#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herif arkasina atilan topa yetisecek ins bir gun

o gunu iple cekelim o siradada danye falan sallayalim

laughable feckin shit!!!!

Dany'i izlerken daha rahattım.En azından kaçırdığı adamlara yetişebiliyordu.Sadece bonservisi kazıktı.

keşke dinlenseydi maç bu kadar tempolu olunca onun yorgunluğu hatalara sebeb oldu.

Oğlum hemen arkanda adam var sen rövaşata vurarak topu uzaklaştırmaya çalışıyosun bu ne saçmalık ? Berbattı bugün

Afrika'dan koşa koşa geldi takımın içine etmek için. Kamerunlular bile nefret ediyormuş bundan, milli takım için yasaklanmalı diyorlarmış.

bu adam gereksiz bi oyuncu. koray ve hakan daha iyi, boşa kontenjanı buna harcamak salaklıktır.

O kadar kötü hatalar yaptı ki videolu anlatımlarda gösterilir böyle yapılmaz diye. Açık alanda yakalandımı sadece topa bakıp etrafındaki adamları unutuyor.

Burda chedjou yu ilk yarının en iyisi secenler şimdi sezon sonu yollamayi düşünüyor saka gibisiniz

ya stoper dediğin yer almasını bilir oturaklı olur,tek başına ahenk bırakmadı takımda,durduğu yeri belli olmayan stoperi olan takımdan hayır gelmez.

Chedjou tek hamleli bir stoper. İlk hamleyi yapamadığı takdirde rakibini yakalaması imkansız gibi birşey. Ben Chedjou'nun toparlayacağını düşünüyorum. Elimizdeki kafaya iyi çıkan ender oyunculardan biri. Hakan ve Koraya kalırsak bol bol kafa golü yeriz.

Bugün kötüydü ama bizde takım savunması olsa bu kadar arkaya adam kaçırmazdık Emre asla ve asla defansif orta saha olarak oynayamaz.

Chedjou tek hamleli bir stoper. İlk hamleyi yapamadığı takdirde rakibini yakalaması imkansız gibi birşey. Ben Chedjou'nun toparlayacağını düşünüyorum. Elimizdeki kafaya iyi çıkan ender oyunculardan biri. Hakan ve Koraya kalırsak bol bol kafa golü yeriz.

tek hamleli ve posisyon -kademe almasini beceremeyen stoper olmaz ki.
olsa olsa burda bir kac arkadasin daha önce yazdigi gibi ön libero olur belki.

tek hamleli ve posisyon -kademe almasini beceremeyen stoper olmaz ki.
olsa olsa burda bir kac arkadasin daha önce yazdigi gibi ön libero olur belki.

Dediğine katılıyorum ama elimizdeki en iyi stoper Chedjou. Kötünün iyisi diyebilirim Chedjou için. Koray'ı gördük hala 11 oynayacak kapasitede değil. Hakan balta desen Chedjoudan beter.

Dediğine katılıyorum ama elimizdeki en iyi stoper Chedjou. Kötünün iyisi diyebilirim Chedjou için. Koray'ı gördük hala 11 oynayacak kapasitede değil. Hakan balta desen Chedjoudan beter.

hakan bence bir tik önde perfomans sergiledi oynadigi stoper maclarinda.
oda iyi degil bencede ama chedjoudan daha iyi. cok kritik hamle ve kademe kapatmalari oldu hakanin.
ama oda agir kaliyor genelikle tabiki. avrupa macinda onunlada 4-5 yeriz .
bize komple yeni stoper tandemi gerekiyor hemde kaliteli olanlardan mümkünse.
urfiden sonra bikdim bu amatörce hatalardan bir taraftar olarak yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt