- 26 Eylül 2012
- 122.087
- 72.675
- 5.068
gelene kadar değil , stoperse bu arkadaş ilk gidecek 3 kişiden biri kendileri. Çünkü Galatasaray yakın tarihi, bundan daha kötü stoper görmedi ...
Semih Kaya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelene kadar değil , stoperse bu arkadaş ilk gidecek 3 kişiden biri kendileri. Çünkü Galatasaray yakın tarihi, bundan daha kötü stoper görmedi ...
Ched 6 milyon bonservis 2 milyonda yillik veriyoruz o yuzden semihtende leş.Semih Kaya?
Direk kapatalim futbol subesini o halde. 2.2 milyon euro garanti ucrete cok az gelmeyecek stoper var piyasada.Bazen gereksiz hareketler yapıyor ama "bence" en azından 1-2 sene daha iyisini bulamayız.
Direk kapatalim futbol subesini o halde. 2.2 milyon euro garanti ucrete cok az gelmeyecek stoper var piyasada.
Cok az gelmeyecek stioper var dedim dikkat ettiysen, Chedjou'dan daha iyi olmayan demedim. Hem Chedjou iyi degil ki 2.2 milyona daha iyisini getiremeyelim. N'Kolou da bu takimi kesmez. Monaco kume dustugunde bonservissiz saniyorum Marsilya'ya gitmisti.gelmez demiyorum Chedjou'dan daha iyisi gelmez diyorum. Chedjou sonuçta kendini kanıtlamış bir oyuncu. İlla gelecekse Marsilya'dan Nkoulo olabilir. Chedjou'dan pek farkı yok ama sene sonu bedava ve 26 yaşında. Chedjou'yu satıp hem maddi hem yaş olarak karlı bir iş olur.
Kötü stoper.
Chedjou'ya tapanlar var.
Bu sene iki stoperden biri olduğu her maçta daha fazla gol yemişiz oynamadığı maçlara göre.
En az gol yediğimiz dönem
Hakan-Semih ikilisinin oynadığı 9 hafta-13 gol.
Chedjou'nun yanına Nesta'yı koy sırıtır.
Şu forumda Carole ile birlikte neden övüdlüğünü anlayamadığım 2 adamdan biri.
Çok şükür Emir, Hayri, Refik, Mete vs... gibi bir kaç tribünden gelen futboldan anlayan adam hala mevcut.
Bence de kötü stoperde Carole müthiş bir oyuncu olmasada Dün 1. yari en iyisiydi bizim takimin. Hava topunda iyi sertligi iyi. defansi fena degil. bir hücum içn sorun var ama takim organize degil.
Yediğimiz gollerde hatası yok mu bu çocuğun.
Carole benim gözümde Telles'ten en az 1 gömlek düşük bir isim.
Telles-C Sınıfı ve B Sınıfı için umut vaat eden bir bek
Carole-D Sınıfı ve gelişimini tamamlamış bir oyuncu.
Carole gitsin demem, zira durumumuz ortada ama bu çocuğun banko 11 değil rotasyon da olması lazım.
Yine mi sen? Yineliyim ben de o halde; anlattıklarım algılarının çok ötesinde, ama yine de yazayim.Sanki Vidic Ferdinand veya Alex den birisi buraya gelseydi asgari ücretle oynayacakti