#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgilensek bile hiç şansımız olmazdı bence.

Diyelim ki ilgilendik. Bir futbolcunun önünde transferi için 'Milan ve Galatasaray' seçenekleri olsa, beyni olan her futbolcu Milan'ı seçer.

Doğrusu da budur. Kendinizi kaydırmayalım bence. Alabilirdik falan diye.
Eski Milan olsaydı haklı olabilirdin ama bu dandik Milan CL bile oynamıyor. Bence olabilirdi.

Galatasaraylı Chedjou Fenerbahçe'nin penaltısına Twitter'dan isyan etti

wiB3zGb.jpg

[FONT=pt_sansregular]Galatasaraylı Chedjou, Fenerbahçe'nin Erciyesspor maçında kazandığı penaltının ardından, "İnanılmaz, şu an Lig TV'de komedi filmi izliyorum" diye tweet attı.

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Fenerbahçe'nin SAİ Kayseri Erciyesspor maçında kazandığı penaltıya, başta Galatasaraylılar olmak üzere diğer takımların taraftarları büyük tepki gösterdi. Hakem Hüseyin Göçek'in kararına isyan edenlerden biri de Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Aurelien Chedjou oldu.
Chedjou, maçın ardından kişisel Twitter hesabından İngilizce yazdığı tweetinde, "İnanılmaz, şu an Lig TV'de komedi filmi izliyorum" ifadesini kullandı. Kamerunlu futbolcunun bu tweeti kısa sürede binlerce Galatasaraylı tarafından retweet edildi.

xdR4GXr.jpg

Kaynak: Hürriyet

[/FONT]

Futbolcular tepkisiz kalamıyorken asıl konuşması gerekenler sussun ya da birilerine yaranmaya çalışsın. :)

Asıl konuşması gerekenler susuyor.

Yönetim uyuma, onu bunu yalama !

I am the one who knocks!

Saatli bomba gibi. Semih bundanda beter.

Penaltı yaptırmamalıydı evet ama maalesef futbolda oluyor böyle şeyler.

İlk golde en büyük hatası semihe yine güvenmesi o topu geçirtmicek sandı ama semih klasik semih..

Bu adam hakanla oynadıgında çok daha iyi oynuyor. Çünkü hakan güvenili kademe yapmayı bilen biri.

o yüzden zerre suçlamıyorum onu

Penaltı yaptırmamalıydı evet ama maalesef futbolda oluyor böyle şeyler.

İlk golde en büyük hatası semihe yine güvenmesi o topu geçirtmicek sandı ama semih klasik semih..

Bu adam hakanla oynadıgında çok daha iyi oynuyor. Çünkü hakan güvenili kademe yapmayı bilen biri.

o yüzden zerre suçlamıyorum onu

söyledigim gibi Semihten artilari var. Alternatif olmadigi için mecburen ilk 11'de oynar. Ideal stoperimiz oldugunu düsünmüyorum. Fransa'da izlemedigim için tam bir fikir edinemedim ama belki orada oynadigi sisteme iyi uyum sagliyordu.

Semih bu adamın dengesini bozuyor. Adam semihi takip edicem derken kendi işini de yapamıyor.

asdasdasdas ilk goldeki adam kaçırması efsane en büyük hatası semih'e güvenmekmiş asdasdasd,aubemayang'a gerek yok-semih-mehmet kaçsın arkasına yine kaçırıyor adam.

Semihin hatası var evet ama adamı kacıran bu. Kacırmayacaksın adamı . Penaltıda acemecilik resmen. Orda arkadan müdahale edilmez. Çok ucuz penaltı hediye etti.

Top Dany'deyken daha rahattım.Hayri Cund Dany bundan iyi derdi de inanmazdım.

burada kac kere dedik bundan bir sey olmaz diye
semih icin de aynisi gecerli

Semih bu adamın dengesini bozuyor. Adam semihi takip edicem derken kendi işini de yapamıyor.

Semih çıktıktan sonra da saçma işler yaptı.

İki stoper de formsuz bu sezon Hakan Semih'e göre de Chedjou'ya göre de daha dengeli. Sol ayaklı olması da avantaj.

Valla şaşaırıyorum size.

Bugün adam çok iyi değidli kabul.
Hemen yine başlamıssınız çöpe.

Her hafta % 100 formuyla oynayamıyor kimse.
Takım komple çok iyi değildi bugun.

Adamı yine çöp yaptınız..

Kaç haftadır harika top oynuyor adam bırakında 1 maç kötü oynasın ki tüm takım kötüydü bugün özellikle ilk yarı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt