Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
O kornerden gelen kafa gol olsaydi su an herkes Chedjouyu ovenleri gorecektik.1 mac iyi 1 mac kotu diyipte konusanlar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni mi ozledin?>
O kornerden gelen kafa gol olsaydi su an herkes Chedjouyu ovenleri gorecektik.1 mac iyi 1 mac kotu diyipte konusanlar var.
Sen kimsin ki futbol u tartisalim simdi? Kac defa denedim birseylerde bilgilendirirsin beni diye ama nafile, sen en iyisi yandas arkadaslarinla sohbet et cok eglenirsiniz ''futbol'' konusurken :asd22:futboldan anladığını falan mı sanıyodun öyle bi dialogumuz olmuştu
Sen kimsin ki futbol u tartisalim simdi? Kac defa denedim birseylerde bilgilendirirsin beni diye ama nafile, sen en iyisi yandas arkadaslarinla sohbet et cok eglenirsiniz ''futbol'' konusurken :asd22:
hadi iyi geceler kardesim uykum gelditartışmıycaz ki çünkü anlamıyon ama anladığını sanıyon
bu büyük bir gaflet benim gözümde
hadi iyi geceler kardesim uykum geldi![]()
yok sana mention atarim beraber guleriz sonrarüyanda futbol topu görürsen polisi çağır bana birşeyler oluor diye taam mı alpi :asd22:
Ya yanında Ujfa gibi tecrübeli bir stoper alınsın ya liberoya çekilsin ya da satılsın.

orta saha da olmaz reyiz.Melo ile beraber iyi ikili olurlar orta sahada. Kimse öyle elini kolunu sallaya sallaya gecemez kolay kolay.