#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman takımın bütününe tek bir eleştirin yok herhalde nasılsa elimizdekiler bunlar deyip olanlarla idare edeceğiz diyeceksin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır tam aksine var

Chedjou çok savruk dengesiz

Sabri ne diyim

Yasin iyi ama nedense çok saçma işler yapıyor

Hakan balta herzaman ki gibi işini yapıyor bazen iyi bazen kötü

Carole iyi

Eren Leverkusende buydu zaten millet neden şaşırıyor anlamıyorum

Selçuk toptan kaçan kaptan

Sneijder kalitesinin çok altında ama çabalıyor ve alternatifi yok şu anda

Bruma iyi ama çevre kontrolü hala gelişmeye açık

Muslera kalitesi tartışılmaz

Her oyuncu eleştirilir isim değil takımın selameti önemli

Ama şu anda yapacak bişey yok alternatifi yok alma şansıda yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kuyt topa vuracakken hepimize arkasını dönüp Kuyt a topa vurdurup hepimizin arkasına geçtiği maç mı?
Kuyt'a sut attirmis diye hatali mi oluyor? Ozm her golden sonra her stoper oyuncusu hatali. Bul tüm maci izle, ac yorumlari da oku. O gün herkes saha nin en iyisi diye yorumlar atmisti. Cok merak eden varsa okusun, hepsi burda sonucta. Golü de Muslera ucuz yedi.

Hayır tam aksine var

Chedjou çok savruk dengesiz

Sabri ne diyim

Yasin iyi ama nedense çok saçma işler yapıyor

Hakan balta herzaman ki gibi işini yapıyor bazen iyi bazen kötü

Carole iyi

Eren Leverkusende buydu zaten millet neden şaşırıyor anlamıyorum

Selçuk toptan kaçan kaptan

Sneijder kalitesinin çok altında ama çabalıyor ve alternatifi yok şu anda

Bruma iyi ama çevre kontrolü hala gelişmeye açık

Muslera kalitesi tartışılmaz

Her oyuncu eleştirilir isim değil takımın selameti önemli

Ama şu anda yapacak bişey yok alternatifi yok alma şansıda yok

Biz ne diyoruz farklı bir şey mi? Nasıl selçuk yasin eleştiriliyorsa chejou da diğerleride eleştirilir. Eleştirdik diye cevap yazdın şimdi eleştirilir diyorsun ki bu stoper olmayan stoperi eleştirmekte en doğal hakkımız.

GenÇ arkadaşlar bir de futbol ulemaları var forumda onlar attıkları golleri birde ibrahimoviç bacak arasını koyar kötü ederler bizi kardeş AMAN :D

Bak işte bunu kast ediyorum

Chedjou el bombası çok savruk bunu tekrar ediyorum

Ama bu pozisyonda nesini eleştiriyorsun

Burda her savunma oyuncusu müdahale etmek zorunda

Kendi kalende gol olması şansızlık

Bunun adı sallamaktır bay futbol uleması

Böyle bir pozisyon üzerinden eleştirmek ve üstüne millete futbol uleması yakıştırması

Yok arkadaş yok aşırı tuhaf

Üç dört hesap karbon kağıdı gibiler hep aynı tavırlar

Son düzenleme:
Bak işte bunu kast ediyorum

Chedjou el bombası çok savruk bunu tekrar ediyorum

Ama bu pozisyonda nesini eleştiriyorsun

Burda her savunma oyuncusu müdahale etmek zorunda

Kendi kalende gol olması şansızlık

Bunun adı sallamaktır

Ne yazmışım BU NEKİyazmışım yani kendi kalesine gol atmak hiç bir şey asıl savruk ciddiyetsiz aşırı özgüvenli oyunundan dolayı sallıyoruz

Ne yazmışım BU NEKİyazmışım yani kendi kalesine gol atmak hiç bir şey asıl savruk ciddiyetsiz aşırı özgüvenli oyunundan dolayı sallıyoruz

Bu yorumun bile tuhaf

Pozisyonu kendi kalesine gol olarak değerlendiriyorsun

Rakip ortaya top kesmiş savunma oyuncusu müdahale etmiş şansız bir şekilde kendi kalemizde gol olmuş

Tekrar soruyorum senin için bu adamın alternatifi kimdir şu anda?

Boyle mantik mi olur ya deli misiniz arkadas. Ched e les diyoruz elde stoper mi var diyor daha iyi. :asd22:
Lan zaten semih ve serdar in allah belasini vermis. Onlara da gereken seyleri fazlasiyla yaziyoruz. Ama bu samar oglanini da stoper diye yutmayiz sizin gibi elde daha iyisi yok diye su an. Eldeki diger stoperlerin les olmasinin ched in kalitesi ile ne alakasi var? Bu nasil savunma lan ?

Boyle mantik mi olur ya deli misiniz arkadas. Ched e les diyoruz elde stoper mi var diyor daha iyi. :asd22:
Lan zaten semih ve serdar in allah belasini vermis. Onlara da gereken seyleri fazlasiyla yaziyoruz. Ama bu samar oglanini da stoper diye yutmayiz sizin gibi elde daha iyisi yok diye su an. Eldeki diger stoperlerin les olmasinin ched in kalitesi ile ne alakasi var? Bu nasil savunma lan ?

Ben ne dedim saatli bomba savruk ama yedek kulübesinde Ujfa oturuyor da bizim mi haberimiz yok?

Benim elimde olsa Ujfa gibi biri yanına da hızlı bir defans oyuncusu alırım

Bende savunmanın göbeğinden memnun değilim

Asıl enteresan olan sizin ikide bir milletin mantığını sorgulaması senin için demiyorum diğer arkadaşın millete futbol uleması diyerek dalga geçmesi

Napıcaz? Sahaya dokuz kişi mi çıkalım savunmanın göbeğinde oynayan iki oyuncuda kötü diye?

Bu mu yani daha mantıklı olan?

Ben ne dedim saatli bomba savruk ama yedek kulübesinde Ujfa oturuyor da bizim mi haberimiz yok?

Benim elimde olsa Ujfa gibi biri yanına da hızlı bir defans oyuncusu alırım

Bende savunmanın göbeğinden memnun değilim

Asıl enteresan olan sizin ikide bir milletin mantığını sorgulaması senin için demiyorum diğer arkadaşın millete futbol uleması diyerek dalga geçmesi

Napıcaz? Sahaya dokuz kişi mi çıkalım savunmanın göbeğinde oynayan iki oyuncuda kötü diye?

Bu mu yani daha mantıklı olan?

Buyuk resmi goremiyorsun renktas. Hala olayi anlamamissin gibi.

Buyuk resmi goremiyorsun renktas. Hala olayi anlamamissin gibi.

Ya arkadaş nesini anlayacağım?

Chedjou iyi bir stoper değil

Ama şu anda transfer sezonu kapanmış eldeki iki alternatif oyuncudan biri kronik sakat diğeri püf desen yıkılıyor

Bu durumda sana göre çözüm nedir?

Kuyt'a sut attirmis diye hatali mi oluyor? Ozm her golden sonra her stoper oyuncusu hatali. Bul tüm maci izle, ac yorumlari da oku. O gün herkes saha nin en iyisi diye yorumlar atmisti. Cok merak eden varsa okusun, hepsi burda sonucta. Golü de Muslera ucuz yedi.

kuyt topu aldığında sabri neredeydi o zaman diye kimse sormaz ama adam bomboş topu aldığında ched vurdurmuş olur.

Ya arkadaş nesini anlayacağım?

Chedjou iyi bir stoper değil

Ama şu anda transfer sezonu kapanmış eldeki iki alternatif oyuncudan biri kronik sakat diğeri püf desen yıkılıyor

Bu durumda sana göre çözüm nedir?

Ben cozum uretmiyorum. Konudaki ched ovuculere karsin yazdim o mesaji. Bana gore ched bes para etmez bir stoper. Diger stoperlerin kotu olmasindan dolayi da hayatta ovmem. Cunku les!

Komple resmi herkes göremez renktas. Bu ülke'de gol atamayinca forvet kötü, gol yiyince stoper kötü oluyor.

Futbolun değişmez kuralıdır ner kadar çok topla oynarsa bir futbolcu hata yapma riski o kadar fazladır bütün toplara ched girer hakan bakar ama sonuçta ched sıçmış olur.

Futbolun değişmez kuralıdır ner kadar çok topla oynarsa bir futbolcu hata yapma riski o kadar fazladır bütün toplara ched girer hakan bakar ama sonuçta ched sıçmış olur.
Orasi zaten öyle. Ama yillardir bir allahin kulu da cikip Chedjou gibi stoperi tamamlayacak bir bek, önünde 2 orta saha alindi mi, yanina partner alindi mi? Takim savunmasi ne durumda?

Lille'de nedense ligin en iyisiydi. Heralde bizim lig asiri kaliteli ki oynayamiyor.

Kuyt' ın pozisyonunda ortalama bir stoper o şutu attırmazdı, hiç beğenmediğimiz Ali Turan bile hatta...O tip pozisyonlarda bir stoper direkt olarak topa doğru hamle yapmalıdır ki açıyı iyice daraltıp rakibe rahat şut atma imkanı vermesin. Chedjou ise olduğu yerde vücudu ile set yapmak gibi hatalı bir tercihte bulunarak top kendisini geçtiğinde mutlak bir gol tehlikesine sebebiyet veriyor...

Zaten Chedjou' nun en büyük defosu bu tip hatalı tercihlerde bulunması; o maçta olduğu gibi, çok iyi oynadığı pek çok maçı futbolun en basit ilkelerine aykırı birkaç hareketiyle berbat etmiştir, imkan olsa da video örneklerini paylaşabilsem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt