#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bu ne böyle cı,ci cu cü 5 yaşındaki çoçuklar gibisiniz he..

Adem bayadır konuda ve tek kelime yazmadı. sanırım uzun bir yazı ile sağlam bi atar yaparak giriş yapacak tartışmalara.

edit. herhangi bir çatışmaya karşı diğer taraftan Mustafa Günel Beyde konudaki yerini aldı sukunetini şimdilik koruyor.
GERÇEK ANLAMIYLA TAM BİR SOĞUK SAVAŞ

Son düzenleme:
Adem sağlam semihcidir. En az 800 kelimelik bir kompozisyon geliyor.

Adem bayadır konuda ve tek kelime yazmadı. sanırım uzun bir yazı ile sağlam bi atar yaparak giriş yapacak tartışmalara.

Adem futbol hususunda görüşlerini içeren bir kitap çıkarsa alır zevkle okurdum şahsen.. kişisel poker maceralarıylada süsleyebilir hani kitabı hiç sıkıntı değil yani..

forumda semih dostu olan 2 büyük futbol duayeni var Hayri ve Adem budamı tesadüf LÜTFEN yapmayın.

Adem futbol hususunda görüşlerini içeren bir kitap çıkarsa alır zevkle okurdum şahsen.. kişisel poker maceralarıylada süsleyebilir hani kitabı hiç sıkıntı değil yani..

yalan yok bende okurum. çok şugar bir insan.üye olduğu günden buyana hatta transfermakt forumlarından beri beğeni ile takip ediyorum

duymamış olayım böyle bişeyi İbrahim. benden şüphe etmen yakısık almadı. @Kadir Ari konussana yapmaz öyle şey desene

tumblr_nuu2e84Tdy1qfgc7ho1_400.jpg

Senin Allah belanı versin 2-2 yaptın maçı mal herif.

Defol git lan

Maç gitti senin yüzünden

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinin en kötü stoperi. Almaguer'den bile kötü. Tam bir gerizekalı.

Goldeki hatalarını geçtim.Kontra yerken 2 kere gevşek gevşek durması sinirimi bozdu.Defol git.

Stoper olmayan bu zat maçı berabere getirdi sonra maçıda veriyordu az kalsın. Hakan balta yı da al git chine

Farklı alacağımız maçı senin yüzünden berabere bitirdik.

Sırf sözleşmesi uzatılmadı diye bile bile maç vermeye devam ediyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şerefsizi şutlamak için daha ne olması lazım, 4 senedir yaptığı rezilliklerin son noktasıdır bugün.

Tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt