#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim'da Chedjou gibi top ile dribbling yapabilen 1 OYUNCU YOK! Stoper bir oyuncudan bahsediyoruz. Vay halimize, kadro planlama rezaletinin ispatidir.

24 yaşına kadar önlibero, 24-30 stoper oynadı...sakatlık sonrası henüz form tutamamış olmasını da hesaba katmalıyız...

Abi Lille'ye gidene kadar doğru düzgün oynamamış.

Takımın genel formsuzluğunu falan da hesaba katmak gerekiyor, lakin Galatasaray gibi bir takım'da DMC oynaması(zorunda kalması) skandal bana göre. Hayri'nin dediği gibi o mevki için aşırı hantal.

Abi Lille'ye gidene kadar doğru düzgün oynamamış.

Takımın genel formsuzluğunu falan da hesaba katmak gerekiyor, lakin Galatasaray gibi bir takım'da DMC oynaması(zorunda kalması) skandal bana göre. Hayri'nin dediği gibi o mevki için aşırı hantal.

Aslında çok farklı düşünmüyoruz; Melo' nun gideceği az çok belliyken standart bir önlibero alınmamasının mazur görülür tarafı yok. Chedjou stoper olarak ortalama savunma organizasyonuna sahip bir takımda faydalı olabilir ancak en başından yanlış bir tercih olduğu konusundaki fikrimde değişiklik yok, bize ''Lider'' karakterli bir stoper lazımdı ve o ihtiyaç halen geçerli. Terim' in yanlış tercihlerinden biridir...

Sirf ozete bakin yeter yahu. BJK'in butun pozisyonlarinda emaneten dolasiyor. Gomes'in golunde pozisyonu antrenman kosusu temposunda izliyor. Ikinci golu hazirlayan orta'yi kesemiyorsan Frei'yi neden takip edersin be adam.

Futbol cahili GS taraftarinin gazi yuzunden futbol tarihinin en komik denemelerinden biri yapiliyor.

bundan ne stoper ne önlibero olur mücadeleye girmeyen savunmacimi olurmus !

Ruhsuz kagnilardan biri. Selcuk ile beraber takimi orta sahasiz oynatiyorlar. Bunlar yüzünden orta sahayi komple besiktasa hediye ettik.

aylarca Chedjou'nun ön liberoda oynatılmasını isteyen kekolar şimdi eleştiriyor, yetersiz diye.

valla yalan yok bende bir ön libero olarak denensin dedim ama stoperden gelen akici ve dikine hücümlari yüzünden bu algi olustu bende ama ön liberoya gecinci hicbirini yapmaz oldu vede unutulmamazi gerek bir ön libero stopere göre cok daha fazla efor sagliyor ve daha cok kosuyor, bunu da yillarca stoper oyniyan chedjou malesef yapamiyor

astana maçından yani chedjounun ilk kez ön libero oynadığı maçtan önce attığım mesaj

Son düzenleme:
ön libero için çok ağır bir oyuncu çok kez ağırlığından atağa çıkamadık.

Defans bölgesinde bile çok ciddi hatalar yapan bir adamın defansın önünde orta saha gibi bir mevkide doğru oynayabileceğini düşünmek saflıktır.
İşin komik tarafı hadi bu zaafları var ama tempoludur, serttir, hamlelidir fala dersin oda yok.. O yüzden bu adamın Galatasarayda işi yok.

defansı zayıf. stoper oynasada zayıf ön libero oynasa da.

ryan donk tarzı bir adam cıkarmı dedik ama görülen oki m.sarp bile cıkmaz.

chedjou bulundugu süre icinde bana hicbir zaman güven vermedi. telles kanatta ne kadar defanssa, chedjou'da stoperde o kadar defans..

ön libero oynasin diyenler parmak kaldirsin da görelim. masallah, "cok iyiydi".

bu adam oynasa oynasa stoper oynar. orada da vasat bir topcu.

Kaç yıldır stoperde oynayan adam Selçuk'tan daha iyi oynuyor orta sahada. Topla dikine gidebiliyor ve topa daha fazla hakim. Farklı şeyler de deneyebiliyor. Selçuk denilen rezil herif gitmediği sürece orta saha hep göçer. Melo gibi adam kapatamadı orta sahayı Chedjou ne yapsın.

Ben orta sahada denenebilir demiştim ama Denayeri daha uygun bulmuştum daha seri diye. Chedjou baya agir bir oyuncu. Fizigiyle iyi işler yapiyor ama Baya hantal. Hele Selçukla 2'si hiç olmaz. Seneye gönderilirse laf etmem. Son senesi zaten. Cacares alinir yerine.

Hantallığina dalgınlıgı eklendi, Fransa veya Afrika da villasında barbecue hayali kuruyor olsa gerek veya katarda kariyerinin sonbaharını geçirmek. Rakip bunu ekarte edince jeton düşeseye kadar birkaç saniye geçiyor. Eboue de son zamanların dalıp dalıp yere düşüyordu ama o haliyle bile bu Chedyou yu cebinde çıkarırdı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt