsi biseyler oynadi hamit mi veyselmi o onundeydi falan.

ilk yariyi bilmem ama ikinci yari vasat sayilirdi. hos ortada takim yoktu isim isim elestirmek yanlis. bir takim kuracaksin oncelikle. o bizde yok. daha cok doveriz dizimizi

Adam omru hayatinda 3 lu oynamamis burada yazilanlara bakin... Lig basladi baslayali Chedjou, kotumu oynadi? Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Tarik, Semih, Bruma... Kadro yaparken ilk bunlari yazarim

1120939_Galatasaray_SK.jpg

Son düzenleme:
Görülen oki, birebir posizyonlarda calım yemeye müsait bir stoper. Süpriz golleri olmasa hic cekilmez.

2 golde çok açık melonun hatası varken gelip chedjouyu eleştirip meloya laf söylememek çok mantıklı!

ilk 3 golde de tüm hata bu adamda
bu kadar kolay calim yedigini dünya alem biliyor ama bizim italyan hala göremedi bunu

ilk 3 golde de tüm hata bu adamda
bu kadar kolay calim yedigini dünya alem biliyor ama bizim italyan hala göremedi bunu

Bunu görebilmek için üst düzey futbol bilgisine gerek yok renkts,gözlerin sağlamsa görürsün yani görmek isteniyorsa yani,hele ki yenilen 3. golde önündeki Sanchez olduğu halde adam arkasına kaçıp onu takip etmemesi bi nevi gel bana gol at demesi-sonrada kaleciyle karşı karşıya bıraktıktan sonra hamle yapmaya çalışması falan böyle rezil bi stoperlik olamaz bunu Dany yapıyodu 2si sayesinde Real'den 6'yı yemiştik saolsunlar.

Son düzenleme:
Bu sezon Chedjou kendini biraz daha toparladı, geliştirdi orası kesin. Ama hepsi bu fazlası değil. 1'e 1'de inanılmaz kötü. Gördüğüm en kolay çalım yiyen stoperlerden biri. Biraz hızlı her oyuncu için Chedjou'yu alt etmek çocuk oyuncağı.

Bu maç özelinde konuşmuyorum genel olarak böyle bu. Wellbeck değil Utaka bile perişan edebiliyor kendisini. Süper Kupa'da Emenike, Sow yanından rüzgar gibi geçiyorlardı hep arkalarından nal topluyordu. Balıkesir maçında Sercan ile yaşadıkları malumu herkesin. Bu adamı oynatıyorsan sürekli eksiklerini kapatan, hatalarını süpüren birini oynatman lazım ki bu kadar göze batmasın. 3'lü savunmada Melo da bunu yapamayınca facia kaçınılmaz oldu. Semih zaten kendi saçmalıklarıyla uğraşamazken bunun hatalarını örtmesi mümkün değil. O yüzden bu tandemin çok sıkıntısını çekeriz daha biz. Çünkü denge savunmacılığı yapmayı hiç bilmiyorlar. Rakibi de yıldırmıyorlar.

Bunu görebilmek için üst düzey futbol bilgisine gerek yok renkts,gözlerin sağlamsa görürsün yani görmek isteniyorsa yani,hele ki yenilen 2. golde önündeki Sanchez olduğu halde adam arkasına kaçıp onu takip etmemesi bi nevi gel bana gol at demesi-sonrada kaleciyle karşı karşıya bıraktıktan sonra hamle yapmaya çalışması falan böyle rezil bi stoperlik olamaz bunu Dany yapıyodu 2si sayesinde Real'den 6'yı yemiştik saolsunlar.

danye o kadar sövdük ama o bile bu kadar kolay ve basit calim yemiyordu yahu
bir bilek hareketiyle hemen dengesini kaybediyor
14 yildir düzenli olarak gsnin maclarini izlerim bu kadar basit calim yiyen stoperimizi hatirlamiyorum baska
servet bile bu kadar degildi bire birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt