#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin ekipleri Antepli Cibukeyi bile istiyormus.

Satalim sunu 3 e falan.
IQ yerlerde.

chedjou yerine ujfalusi vari ''lider'' bir stoper bulmamız lazım. yanında da koray/emre can.

ön libero'ya m.topal gibi bir hamal alsak, bekler bence sağlam(carole-linnes) defansı ciddi anlamda toparlarız.

Adam geleceği görmüş be.Bu kadar doğru tarif edilir.

Turan@solakt 30 Tem 2013
Bu Chedjou da sanirim Prates gibi olacak. Gol attigi icin taraftar sevecek ama savunmada agzimiza sicacak. Neyse erken konusmayalim.

Bazen gereksiz hareketler yapıyor ama "bence" en azından 1-2 sene daha iyisini bulamayız.

Denayer > Chedjou => Koray > Hakan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Semih

Direk kapatalim futbol subesini o halde. 2.2 milyon euro garanti ucrete cok az gelmeyecek stoper var piyasada.

gelmez demiyorum Chedjou'dan daha iyisi gelmez diyorum. Chedjou sonuçta kendini kanıtlamış bir oyuncu. İlla gelecekse Marsilya'dan Nkoulo olabilir. Chedjou'dan pek farkı yok ama sene sonu bedava ve 26 yaşında. Chedjou'yu satıp hem maddi hem yaş olarak karlı bir iş olur.

Siyahiler defansda iyi değiller, Chedjou tam bir bomba kaç senedir savunma hattımız fenerden kötü durumda şöyle Falco ve Stumpf gibi stoper H.Ünsal ile F.Akyel gibi bek bulsak ne iyi olurdu.

Geçenlerde yeni sözleşme talebi kabul edilmedi diye tepkili olduğunu okumuştum bir yerde. Piyasa kızıştırmak için birtakım kulüplerle temasa geçerse hiç taviz verilmemeli...

Rakip forvet oyuncusu şuta hazırlanırken, basıp en azından rahat vurdurmamak yerine karşısında sabit set yapan adamdan üst seviye stoper olmaz, FB dahil birçok maçta gol yedirdi o şekilde...Defoları çok fazla, tek tek saymaya üşendim...

gelmez demiyorum Chedjou'dan daha iyisi gelmez diyorum. Chedjou sonuçta kendini kanıtlamış bir oyuncu. İlla gelecekse Marsilya'dan Nkoulo olabilir. Chedjou'dan pek farkı yok ama sene sonu bedava ve 26 yaşında. Chedjou'yu satıp hem maddi hem yaş olarak karlı bir iş olur.
Cok az gelmeyecek stioper var dedim dikkat ettiysen, Chedjou'dan daha iyi olmayan demedim. Hem Chedjou iyi degil ki 2.2 milyona daha iyisini getiremeyelim. N'Kolou da bu takimi kesmez. Monaco kume dustugunde bonservissiz saniyorum Marsilya'ya gitmisti.

Terim, Ujfalusi'den sonra Dany, Cris ve Chedjou'yu aldirip bir ton para harcatti stopere ama hic biri guven vermedi. Halbuki Alex, Toure, Zapata, Vidic, Rio Ferdinand gibi bir cok adam denk gelmisti cuzi rakamlara. Toure, Vidic ve Rio bedavaya gitti, Alex 3.5 milyona PSG'ye sonra da bedavaya Milan'a transfer oldu. Tam iki kere alabilirdik ama almadik. Zapata 4 milyona transfer oldu. Biz Chedjou'yu 6.7 milyon Euro'ya aldigimiz gibi, bir de Lille'de 500-800 bine oynarken senelik 2.2 milyondan imza attirdik. Lille'den o donem ki cikista olan Sampiyonlar Ligi takimi Galatasaray'a bir oyuncu getirmek icin orada kazandiginin 3-5 katini mi vermek gerekiyordu anlamiyorum ki. Hem Galatasaray'in kalibresine yakismayan bir oyuncu transfer edildi hem de inanilmaz paralar verildi.

Sanki Vidic Ferdinand veya Alex den birisi buraya gelseydi asgari ücretle oynayacakti

Kötü stoper.

Chedjou'ya tapanlar var.

Bu sene iki stoperden biri olduğu her maçta daha fazla gol yemişiz oynamadığı maçlara göre.

En az gol yediğimiz dönem

Hakan-Semih ikilisinin oynadığı 9 hafta-13 gol.

Chedjou'nun yanına Nesta'yı koy sırıtır.

Şu forumda Carole ile birlikte neden övüdlüğünü anlayamadığım 2 adamdan biri.

Çok şükür Emir, Hayri, Refik, Mete vs... gibi bir kaç tribünden gelen futboldan anlayan adam hala mevcut.

Kötü stoper.

Chedjou'ya tapanlar var.

Bu sene iki stoperden biri olduğu her maçta daha fazla gol yemişiz oynamadığı maçlara göre.

En az gol yediğimiz dönem

Hakan-Semih ikilisinin oynadığı 9 hafta-13 gol.

Chedjou'nun yanına Nesta'yı koy sırıtır.

Şu forumda Carole ile birlikte neden övüdlüğünü anlayamadığım 2 adamdan biri.

Çok şükür Emir, Hayri, Refik, Mete vs... gibi bir kaç tribünden gelen futboldan anlayan adam hala mevcut.

Bence de kötü stoperde Carole müthiş bir oyuncu olmasada Dün 1. yari en iyisiydi bizim takimin. Hava topunda iyi sertligi iyi. defansi fena degil. bir hücum içn sorun var ama takim organize degil.

Bence de kötü stoperde Carole müthiş bir oyuncu olmasada Dün 1. yari en iyisiydi bizim takimin. Hava topunda iyi sertligi iyi. defansi fena degil. bir hücum içn sorun var ama takim organize degil.

Yediğimiz gollerde hatası yok mu bu çocuğun.

Carole benim gözümde Telles'ten en az 1 gömlek düşük bir isim.

Telles-C Sınıfı ve B Sınıfı için umut vaat eden bir bek

Carole-D Sınıfı ve gelişimini tamamlamış bir oyuncu.

Carole gitsin demem, zira durumumuz ortada ama bu çocuğun banko 11 değil rotasyon da olması lazım.

Yediğimiz gollerde hatası yok mu bu çocuğun.

Carole benim gözümde Telles'ten en az 1 gömlek düşük bir isim.

Telles-C Sınıfı ve B Sınıfı için umut vaat eden bir bek

Carole-D Sınıfı ve gelişimini tamamlamış bir oyuncu.

Carole gitsin demem, zira durumumuz ortada ama bu çocuğun banko 11 değil rotasyon da olması lazım.

Ben bariz hatali görmüyorum. Bizim orta saha hepten berbat oldugu için bazen zorlaniyor. Müthiş demiyorum ama düzenli bir takimda görmeyi istiyorum. Ben Telles'i hiç begenmezdim. Durmadan yere düşmesi beni sinir ederdi. Hava topu özürlüydü. İyi bir sol bek geliyorsa laf etmeyiz ama zor o iş. Diger bölgeler şu an daha önemli.

Linnes-Denayer--Terry---Carole 4 lüsü olsa iyi olur seneye defanstta. Orta sahayi SNeijder dişinda hepten degiştirmemiz lazim.

Sanki Vidic Ferdinand veya Alex den birisi buraya gelseydi asgari ücretle oynayacakti
Yine mi sen? Yineliyim ben de o halde; anlattıklarım algılarının çok ötesinde, ama yine de yazayim.

Alex, saydiklarim arasindaki en iyisi. Bonservis + maas Chedjou'dan bi tik fazla olabilirdi veya olmazdi ama degerdi her turlu. Lakin digerleri de Chedjou'dan cok daha iyi. En buyuk fark surada, Chedjou'ya 2.2 verirken Vidic'e 2.5 verebilirdik ama 6.7 milyon gibi bir bonservis odemeyecektik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt