#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön liberoda kesici birine şiddetle ihtiyacımız var. Her maçta rakip hücum hattı kolaylıkla defansın önüne düşüyor resmen. Hücuma katkısı tartışılsa da yine ön libero olarak oynamalı bence. Bir nevî 3'lü defans göbeği...

İlk yarıda ceza yayına indirdiği kafa topunu dışında çok beğendim.

Muslera disinda en iyi oyuncumuzdu bugün.

On libero oynasin dedim de yok abi umidimi kestim bundan On libero olmaz bundan agir bekletiyor topu.Sanki defansta oynarken hucumda iyi isler cikariyordu.Enterasan adam On liberoda oynuyor hucuma gidisi yok oldu adamin.Defanstayken gol asist yapiyor On liberoda hicbirini yapamiyor tam tersini yapiyor yahu bu enterasan topcu.

On libero oynasin dedim de yok abi umidimi kestim bundan On libero olmaz bundan agir bekletiyor topu.Sanki defansta oynarken hucumda iyi isler cikariyordu.Enterasan adam On liberoda oynuyor hucuma gidisi yok oldu adamin.Defanstayken gol asist yapiyor On liberoda hicbirini yapamiyor tam tersini yapiyor yahu bu enterasan topcu.

Abi onun enteresanlıkla alakası yok. Ön liberoda sırtı dönük top alıyor, topu kaybetmeyip en iyi seçeneği kullanması gerekiyor. Stoperde önü açık, yüzü kaleye dönük dribbling yapabiliyor. Aradaki fark bu.

orta saha hayalinden vazgecilmistir

gotu donene kadar hukumet degisiyor

Futboldan nasibini almamis taraftar yuzunden vasifsiz bir sekilde onliberoda dolastiriliyor. Hayret birsey.

Onliberodaki vasifsizlik yetmiyormus gibi Balta-Chedjou tandemi de bozuldu.

Bunun uzaktan 1 şutu vardı onu da Umud hiç etti.Kaleye doğru da gidiyordu ha.

İyiydi, sahada görevini yerine getirdi ama yine de stopere çekilmeli, ah ulan anasını satayım Chedjou - Denayer ikilisini bir izleyemedik.

Formsuz zamanına denk geldi DMC de denenmesi. Sezon başı en formda oyunculardandı, sakatlık sonrası stoperde de dökülüyor zaten. Bu faktörü gözden uzak tutmak yanıltıcı oluyor...Evet, Chedjou' yu DMC olarak görmeyi en çok isteyenlerden biri olarak ben de yeterli bulmadım iki maçtır...Belli ki bir önlibero transfer edilecek, Chedjou da onun alternatifi olacak...Kaybedilmiş bir sezonda hala bir şeylere çare aramak ne kötü!...

neyi iyi yaw. talibi cıkarsa direk yollansın adam gibi bir stoper alınsın. bundan hicbi yol olmaz.

mümkünse muslera-sneijder-podolski dısındaki herkes gitsin.

Ya abuk zubuk konusmayin. Ön libero'da oynamasini sanki millet keyfinden istedi.

Herkes elini kolunu sallaya salaya geciyor bir de Chedjou'yu deneyelim orada dedi millet. Ne yapalim yani Hamza denen hiyar yüzünden mecbur takim icinden halledilecek transfer dönemine kadar.

Son düzenleme:
Cdm'de Bilali mi oynatalim

Saçmalamayin be.

Agir ama baska çare yok

Hakan Balta facia
Bilal daha facia
Jem yetersiz
José defansif anlamda yeterli degil
Selçuk hayalet gibi

30 yaşına kadar stoper oynamış adamın DMC pozisyonunda faydalı olamayacağı belliydi, stoper'den gelip ani çıkış yapmak başka, 90 dakika DMC oynamak başka... Adamın pozisyon bilgisi yok her şeyden önce.

Esas suçlu Chedjou'yu DMC pozisyonunda denenmek zorunda bırakanlar, ulan cahiller, ulan beyinsizler Melo'yu satıyorsanız yerine adam alacaksınız, gittiler JPK ile Bilal'i aldılar.

Yatacak yeriniz yok.

30 yaşına kadar stoper oynamış adamın DMC pozisyonunda faydalı olamayacağı belliydi, stoper'den gelip ani çıkış yapmak başka, 90 dakika DMC oynamak başka... Adamın pozisyon bilgisi yok her şeyden önce.

Esas suçlu Chedjou'yu DMC pozisyonunda denenmek zorunda bırakanlar, ulan cahiller, ulan beyinsizler Melo'yu satıyorsanız yerine adam alacaksınız, gittiler JPK ile Bilal'i aldılar.

Yatacak yeriniz yok.

24 yaşına kadar önlibero, 24-30 stoper oynadı...sakatlık sonrası henüz form tutamamış olmasını da hesaba katmalıyız...

Bugünkü, özellikle ilk yarıdaki mahkum sayılabilecek oyunun baş müsebbiblerinden.bu adam orta sahada oynayamaz, astana maçında bile belli olmuştu esasen. o mevki tempo ister,bjk gibi de birazcık tempolu oynayan takımlara karşı da sırıtırsın.ki chedjou; basan,pres yapan,sert bir oyuncu tipi de değil orta sahadaki bu eksikleri kapatsın. yapılması gereken; semih bombası yerine chedjou'yu stoper oynatıp orta sahada Jose ya da Bilal'den birini kullanmaktı. Burak çıkınca da Umut'u almak yerine Podolski forvete çekilip kenara colak alınaydı,bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.çünkü bakıldığında, bjk takımının ilk yarıdaki oyuncularının dağılımına, kanatlar da dahil merkeze yığılmıştı.colak ile hem merkezde çoğalır, hem daha bol pas yapar ve ileride podolski ile top falan da tutabilirdik. hatirlarsaniz,geçen seneki olimpiyat'ta oynanan maçta kenarlarda sneijder ve colak vardı; kendimiz hücum zenginliği üretemesek de ,bjk'yi kitlemeyi başarabilmistik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt