#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou ön libero oynamalı. Donk diye bir adam da stoperdi. Oyun tarzı olarak neredeyse Chedjou ile birbirini kopyası iki oyuncu. Bakın şimdi ön liberoda paşalar gibi oynuyor. En azından Ocak ayında kadar denenmeli. Sonrası takviye şart zaten.

Adem kardeş bana dunyada bir stoper göster maç içinde en az 3 defa karate kid edasiyla topa mudahale etmeye çalışsın. Ched hakandan, ve semihten bile rezil bir stoper.

Tamamda, bizim taraftara da futbolcu begendiremezsin. Bu günah kecisi arama fonksiyonlarimizi, birazcik körertmek lazim.

Ben afrikali stoperleri severim ve begenirim, ama takimima almam. Celiski gibi duruyor, ama verimli özelliklerine karsi konsantrasyon sorunlari oluyor, ve iste öyle riskli isleri seviyorlar... Yani ben tercih etmem, ama kötü de diyemem. Savunman saglam ise, bunu düzeltebilirsin, ama cok kötü bizde takim savunmasi. Chedjou icinde optimal bir takim yok, gerci her stoper icin, bu takimda oynamak dert olur.

Chedjou ön libero oynamalı. Donk diye bir adam da stoperdi. Oyun tarzı olarak neredeyse Chedjou ile birbirini kopyası iki oyuncu. Bakın şimdi ön liberoda paşalar gibi oynuyor. En azından Ocak ayında kadar denenmeli. Sonrası takviye şart zaten.
bu kadar ehli keyf bir zırtapozdan ortasaha da olmaz

O topun oradan çıkıp sola yönelmesini tahmin etmenin imkanı yok, top sektikten sonra zaten mesafe açılmış rakiple arasında. Öncesinde rakibi kovalaması gibi bir durum da yok çünkü Sabri'nin hediye ettiği topu alan oyuncuyu karşılıyor ve golü atan oyuncunun 2m önünde.

her zamanki gibi kafa topunu vuramadı

eren vurdu

direği yaladı

dk. 71 açıp bakaabilirsiniz

10.000 kere chedjou ön libero oynasın denmistir bu forumda.

bir kere oynatılmamıstır.

bu adamın stoper oynadıgı her mac zarar. hem stoperde kötü hemde merkezde chedjou gibi dinamik bir futbolcu yok.

Donk ilk 2 sezonunda stoperdi ve Paşa her maç onun yüzünden gol yerdi.. Ama bu sene önliberoya koydular adam hem ilerde hem geride müthiş..

Chedjou'yu önlibero yokken 1 maç bile denememek rezalet.

her zamanki gibi kafa topunu vuramadı

eren vurdu

direği yaladı

dk. 71 açıp bakaabilirsiniz

dk 77 eren sinek gibi ezdi

açın bakın arklar atmıyorum

dk 80 hem semih hem cedcu izledi

eren vurdu kafayi yine

grizzman olsa bunlar goldu

bakın bu bir dramdır bu ikisinden de yedek stoper bile olmaz

Aslan News ‏@Aslanews 6 sn.6 saniye önce
Stoperlerimiz Semih Kaya ve Aurelien Chedjou girdikleri 12 hava topu mücadelesinden yalnızca 2'sini kazanabildi. (Opta)

dk 70ten sonra yazmaya başladım bu pozisyonları

sorun defans ise ilk bakmamız gereken adamlara bakalım emreden, buraktan, yasinden önce

onlar da leş ama öncelik bura

kacak dövüscü, aman yeterki pozisyonlarin icinde olma, fazla elestiri olmaz nasilsa ozaman.
stopermi seyirci bilinmez.

Şu bir gerçek ki takımdaki stoperlerin hiçbiri GS ilk 11'i seviyesinde değil.

Bir tek Denayer olabilir ki onu da doğru düzgün stoperde izleyemedik GS'de.

Chedjou'nun ön liberoda denenmemesi de ayrı bir saçmalık.

Hani diyorlar ya Denizli 2 günde ne yapacaktı diye...

Aylardır bu takımı takip ediyor orta saha zafiyeti herkesin malumu.

En basitinden bu arkadaşı ortada değerlendirip Kasımpaşa'nın ataklarına ileride set çekmeyi düşünebilirdi mesela.

Bunun için 50 hafta geçmesi gerekmez herhalde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt