#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjou bence her sene üstüne koyuyor,takımda oyun içinde ağırlığını hissettiriyor..
bu konsantrasyonla sezona devam eder inşallah,onun üst düzey oynamasına çok ihtiyacımız var..

Artık bir avatarı hakettin Aslan parçası. Tam bir lider!

Hele bir an vardi..Selçuk yere düsmüstü, Aurélien hemen yanina geldi ve onu yerden kaldirdi ve motive etti. Hayran oldum.

Zaten Aurélien'in perfomansi tartisilmaz. Yanina hizli ve iyi bir stoper gelirse, mesela Denayer, süper bir ikilli olur. Ikiside ayni dili konusuyorlar zaten.

Yerli / yabanci bir ayrim yok, sadece kulübe/takima sahiplenen var.

Acik ara ligin en iyi stoperi. Diger stoperleri topla 1 Chedjou etmez. Ama biz 2 yildir yanini dolduramadik.

Sivas maçında da bayağı top kesmişti. Sanırım şu an takımın en formda oyuncusu Selçuk ile beraber.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Videolardan izlediğim Denayer ile harika bir ikili olur...

Ama istersen Messi'yi getir ne fark eder başında futbol cahili Hamza olduğu sürece?

Sivas maçında da bayağı top kesmişti. Sanırım şu an takımın en formda oyuncusu Selçuk ile beraber.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Biliyorum burası yeri değil ama Melo'yu gördünüz mü?
Sanki zorla oynuyor. Herkes takımda çalışırken Melo efendi tatildeydi. Medyaya açık açık bir takım oyunlar oynadım diyor yeni sözleşme için. Nereye giderse gitsin. Bundan sonra tek yapacağı Jose'nin önünü kesmektir.

421823f513c16032d0b46050cfa0295e.jpg

Aslana teşekkürler

Çok iyi stoper ama bazen inanılmaz dalıyor veya yerini kaybediyor bu afrikalı stoperlerin genelinde var.

Bugünkü Konya maçında (ilk yarı sonlarıydı sanırım) rahatlıkla uzaklaştırabileceği veya Muslera'ya verebileceği topa rövaşata vurdu. Şeccu'nun bu hareketleri dikkâtimi çekiyor. Çok seviyor böyle artistik hareketleri.

Bir futbolcu gereği yokken neden çalım, rövaşata, topuk vb. hareket yapar? Oyundan zevk almak için. Ama bunu bir stoper yapıyorsa sıkıntı var. Çünkü bu zorunlu olmayan artistik hareketlerin riski, topu kaybedip rakip futbolcuyu golle burun buruna bırakmak.

Chedjou'nun sürekli bu tip hareketler yaparak takımı riske atmasını kabûllenemiyorum. Bana lâubali geliyor. Hücuma yönelik yetenekleri, hücuma katkısı iyi olan bir stoper ama asıl işini yani savunmayı tam lâyıkıyla beceremedikten sonra bu işler "... bir leylek kaldı." dedirtiyor.

arka adele gitti

atletico maçına yetişir mi , milli takıma kesin gitmez

belki yetişir

Hala beğenmeyenler var. Chedjou, Denayer gibi hızlı bir isim gelince çok daha iyi olacak.

Adam.

Umarim durumu ciddi degildir. Semih ile falan yürümez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt