#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo donunce en zayif halka Chedjou gibi duruyor.

Ama hoca Semih-Koray riskini alır mi bilinmez.

semihten iyi bir futbolcu olabilir ama daha iyi bir stoper deil
defansta semihten de daha fazla kafa vurduruyor. 1.5 senelik kaniti msjimda gosteremem ama ayni maclari izlediysek belli olmasi lazim bunun

Hocam sana chedjou nun tek eksiğini söyleyim yanında semih gibi bir müsvette ile oynaması.Adam sürekli semihin kademesine girmeye çalışıyor sürekli ilk toplara basmaya çalışıyor ama yanındaki partneri yüzünden maalesef o da hata yapıyor.

Her hava topunu Chedjou karsiliyor. Bence zayif halka gibi gözükse de önemli kendisi. Kesilmemeli.

kötu tabıkı.semıhte kötu.ama alternatıflerı su an hazır degıl.mecburen oynatıcaz 2 sını de.

neden hatali degil

gekasa gore pozisyon almiyor

2ye 1 olabilir ama gekasi hice saymis

tabi en buyuk hata topun sekmesine izin veren semihin sadece meraktan soruyom

Dedigin dogru olabilir ama ani oldu pozisyon. Onun için yüzde yüz hatali diyemem. Ben defanstta begenmedigimi söylüyorum zaten. Chedjou'yu severim ama böyle düşünüyorum.

anlık bişey hata denmez ona yahu ancak o durumdaki stoperin geri geri gitmemesi gerekip,aniden adama saldırıp ya topu kapıcak ya da el veya faulle kırmızı çıakrtıp atağı kesmesi lazım,golden değerli değil kırmızı kart,bi dahakine böyle pozisyon olursa bunları yapması dileğiyle semih'in de.

bam güm...
hata pek yapmadi hata fena bile degildi görevinde ama aradigimiz stoper degil diye diye papagan oldum.
cok daha soguk kanli, tercübeli olan bir stoper lazim bize. bir urfi, popescu, song stilinde bilmem artik.
terry mesela, yasi bilmem kac olsa bile. 40ina kadar oynar belki maldini gibi oda.

Yedigimiz gol 2003'te Besiktas'tan yedigimiz Sergen-Tumer golune benziyor.Bu tür pozisyonlarda icerdeki oyuncunun tutulmasi gerektigini dusunuyorum.Bence Saidi'yi suta zorlamaliydi.

Sizin defans anlayisinizi yiyim. Ancak bire bir pozisyon defansindan anlarsiniz. beyninizi seveyim. bire biri gectim 2'ye bir pozisyondan bile adami vuranlar var :asd22:

golde yapilabilecek pekte bisey yoktu ama ben olsam gekasa basardim. semihin topu kontrol bicimi yanlisti ama asil serefsizlik hakeme ait cunku rakip taban gosterdi. dolayisiyla o pozisyonun yasanmis olmasi bile adil degil.

birde mac icinde hatasi vardi.

hava toplarinda kotu falanda degil. kusursuz olmasada iyi oynadi

koray alindiktan sonra hala asil mevkisi olan onliberoda oynamasi gerektigini dusunmekteyim. bruma gibi korayida yetistirmeliyiz cunku alt yapisi saglam, iyi kumasida var gibi duruyor azcik izleyebilme sansimiz olmasina ragmen ins yanilmayiz.

golde yapilabilecek pekte bisey yoktu ama ben olsam gekasa basardim. semihin topu kontrol bicimi yanlisti ama asil serefsizlik hakeme ait cunku rakip taban gosterdi. dolayisiyla o pozisyonun yasanmis olmasi bile adil degil.

birde mac icinde hatasi vardi.

hava toplarinda kotu falanda degil. kusursuz olmasada iyi oynadi

koray alindiktan sonra hala asil mevkisi olan onliberoda oynamasi gerektigini dusunmekteyim. bruma gibi korayida yetistirmeliyiz cunku alt yapisi saglam, iyi kumasida var gibi duruyor azcik izleyebilme sansimiz olmasina ragmen ins yanilmayiz.

bence faul degil, semihin topu sektirmeden vurmasi gerekiyor mesela chedjou onu iyi yapiyor bam diye vuruyor bugun de yapti. aurelienin hakki aureliene
devamina gelirsek tabiki adami o pozisyon icin elestiremeyiz 2 snlik pozisyon, yukarda bi eleman oyle seyler demis de burasi forum oldugundan pozisyonu tartismak en dogal sey, asil onun beynini sey yapayim

neyse orda chedjounun ilk olarak arkasindakini kontrol etmesi gerekirdi, zaten ntibakiza mi neyse kaleye hareketlense chedjou oraya varamayacak kadar agir degil. kalede de muslera var. asil onceligi o kadar kolay pas gitmemesini saglamak olmasi lazim stoperin. ama elestirmiyorum tabi bu pozisyon uzerinden

bence faul degil, semihin topu sektirmeden vurmasi gerekiyor mesela chedjou onu iyi yapiyor bam diye vuruyor bugun de yapti. aurelienin hakki aureliene
devamina gelirsek tabiki adami o pozisyon icin elestiremeyiz 2 snlik pozisyon, yukarda bi eleman oyle seyler demis de burasi forum oldugundan pozisyonu tartismak en dogal sey, asil onun beynini sey yapayim

neyse orda chedjounun ilk olarak arkasindakini kontrol etmesi gerekirdi, zaten ntibakiza mi neyse kaleye hareketlense chedjou oraya varamayacak kadar agir degil. kalede de muslera var. asil onceligi o kadar kolay pas gitmemesini saglamak olmasi lazim stoperin. ama elestirmiyorum tabi bu pozisyon uzerinden

haklisin, genel olarak chedjou uzerinden anlasamasakta bu pozisyon itibariyle ayni gorusu savunmaktayiz.

ikinci olarakta semihi 2 sene oncesinde begenirken son senelerde selcuk ve burak gibi dususu nedeniyle elestirdim.
fakat pozisyon kesinlikle faul, oyuncularin ayaklari birbirine paralel degil, dikey yani x gibi capraz. semih rakipten korkup ayagini son anda geri cekmis. eger topa hamle yapsa rakibin tabani semihin bilegine gelirdi ya da gelebilirdi. hatta o kadar net faulki maci izledigimiz yerdeki fenerliler dahi faul oldugu gorusunde hem fikirdi. semihin hamlesi her ne kadar yanlis olsada akabinde gelen taban faul diye dusunmekteyim

ligin en güçlü ve kafa toplarında etkili ismi. Konsantre olsa maçlara dünya çapında stoper ama dikkatsizlik yüzünden çok adam kaçırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt