#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lider vasıflı stoper. Bugün savunmayı organize edişi harikaydı . ama pek dinleyen yada uygulayabilen olmadı orası ayrı tabi

Bu adamı yanında adam gibi sağ bek ve stoper ile izleriz umarım gelecek sezon.

Bu adamı geldiği sene çok eleştirmiştim. Ama helal olsun beni yanılttı. Sadece beni değil ona güvenmeyen herkesi yanılttı. Yanında Ujfalusi tarzı bir stoper olsa performansı daha da artar diye düşünüyorum.

Bu adamı geldiği sene çok eleştirmiştim. Ama helal olsun beni yanılttı. Sadece beni değil ona güvenmeyen herkesi yanılttı. Yanında Ujfalusi tarzı bir stoper olsa performansı daha da artar diye düşünüyorum.

chedjou zaten 30 yaşında bence sol ayaklı ve hızlı stoper lazım. Hakanla iyi anlaştılar ilk yarı Hakanın biraz daha hızlısı süper olur.

hava topunu iyi alıyo ama iyi futbolcu kötü stoper

Son zaman yaptigi agresif hareketler, over my dead body-mentalitesini begendim. Takim için savasmak istedigini görmek güzel, keske tüm takim bunun gibi olsaydi.

Yanında John Terry tarzı bir reis stoper olarak adlandırılan , pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti top class seviyede + hızlı olarak nitelendirilebilecek bir stoper ile oynasa harika işler çıkartır diye düşünüyorum.

------o-----
o-----o----o
----o---o---
---chedjou--
--o---o--o--
------o------

gibi 3 defansın önü hem hücuma yardım edip hemde geriye çekildiğimizde stoper gibi arkaya girebilir. tabi çok riskli bir taktik , chedjou libero oynasın diyoruz da bu adamın selçuk kadar katkı verebilmesi zor 4-2-3-1 de orta saha oynatsak da her türlü risk olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt