- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.912
- 5.338
Malmancı ne lam hshshdkgkg refik bunu begendi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyide bu adam stoperde dahi yetersiz kalıyor.
chedjou'yu takımda tutacagıma gider 1 m euro'ya donk'u alırım.
yok artık o kadar da değil..ben chedjounun her türlü kalmasını isterim ama chedjou ideal bir önlibero olamaz..İdarelik olur ancak.. Yanına pozisyon bilgisi iyi hava toplarında etkili 1.90 civarı bir stoper alınması lazım
Piyasası varken satalım iste abi. Cin'den rahat 7-8 m euro gelir Chedjou'ya.
Bu paraya daha kalite, kesici bir stoper alabiliriz. Yanında Balta veya Denayer oynar.
Piyasası varken satalım iste abi. Cin'den rahat 7-8 m euro gelir Chedjou'ya.
Bu paraya daha kalite, kesici bir stoper alabiliriz. Yanında Balta veya Denayer oynar.
Adamım en büyük şanssızlığın yanında futboldan anlamayan adamların oynaması. Soluna bakıyorsun Olcan sağına bakıyorsun Sabri yanına bakıyorsun Semih. Git yerine S.Aziz gelsinde forumdaki futbol fakirleri kına yaksın.
Eee o zaman neden bu Ched takıntısı ? Denayer kesici koy yanına oynasın mis gibi.Chedjou kesici stoper degil. Yanında Ujfalusi vari bir adam oynasa katkı sağlar ama sorun bu degil ki.
Ujfalusi'nin yanında Semih bile gözümüze yıldız gelmisti.
Eee o zaman neden bu Ched takıntısı ? Denayer kesici koy yanına oynasın mis gibi.
Şu forumda adam gibi futbol tartışılmıyor. Kimle konuşsam ergen gibi cevaplar. Dostum bak keyfine muhattap olma daha benle.he kesici.
Şu forumda adam gibi futbol tartışılmıyor. Kimle konuşsam ergen gibi cevaplar. Dostum bak keyfine muhattap olma daha benle.
Ben bisey bilmiyorum. Muhattap olma dedim.sen ne biliyon ki ne cevap bekliyon ?
denayer'i ujfalusi ile kıyaslıyon, oda kesici yanında herkes rahat eder v.s v.s.
denayer dünkü cocuk yahu, ne kesiciliginden bahsediyon ??
deyaneri denesinler, adami stoper diye aldilar birkere o mevkide oynamadi.abi baska adam olmadığı için kimi oynatıcaksın ki aslında tam oyun kurabilecek stoper.