- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Orta sahada daha iyi ciddiyim
Donkdan daha iyi oldugu kesin
~tap
Donkdan daha iyi oldugu kesin
~tap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans dediğin adam risksiz oynar marcel Desailly gibi Terry gibi jaap stam gibi.. bizimkiler çok large Chedjouyu severim ama rahatlık bazen sıkıntı oluyo yanına sağlam duran bir adam lazım o da kesinlikle Koray bence
bırakın 3 kişiyi 10 kişiyi çalımlasın böyle oynadığı sürece işimize yaramaz.. kaç tane hatalı pas attı Alah aşkına hiç mi maçı izlemediniz .. Ben hep şunu diyorum önce kendi işini yapacaksın kardeşim..Ama bizim taraftar hep ekstra işlere odaklanıyor kendi işinin yapaıp yapmadığı umrunda değil. chedjou kornerden gol atmış dikine oynamış bla bla .Geçen sene de tellese yapıldı aynısı.. Yok efendim hücumda iyiymiş senijderle iyi verkaç yaparmış ulan adam ayakta duramıyordu be kaç tane gol yedirdi yemişim verkaçını..
chedjou donktan hallice bir oyuncu şunu kabullenin artık
bence bu çözülmez artık yapısı bu yani omuz koyduğu zaman korkacak biraz Serseri gibi olmalı Defans tırsmalı forvetler.Stoper dedigin adam bir kere sert olmasi lazim... Jaap Stam, Vidic gibi. Chedjou iri olmasina ragmen yumusak oynuyor, kedi gibi oynuyor anasini satayim.