#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynamaz ki oynayamiyoda zaten
Yorgubluktan sürekli atıyor kendini yere

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelde dedeye anlat bunu. Herifin değişiklik yapmak 75.dakikada aklına geliyor. Şuan kimse görmüyor bunu tepki koymuyorlar skordan dolayıda başımıza iş açacak yakında.

Gittikçe geriliyor. Böyle olmaz. Bi stoper bu kadar dengesiz olmamalı.

Sezon sonu gönderilmeli.

Onun yerini bir sürü daha iyi stoper bulunabilir.

Chedjou konusunda biraz otomatige baglamissiniz yorumlari, bence gayet iyi bir stoper.

Sorun orta sahamiz'da. Yeteri kadar pres ve mücadele edemiyoruz.

Chedjou konusunda biraz otomatige baglamissiniz yorumlari, bence gayet iyi bir stoper.

Sorun orta sahamiz'da. Yeteri kadar pres ve mücadele edemiyoruz.

Ortasahada filan sorun var, santraforda sorun var tamam. Hatta çok gol yememizin büyük sebepleri bunlar ama adamın her kafa topuna vurdurması, sürekli çalım yemesi de ortasahanın suçu değil. Adam stoper sertliğinde değil.

Ortasahada filan sorun var, santraforda sorun var tamam. Hatta çok gol yememizin büyük sebepleri bunlar ama adamın her kafa topuna vurdurması, sürekli çalım yemesi de ortasahanın suçu değil. Adam stoper sertliğinde değil.

Katiliyorum, biraz daha fazla kesici ve sert olmasi lazim oyuncu karsilamasinda. Ama bence CHEDJOU-Denayer tandemi olsa daha güzel olur ve zayif noktalari bu kadar göze çarpmaz. Mesela Chedjou- Balta veya Chedjou-Semih bunlarin hepsi çok yumusak kaliyorlar.

Ama onun disinda çok iyi top sokuyor, dikine pas veriyor.

Son düzenleme:
Iyi ama fazla maas aliyor bu performansa göre. Sezon sonu gidebilir.

Ya bu yönetimi hala tanımayanlar var. Chedjou gidince kim bilir hangi çöp gelecek? Melo'ya herkes yazın gitsin diyordu gidince ne hale döndüğümüzü gördük. Akıllı bir yönetim olsa bende iyi paraya satılabilir derim ama şu anda futbolu bizde bile bırakabilir.

Chedjou'ya gelene kadar daha en az 15 isim gitmesi lazım.

Aslan News ‏@Aslanews
-Fransa’da zirvede olduğunu düşündüğün dönem?
Chedjou: "Elbette orada oynamak önemliydi ama kariyerimin zirvesi benim için Galatasaray."
-Kendini sıklıkla hangi konularda hatalı buluyorsun?
Chedjou: "Orta sahadayken top kapma konusunda iyi olmadığımı düşünüyorum."
-Sokakta taraftarla kutlama yapmıştın.
Chedjou: "İnanılmaz bir tecrübeydi. Başakşehir maçı sonrası elime bayrak alıp kendimi sokağa attım."
Chedjou: "Florya’da oturduğum için sokakta kutlama yapanlar vardı. Beni görünce önce inanamadılar ama sonra birlikte eğlenmeye başladık."
Chedjou: "Ben de kendimi bir taraftar gibi hissettiğim için onların yanında olmak istedim. Onlar nasıl kutluyorsa ben de öyle kutladım."
-Başka bir kutlama şekli daha var: Korna çalarak sokaklarda tur atmak...
Chedjou: "Söylediğin iyi oldu, ilk şampiyonlukta bunu yapacağım."
Chedjou: "Orta sahada yetişmiş bir oyuncu olduğum için defansta dahi olsam topa inanan ve topla oynamayı seven biriyim."
Chedjou: "Top ayağımdayken defans olduğum için ondan kurtulmaya çalışmam, rastgele vurmam, kime verirsem daha iyi olacağını düşünürüm."
Chedjou: "Galatasaray’a gelirken savunma olarak biliniyordum ama attığım gollerle, yaptığım asistlerle insanların algılarını değiştirdim."
Chedjou: "Bu yüzden beni sadece defansta değil, ofansa yakın olan her mevkiye de uygun görmeye başladılar."
-Bu konuda bir kafa karışıklığın var mı?
Chedjou: "Kendime stoper diyebilirim ama orta sahada oynamak da benim için sorun değil."
-Yedirdiğin golden sonra hücum aşkın coşmaya mı başlıyor?
Chedjou: "Öyle bir düşünceye kapılırsanız kendinizi de, maçı da kaybedersiniz."
Chedjou: "Savunma oyuncusu olarak topu filede gördüğümüzde kimin nerede hata yaptığını biliriz ama oyuna yeniden odaklanmak zorundayız."
-Kendini sıklıkla hangi konularda hatalı buluyorsun?
Chedjou: "Orta sahadayken top kapma konusunda iyi olmadığımı düşünüyorum."
Chedjou: "Savunmadayken en büyük hatam bazen aşırı rahat olmak. Kaptırmamam gereken topları kaptırıyorum. Bunu düzeltmek için uğraşıyorum."
-Juventus maçında Eboue’yi kaldırırken aklından ne geçiyordu?
Chedjou: "Yaptığı şeyin bizi küçük gösterdiğine inandığım için ona kızdım."
Chedjou: "Bu hem Galatasaray’a yakışmazdı, hem de rakip bu halimizi görüp cesaret kazanabilirdi. O yüzden onu yerden kaldırdım."
-Geldiğinden beri kendinde nasıl değişiklikler oldu?
Chedjou: "Gelmeden önce Galatasaray’ın, Türkiye’nin en büyüğü olduğunu biliyordum."
Chedjou: "Avrupa’nın da en büyük kulüplerinden biri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden taraftarın ilk dönemimdeki eleştirilerini haklı buldum."
Chedjou: "Çok fazla yerildim ama bunun normal olduğunu anladım. Sakatlıklar hayatımdaki zorlukları iyice çekilmez hale getirmişti."
-Sezon sonunda kontratın bitmiş olacak. Ne yapacaksın?
Chedjou: "Kendimi burada çok iyi hissediyorum ve yeni kupalar kaldırmak istiyorum."

CaOnJT0WAAAfZAl.jpg

bu forumun agababasi ünal aysal tarafindan dünyanin en iyi 10 stoperinden biri
unutma unutturma

Çine mi yollarsınız uzaya mı yollarsınız artık sizin bileceğiniz iş

Çinli stoperler bile daha iyidir.

Ben bıktım bu adamın kademe hatası yapmasindan. İleri gittiğinde çok iyi ama berbat bir stoper katkısı veriyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt