#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş bilen yönetici olsa 3-4M e.'a raad kitler birine,yaşta 30a geliyo yoklanması lazım piyasanın

Bu adamın piyasası bitmez. 6-8 milyon € olmaz ama her türlü 3-4 milyon € çıkarırsın.

Ama ciddili soru bu güne kadar hangi oyuncuyu satmayı bildik. Ardayı verdik 52 taksitle adamlar onu bile ödemediler. Oyuncu falan satabileceğimizi düşünmüyorum. Keza bunu yapabilseydik bir şekilde eboue'den para çıkarabilirdik.

Katara vs rahat itelerdik ama kapasitesiz egosu şişkin yöneticiler olduğu sürece zor. Kendi işini kendin yapacaksın menajerine haber saldım demek ile olmuyor. Adam yattığı yerden parayı alcak menajeri kıçını kıpırdatır mı.

Ya adam gibi profesyonel ile çalışacaksın bu konuda yıllık 1-2 milyon lira vereceksin veya komisyon başına bak ummadığın kulüplere ummadığın paralara oyuncu satmıyorlar mı.

Bence rahatça 4 Milyona falan elden çıkarabilir.

Dalga mi geciyorsunuz? Adam o kadar top kesti, hava toplarini kesti. Yine fatura buna mi kesildi. Cidden sasirmis bu taraftar..

Dalga mi geciyorsunuz? Adam o kadar top kesti, hava toplarini kesti. Yine fatura buna mi kesildi. Cidden sasirmis bu taraftar..

Bu adam Dany'nin hava topu alan hali sadece. Bu da nerede durdugunu bilmiyor. Şuursuzun önde gideni. Bu herif orta saha forvet olur defans olamaz.

Mükemmel olmayabilir ama takımın iki back oyuncusu bu haldeyken stoperlere bişey diyemiyorum pek.tabi ilk yarıda yaptığı riskli çalımları yapmaması gerekiyor

Yanlis maci mi izlediniz? Cheden haric kim oynadi

Chedjou'nun en az 8-10 maçı mükemmeldi ligde şu zamana kadar. Muslera ile birlikte eleştirilecek son isim.. Seneye en az 1 sağ bek ve 1 stoper şart ilk 11'e. Telles'te inişli çıkışlı bir sezon geçiriyor ama iyi para verdik+ genç.

Bu arkadaş Cardozonun gol atması için resmen elinden geleni yaptı yahu.

Çok kötüydü çok.

her bostaki topu aldiginda spikerler gaza gelip ORELYEN SHHEDJUUUU diye vurgulu vurgulu adini telaffuz ettiginden icin taraftar da vay be diyor ne topcuymus bu ORELEYN SHHEDJUUUU

Takımın en kötüsü. Her maç Sabri kadar hata yapıyor, 2-3 tane gol pozisyonunu bunun yüzünden yiyoruz.

Fifa tabiri ile konuşacak olursak bizim defans: sağdan sola 72,78,72,72. Şikeciler: 76,79,78,76
Yavru şikeciler: 72, 75, 76, 75

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt