#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille defansif oynadigi icin 2 sene on plana cikti, Mancini ve Terim defansif oynamadigi icin pek verimli olamadi ama simdi prandelli defansif oynadigi icin on plana cikiyor,

Asla Galatasaray'in topcusu olamaz, adamin one verdigi 20 pasin 18i rakibe gitti dortmund macinda.

Asiri derece sacmalik. Lille gecen sene ciddi sekilde defansif oynamaya basladi. Yani tezin cöp.

Bilinenin aksine Ft değil, bülent tulun kazığıdır.
Yav he he. Okuma yazmayı ilkokulda çözememiş adamlar gelmiş burada futbol yorumlamaya çalışıyor. Ben de buna bitiyorum.

Galatasaray'ın yeni transferi Kamerunlu stoper Chedjou, sarı-kırmızılı formayı giydi ve açıklamalarda bulundu.
Milli Takım'dan arkadaşı Dany'nin Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kendisine anlattığını belirten Kamerunlu stoper, Fatih Terim'in kendisini sezon arasından bu yana istediğini belirterek, "Hocayla birebir tanışmadık ancak kendisine hem Türkiye'de hem de dünyada ne denli saygı duyulduğunu biliyorum" dedi.
Chedjou, "Terim, Aralık ayından beri beni istiyordu. O dönemde sakattım ancak yine de benimle ilgilendi. Buraya gelerek iyi bir tercih yaptım. Fransa'da tercihime şaşırdılar ancak ben tercihimin doğru olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yav he he. Okuma yazmayı ilkokulda çözememiş adamlar gelmiş burada futbol yorumlamaya çalışıyor. Ben de buna bitiyorum.

Galatasaray'ın yeni transferi Kamerunlu stoper Chedjou, sarı-kırmızılı formayı giydi ve açıklamalarda bulundu.
Milli Takım'dan arkadaşı Dany'nin Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kendisine anlattığını belirten Kamerunlu stoper, Fatih Terim'in kendisini sezon arasından bu yana istediğini belirterek, "Hocayla birebir tanışmadık ancak kendisine hem Türkiye'de hem de dünyada ne denli saygı duyulduğunu biliyorum" dedi.
Chedjou, "Terim, Aralık ayından beri beni istiyordu. O dönemde sakattım ancak yine de benimle ilgilendi. Buraya gelerek iyi bir tercih yaptım. Fransa'da tercihime şaşırdılar ancak ben tercihimin doğru olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.
Tulun önermiştir bu bir gerçek.

Asiri derece sacmalik. Lille gecen sene ciddi sekilde defansif oynamaya basladi. Yani tezin cöp.
Defansif oynamak ille 10 kisi topun arkasinda durmak degildir bunu sende biliyorsundur umuyorum,

Galatasarayin savunma hatta kaleden 35 metre'de oyniyordu Mancini ve Terim doneminde, Prandelli'de ise 20/25 metrede duruyor savunma hattimiz, aynisini Lille de yapiyor, yani tam defansif degil ama ofansif da degil.

Defansif oynamak ille 10 kisi topun arkasinda durmak degildir bunu sende biliyorsundur umuyorum,

Galatasarayin savunma hatta kaleden 35 metre'de oyniyordu Mancini ve Terim doneminde, Prandelli'de ise 20/25 metrede duruyor savunma hattimiz, aynisini Lille de yapiyor, yani tam defansif degil ama ofansif da degil.

Lille Chedjou zamaninda aksine ofansif oynuyordu. Defansta az adamla cok yakalandigi maclarda oluyordu. Bir Lille taraftari olarak maclari kacirmam.

Marko Basa nın desteğini unutmamak lazım Chedjou ya. Koy yanına Ujfalusi gibi lider adam o zaman gerçek kalitesi belli olur. Kendisi de Semih gibi idare edilmek isteniyor.

Tulun önermiştir bu bir gerçek.
Önerdiyse bana ne. Menajerler yığınla futbolcu öneriyor kulüplere. İyi mi kötü mü olduğunu anlayıp transferi sonlandırmak teknik direktörün işi. ft bu konuda tam yetkili değil miydi? Engel olsaydı o zaman. Tek kazığı bu mu? Dany, Riera, Hamid, Yiğid... Tonla hak etmediği paraları kazanan çöplerle doldurmadı mı bu takımı? Gelmiş hala Tulun önermiştir, gerçek diyor bir de. :D

Lille Chedjou zamaninda aksine ofansif oynuyordu. Defansta az adamla cok yakalandigi maclarda oluyordu. Bir Lille taraftari olarak maclari kacirmam.
Siz 'fransizlar' neden herseyi daha iyi bildiginizi saniyorsunuzki? Bi kerede fransa'da yasayip laf dinleyen biri olsun.

Lille defansif cizgisini geride tutuyor, bunu ezelden beri yapiyor, bundan dolayi Chedjou iyidi bizde ise yaramaz iste. Kafaniza sokun arkadas Chedjou arkasinda bolge ile oyniyamaz cunku kafa yapisi olarak defans ne oldugunu bilmiyor.

Ayrica hem GSli hem Lille taraftari olman komedi gibi birsey ayni anda nasil 2 takimin taraftari olabiliyorsun merak konusu.

yalniz lille defansif filan oynamiyordu.

bizim elmanderli sezona benzer bi oyun oynuyolardi. Yani avrupai bi bam bam bam

Defansif cizgi ve defansif oynamanin arasindaki farki bilmeyen milletle ne tartisiyorsam artik.\

napalim lillei

isterse barcelonadan gelmis olsun topcu leshse leshtir. orn. de boer

Önerdiyse bana ne. Menajerler yığınla futbolcu öneriyor kulüplere. İyi mi kötü mü olduğunu anlayıp transferi sonlandırmak teknik direktörün işi. ft bu konuda tam yetkili değil miydi? Engel olsaydı o zaman. Tek kazığı bu mu? Dany, Riera, Hamid, Yiğid... Tonla hak etmediği paraları kazanan çöplerle doldurmadı mı bu takımı? Gelmiş hala Tulun önermiştir, gerçek diyor bir de. :D

Kardeşim ben FT'yi zerre kadar sevmem. Beni bilen bilir. Ben FT hakkında kaç kez kavga etmiş biriyim. Sayısız da balon , torpilli , yeteneksiz transferler yaptırmıştır. Chedjou'yu da Bülent Tulun'un ayarladığını biliyorum twitter'da kulüple yakın ilişkide olan bir arkadaşımdan biliyorum Chedjou'yu FT'ye Bülent Tulun'un önerdiğini ve stoper bölgesinde sadece Chedjou'nun ismi geçtiğini , hal böyle olunca da FT'nin Chedjou'yu aldırdığını (mecburen de olsa) yazdı. Troll veya duyumcu değil. Gerçekten kulübü iyi bilen birisi.

Adam rastgele salliyor birsey bilmis gibi gözüksün diye, gelmis bizde adami kaale aliyoruz..

Bu sezon iyi. Hatta çoğu maçlarda ayakta kalan tek defans oyuncumuz. Adamın etrafı çoluk çocuk kaynıyor. Dolayısıyla bir yerden sonra Chedjou da tek başına yeterli olmuyor. Şöyle tecrübeli bir defans oyuncumuz yok ki defansı çekip çevirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt