Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Media.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Media.
Lille defansif oynadigi icin 2 sene on plana cikti, Mancini ve Terim defansif oynamadigi icin pek verimli olamadi ama simdi prandelli defansif oynadigi icin on plana cikiyor,
Asla Galatasaray'in topcusu olamaz, adamin one verdigi 20 pasin 18i rakibe gitti dortmund macinda.
Yav he he. Okuma yazmayı ilkokulda çözememiş adamlar gelmiş burada futbol yorumlamaya çalışıyor. Ben de buna bitiyorum.Bilinenin aksine Ft değil, bülent tulun kazığıdır.
Tulun önermiştir bu bir gerçek.Yav he he. Okuma yazmayı ilkokulda çözememiş adamlar gelmiş burada futbol yorumlamaya çalışıyor. Ben de buna bitiyorum.
Galatasaray'ın yeni transferi Kamerunlu stoper Chedjou, sarı-kırmızılı formayı giydi ve açıklamalarda bulundu.
Milli Takım'dan arkadaşı Dany'nin Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kendisine anlattığını belirten Kamerunlu stoper, Fatih Terim'in kendisini sezon arasından bu yana istediğini belirterek, "Hocayla birebir tanışmadık ancak kendisine hem Türkiye'de hem de dünyada ne denli saygı duyulduğunu biliyorum" dedi.
Chedjou, "Terim, Aralık ayından beri beni istiyordu. O dönemde sakattım ancak yine de benimle ilgilendi. Buraya gelerek iyi bir tercih yaptım. Fransa'da tercihime şaşırdılar ancak ben tercihimin doğru olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.
Defansif oynamak ille 10 kisi topun arkasinda durmak degildir bunu sende biliyorsundur umuyorum,Asiri derece sacmalik. Lille gecen sene ciddi sekilde defansif oynamaya basladi. Yani tezin cöp.
Defansif oynamak ille 10 kisi topun arkasinda durmak degildir bunu sende biliyorsundur umuyorum,
Galatasarayin savunma hatta kaleden 35 metre'de oyniyordu Mancini ve Terim doneminde, Prandelli'de ise 20/25 metrede duruyor savunma hattimiz, aynisini Lille de yapiyor, yani tam defansif degil ama ofansif da degil.
Önerdiyse bana ne. Menajerler yığınla futbolcu öneriyor kulüplere. İyi mi kötü mü olduğunu anlayıp transferi sonlandırmak teknik direktörün işi. ft bu konuda tam yetkili değil miydi? Engel olsaydı o zaman. Tek kazığı bu mu? Dany, Riera, Hamid, Yiğid... Tonla hak etmediği paraları kazanan çöplerle doldurmadı mı bu takımı? Gelmiş hala Tulun önermiştir, gerçek diyor bir de.Tulun önermiştir bu bir gerçek.
Siz 'fransizlar' neden herseyi daha iyi bildiginizi saniyorsunuzki? Bi kerede fransa'da yasayip laf dinleyen biri olsun.Lille Chedjou zamaninda aksine ofansif oynuyordu. Defansta az adamla cok yakalandigi maclarda oluyordu. Bir Lille taraftari olarak maclari kacirmam.
Defansif cizgi ve defansif oynamanin arasindaki farki bilmeyen milletle ne tartisiyorsam artik.\
Lille defansif oynadigi icin 2 sene on plana cikti
Dany nerelerde? Kesiyi stoper olsa 30 metre uzaktan yuvarlana yuvarlana gelen topa tuttugu adam 6 pas icinde vurmaz
adami savunmak icin ne yapacaginizi sasirdiniz
terry/ pepe olsa bu golu yine yermisiz, gtfo
Dany nerelerde? Kes
Sen önce kendini bir b.k zannetme lüksünden kurtul ondan sonra benimle futbol hakkinda tartis futbol cahili.serafettin sana 5 senede futbolu ogretemedigim icin sonunda kendime hayiflanmaya baslayacam heralde prof. olarak hata bende u know
Önerdiyse bana ne. Menajerler yığınla futbolcu öneriyor kulüplere. İyi mi kötü mü olduğunu anlayıp transferi sonlandırmak teknik direktörün işi. ft bu konuda tam yetkili değil miydi? Engel olsaydı o zaman. Tek kazığı bu mu? Dany, Riera, Hamid, Yiğid... Tonla hak etmediği paraları kazanan çöplerle doldurmadı mı bu takımı? Gelmiş hala Tulun önermiştir, gerçek diyor bir de.![]()