#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam en çok beni utandırdı. :) Zamanında hunharca eleştiriler yapıyordum kendisine. Ki o dönem hakediyordu da zaten. :) Ama şimdi takımın vazgeçilmezlerinden biri. Helal olsun. :hat:

İki maçı arasında dağlar kadar fark var. Yanında Semih değil de Ujfa gibi lider olsaydı süper ikili olurlardı.

dortmund maçında umarım immobile oynar eğer ramos oynarsa arkaya çok kaçırır ama immobile daha çok sırtı dönük ve fiziğiyle oynuyor aynısı arsenal maçındada vardı wellbeck yerine giroud olsa en fazla 1 gol atardı.

yahu bu adam kötü bir stoper dahası stoper bile değil,geldiğindede dedik ,iyi oynadığındada dedik, millet bunu bişeye zannediyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
hedef clde kalici olmak ise böyle adamlarla olmaz bu is
kapanan takimlarda oynar anca
biraz acik oynayinca tüm defolari ortaya cikiyor

Sadece yediğimiz 2. goldeki adamını bırakasını izlemek ne denli yetersiz oldugunun bir kanıtı.Ligde kör topal idare eder.Cl de bu adamla hiç bir maçı gol yemeden bitiremeyiz.

Derhal postalanmali. Gs tarihinin en kotu stoperlerinden bitanesi. Bu formayi giymeye layik degil. Hele yabanci siniri varken kontenjan harcama luksumuz yok.

ben ıyı oynadıgı maclardan sonra demıştım ched bu 2 mac ıyı oynar 3.mac adamı ıpe goturur.hızlı bır futbolcu chedın futbol hayatını bıtırır.

ibrahimovic swfsi izleyerek def alırsan olcağı bu,her maç 2 gollük falsosu var,bizde alıştık 4-5 yemeye buna bile şükrediyoz.

Reyizdir yine.Takımın geneli kötüydü zaten hemen sallamayın sistem yok adam akıllı ortada orta saha yok resmen.Sahada sanki 6 kişi oynadık gibi takım ölmüş ağlayanı yok en önce Selcuk-Burak-Pandev-Yasin gibi oyuncuları temizleyin de öyle bakalım Chede.

şu adamı kesin taşlar yerine oturmaya başlar,oynat baltayı,zanı yerine ligte hem daha iyi def hattına sahip ol hemde brumayı oynatma fırsatı bul işte.

fevkalade kotu bir stoper oldugunu her mac kanitliyor yedirdigi goller ile

Korayla beraber oynarsalar daha iyi uyum sağlayacaklarini dusunuyorum.Semih ile Chedjou ayni stil adamlar.Semih ağir havalanmis gibi havasi var.

Chedjou her turlu oynayacak, daha iyisi varmi suanda? YOK, bosuna vidi vidi yapmayalim ozaman..

koray ve chedjou mu? birazda guleriz

Kardes gecen sene Tokat macinda cok iyi uyum sağlamislardi.Prandelli şans verse emin ol Semihten daha yetenekli tecrubesi yok o baska.Tecrube edinmesi icin oynatmamiz lazim.En az 1 sene iyi kotu oynatacaksin baska turlu verim alamazsin.

dortmund macinda semih ile beraber en kotu oynayan oyuncularimizdandi. Tabi bunun taktik ile falanda alakasi var. Koskoca stoperi genel olarak sag bek mevkiinde izledim ben. Dortmund acik ve net galatasaray'i tokat manyagi yapmistir. Tek kanat oyuncusu ile boyle bir hizli takima karsi yavas defans ile ve tek kanat bek ile cikarsan kevgirede donersin kimse kusura bakmasin ve genel olarak defansa ya da stoperlere bok atmasin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt