Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
direk pozisyonunda fena kertee geldi,çok şanslı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semihten iyi bir futbolcu olabilir ama daha iyi bir stoper deil
defansta semihten de daha fazla kafa vurduruyor. 1.5 senelik kaniti msjimda gosteremem ama ayni maclari izlediysek belli olmasi lazim bunun
Golde hatali degil ama direkten dönen topta hatali. Yedigimiz golde Semih hatali.golde hatali mi
masaya yatiralim
2014/2015 Galatasaray-Akhisar Bld.Spor dakika 86 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr
Golde hatali degil ama direkten dönen topta hatali. Yedigimiz golde Semih hatali.
neden hatali degil
gekasa gore pozisyon almiyor
2ye 1 olabilir ama gekasi hice saymis
tabi en buyuk hata topun sekmesine izin veren semihin sadece meraktan soruyom
golde yapilabilecek pekte bisey yoktu ama ben olsam gekasa basardim. semihin topu kontrol bicimi yanlisti ama asil serefsizlik hakeme ait cunku rakip taban gosterdi. dolayisiyla o pozisyonun yasanmis olmasi bile adil degil.
birde mac icinde hatasi vardi.
hava toplarinda kotu falanda degil. kusursuz olmasada iyi oynadi
koray alindiktan sonra hala asil mevkisi olan onliberoda oynamasi gerektigini dusunmekteyim. bruma gibi korayida yetistirmeliyiz cunku alt yapisi saglam, iyi kumasida var gibi duruyor azcik izleyebilme sansimiz olmasina ragmen ins yanilmayiz.
bence faul degil, semihin topu sektirmeden vurmasi gerekiyor mesela chedjou onu iyi yapiyor bam diye vuruyor bugun de yapti. aurelienin hakki aureliene
devamina gelirsek tabiki adami o pozisyon icin elestiremeyiz 2 snlik pozisyon, yukarda bi eleman oyle seyler demis de burasi forum oldugundan pozisyonu tartismak en dogal sey, asil onun beynini sey yapayim
neyse orda chedjounun ilk olarak arkasindakini kontrol etmesi gerekirdi, zaten ntibakiza mi neyse kaleye hareketlense chedjou oraya varamayacak kadar agir degil. kalede de muslera var. asil onceligi o kadar kolay pas gitmemesini saglamak olmasi lazim stoperin. ama elestirmiyorum tabi bu pozisyon uzerinden
Topu Gekasa vermemesine çok güldüm![]()