#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada daha iyi ciddiyim
Donkdan daha iyi oldugu kesin

~tap

Kaleciye dönmek varken niye çalım atmaya çalışıyorsun dingil ?

Chedjouyu kendi yapan özelliği zaten soğuk kanlı olması ama yağmurlu havada yapmaması gereken bi hareketti. Chede gelene kadar sayılcak çok futbolcu(!) var. Sayıyorum:
1)Leşçuk
2)Donk
3)Yasin
4)Sabri
5)Poldi .. diye son sırasında Musleranın olduğu listedir.

gelene kadar değil , stoperse bu arkadaş ilk gidecek 3 kişiden biri kendileri. Çünkü Galatasaray yakın tarihi, bundan daha kötü stoper görmedi ...

Kesinlikle sezon bitince yapılacak kadro temizliğinde satılmalıdır.Fransada pazarı vardır.Kendisini forvet zanneden bir stoper bozmasıdır bu adam.2 maç iyi oynadı sanarsın 3 .maçta scar batırır takımı yakar.Ben şaşırmıyorum artık o son adamken Çalım atıp kaptırdıgı toplarda.Bundan sonra kesinlikle afrika lı stoper alınmamalıdır.

Hayatımda gördügüm en kötü defanslardan biri

Stoperlerin toptan degismesi sart. Chedjou rakip kaleye korner kullanilirken vurdugu kafanin yarisini bile kendi kalemize korner kullanilirken vuramiyor.

Cok yumusak bir stoper. Adam kaciriyor. Konsantrasyonu cok eksik.

Hakan Baltanin da son kullanim tarihi gecti coktan. Semih rezalet otesi. Seneye Denayer yok. Zaten geri zekali td lerimiz adami sag bek oynatiyor.

Seneye 4 stoper almaliyiz mevcutlari gonderip.

Ama yalanci dursunun boyle biseyi becerme ihtimali yok.

Bence çok kötü bir stoper. Kendi bile bir röportajda en büyük zaafının defanstaki konsantre sorunu olduğunu belirtmişti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vasat stoper ama donktan daha iyi bir ortasaha. Ortasahada melo vari hareketlrri driplingi falan var. Artık orda oynsın, donkta kulübeye

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çocukken maçtan anlamayan arkadaşlarım vardı. Ayıp olmasın, o da oynasın ya da takımlar eşit olsun diye. Dün akşam o arkadaşları gördüm onu izlerken

forumda ocak ayında herkes transferlerin yanına chedjou koyardı şimdi ne degişti.çünkü futbol izlemiyor chedjounun hatalarından bu sene kaçta gol yedik haddi hesabı vasat bir stoper

Defans dediğin adam risksiz oynar marcel Desailly gibi Terry gibi jaap stam gibi.. bizimkiler çok large Chedjouyu severim ama rahatlık bazen sıkıntı oluyo yanına sağlam duran bir adam lazım o da kesinlikle Koray bence

Defans dediğin adam risksiz oynar marcel Desailly gibi Terry gibi jaap stam gibi.. bizimkiler çok large Chedjouyu severim ama rahatlık bazen sıkıntı oluyo yanına sağlam duran bir adam lazım o da kesinlikle Koray bence

Stoper dedigin adam bir kere sert olmasi lazim... Jaap Stam, Vidic gibi. Chedjou iri olmasina ragmen yumusak oynuyor, kedi gibi oynuyor anasini satayim.

bırakın 3 kişiyi 10 kişiyi çalımlasın böyle oynadığı sürece işimize yaramaz.. kaç tane hatalı pas attı Alah aşkına hiç mi maçı izlemediniz .. Ben hep şunu diyorum önce kendi işini yapacaksın kardeşim..Ama bizim taraftar hep ekstra işlere odaklanıyor kendi işinin yapaıp yapmadığı umrunda değil. chedjou kornerden gol atmış dikine oynamış bla bla .Geçen sene de tellese yapıldı aynısı.. Yok efendim hücumda iyiymiş senijderle iyi verkaç yaparmış ulan adam ayakta duramıyordu be kaç tane gol yedirdi yemişim verkaçını..

chedjou donktan hallice bir oyuncu şunu kabullenin artık

3 gün önce yazdım bulabilsem 1 sene önceki yazdıklarımı da getrieceğim... şu çöpten kurtulmadığımız sürece daha çok gol yeriz..donkla ikisini bağlayıp ormana bırakacaksın ..

Stoper dedigin adam bir kere sert olmasi lazim... Jaap Stam, Vidic gibi. Chedjou iri olmasina ragmen yumusak oynuyor, kedi gibi oynuyor anasini satayim.
bence bu çözülmez artık yapısı bu yani omuz koyduğu zaman korkacak biraz Serseri gibi olmalı Defans tırsmalı forvetler.

Dün maça sarhoş çıkmıştı galiba.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldiği günden bu yana beğenmedim. Evet ara ara iyi maçlar oynadı, ama akılda kalan tüm maçları istisnasız skor yaptığı veya skora dolaylı olarak etki ettiği maçlar oldu. Bu bile birçok şeyi açıklıyordu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt