Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Çin'e yollanmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımdaki en dengeli savunma oyuncusu Carole bence. Balta da hikaye.rezalet savunmamız var. hani balta dısında takımda savunma yapmasını bilen ikinci bir topcu yok.
zaten balta gecen sezon stoper oynatılmasa sampiyon falan da olamazdık. takım kötüydü ama en azından gol yemiyorduk.
bu sezon fb'den 9 gol daha fazla atmamıza rağmen 12 puan gerisindeyiz, bu herseyi acıklıyor zaten..
Takımdaki en dengeli savunma oyuncusu Carole bence. Balta da hikaye.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Murhanım katılıyorum Chedjouyu yedirmeyizSemih çöpünü bile aradan iyi diye yutturmaya kalkanlar var. Daha ne diyeyim. Formasından çekiliyor, Chedjou laf yiyor.. Chedjou iyidir!
dengeli
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
yok abi balta gecen sene iyiydi gercekten. terinin son damlasına kadar savastı.
bu sene oda bitti orası ayrı.
lucescu'nun gelmesini cok istiyorum cünkü takım savunması konusunda uzmandır.
m.topal'ın sözlesme bitiyor, kapmak lazım. stoper olarakta ujfalusi ayarında kesici ve lider biri şart, yası 30 üstü olsada olur.
sağlam bir ön libero ve stoper ile bayagı toparlarız. emre can'a güveniyorum seneye A takıma alınıp düzenli 11 oynatılmalı.
muslera'da kalırsa bu is tamam.
Adamın fiziği iyi ama oynadığı oyun pek sert olduğunu söyleyemezsiniz. Stoper dediğin oyuncu Vidic gibi sert oynaması lazim