- 23 Kasım 2008
- 8.238
- 416
- 1.848
Geçen sene iyi olmasından banane, ben bu seneye bakarım. Yalnız bu sezon böyle olmasının nedenlerinden biri her maç ilk 11 oynaması. Adam zaten temposuz ve sen kalkıyorsun bu adamı her maç 90 dakika oynatıyorsun.
Ben stoperlerimize bir yere kadar kızabiliyorum ancak çünkü malum takımın savunması berbat ötesi. Takım savunması diye birşey yok bizde, zaten yerlilerin çoğu daha nerede duracağını bilmiyor sahada veya nasıl alan kapatacağını.
Melo varken bile çok kötüydü takımın rakibi karşılama şekli, o gidince tamamen kayboldu azıcık olan direncimiz.
Bana kalırsa geri dörtlü tamamen yabancılardan oluşmalı, defans da ne kadar yerli olursa o kadar kötü olur.
Semih ve Koray var "genç" kategorisinden bu yüzden Emre ye ne yazık ki kimse şans vermez. Ancak Semih gibi şansla falan takıma girebilirse öyle yoksa ne yazık ki çok zor.
Daha Korayı bile 2 maç arka arkaya oynatmıyorlar. Ama benim gözümde hem Koray hem de Emre Can Semih den daha iyi olma potansiyeline sahip. Emre maşallah öyle kolay kolay yıkılmıyor ikili mücadelelerde ezilmiyor Semih gibi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Semihi rüzgar esse savuruyor.Nasıl bir fizik yapısı varsa karton adam gibi sezon başı 4-1 yenildiğimiz nice maçında bir pozisyon vardı.Adam ceza sahasının ordan taç çizgisine kadar attı semihi hiç çalışmayan bu kafa ile devam eden adamı emre can değil.2 ligden sıradan bir stoper getirsen gene keser.