#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi topçu kötü stoper. Ön libero olarak oynasın.

Chedjou'yu bile eleştiren var.. Pes. Seviyemizde değilmiş.. Görende takımda Puyollar,Nestalar,Stamlar oynadı sanacak.

Bence hala ligin en iyi stoperi.

Yönetimin biraz beyn hücresi varsa devre arasi bunu yollayip Caceres ve CDM alir

Semihle beraber yetersizler

Elbet mevcut Semihten daha iyi ama bu yeterli anlamina gelmez.

--- Carole --- Caceres -- Denayer -- Gross ---

Idare eder i says

Yönetimin biraz beyn hücresi varsa devre arasi bunu yollayip Caceres ve CDM alir

Semihle beraber yetersizler

Elbet mevcut Semihten daha iyi ama bu yeterli anlamina gelmez.

--- Carole --- Caceres -- Denayer -- Gross ---

Idare eder i says

carole beğenen Chedjou'yu beğenmiyor. Ayrıca carole ile gross'un yerleri ters :)

Muslera'yi savunma hattinin asagisinda yazarsan ters degil. :) Ayrica Chedjou CB, Carole'de LB. Öncelikle stoper almamiz lazim, ondan sonra Carole için alternatif bulmamiz gerekir.

Cacares'i bende isterim hatta konusunu bile açtım. Herşeyden önce olgun yaşında. SağBek-stoper oynar,hızlı, uluslararası tecrübesi çok fazla ve bedava.

Caceres alınmazsa aşırı saçmalık olur.

bulundugu mevkide fark yaratacak oyuncu bizim seviyemizdedir.

chedjou stoper olarak bu farkı yaratamadı.

bence oyunu acmasiyla beraber büyük bi farki var. Tabiki bi stoperin ana isini yapiyormu = hayir. Bence Agger gibi bi oyuncu en az 10 level arttirir. Yinede orta sahada oynadikca daha iyi oluyor. Bugün cok begendim kendisini

Yanında düzgün adamlar olsa iyi oyuncu bence.

Stoperde banko yazılacak tek adam ve savunmada en kritik müdahaleler hep ondan,konsantrasyon kaybı ve riskli pasları(ki bunu çok fazla yapıyor ama dikine çok temiz pasları var) dışında çok bir defosu yok

İdare ediyor. Ciddi ani oyundan düşüşleri var. Bu zaten genel bir sorunu.

70'den sonra stoperde oynaması normal 90 dakika oynayacak temposu yok orta saha için. Chedjou yinede faydalı oynuyor son bir kaç maçtır şu an için o bölgede alternatifimiz yok 65'den sonra bu belli oldu yine. Takımın pili bitiyor rakip elini kolunu sallayarak orta sahayı geçiyor.

bence oyunu acmasiyla beraber büyük bi farki var. Tabiki bi stoperin ana isini yapiyormu = hayir. Bence Agger gibi bi oyuncu en az 10 level arttirir. Yinede orta sahada oynadikca daha iyi oluyor. Bugün cok begendim kendisini

Temposu ön libero icin yetersiz. Devre arası muhakkak dinamik bir ön libero alınacaktır.

Stoper olarak lider ve kesici biri lazım, Agger olur. Chedjou'yada teklif gelirse satılmasında engel yok.

Tamam sempatik bir adam ve bende seviyorum ama bu tarz defanslar ile savunma cok gevsiyor. Daha sert savunma yapmamız lazım.

Yanında düzgün adamlar olsa iyi oyuncu bence.

Semih yanında Ujfalusi varken ligin en iyi ikinci stoperiydi.

Ortasahaya sertlik kazandırması beklenirken, o pas istasyonu ve oyun kurmaya çalışan biri gibi oynamaya çalışıyor. Chedjou'dan ön libero olmayacağı belli oldu. Donk vs. falan gelsin de Chedjou eski yerine stopere geri dönsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt