#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar iyi kötü artık sakatlanmazsa bir zahmet bunun yerine oynasın. Bunca zaman ben de ses etmedim ama git kardeş git , senden adam olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adamın bir de FB maçında saçma sapan eli vardı.Adam büyük maçlarda batırmak için doğmuş.
Bir de bu adamdan Afrikalı değil Villerealde almış alt yapı eğitimini.

Bu kadar ust düzey yerlerde oynamış tecrübe sahibi birinin yapacağı iş değil bunlar. Hemen dusuyor oyundan dışardan destek mi alır napar bilmem ama bu herifin kafa kafa değil.
Ağzına etti 2-0 lık skorun
%80 hatalı maçtaki puan kaybimizda.
Önümüzdeki hafta çekilmelidir yedeğe. Kendine gelsin artık. Dany den beter bir hal aldı artik

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylemekten dilimizde tüy bitti

rezil bir stoper daha ötesi yok

Hele canlı olarak seyredin statta ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız

Geçen hafta Rize maçından bile ne hatalar yapmıştı

İşte bu hafta yaktı bizi

Sent from my iPad using Tapatalk

maçı izlerken deli etti hepimizi ulan sakin sakin maç izleyen adamım beni bile delirtti. Ben bu kadar mal bir stoper galatasarayda görmedim bi de savundum bu herifi. Bunun geriden kuracağı oyuna da neyse şimdi. Bu herif haftaya inşallah oynar inşallah ağır protesto yer de defolur gider. 1 değil 2 değil 10 değil bu herifin yaptıkları. Hakan Balta'yı da alsın yanına veteran reyis topa hamle yapması 2 gün sürüyor. Rijkaard basacaktı tekmeyi de herifi yediler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
keya gibi bir adam alacaksın bu takıma. zenci stoper girmemeli bu kapıdan artık.

dany bundan bin kere iyi stoper tamam yanlis hamleleri oluyor bazen ceza alaninda ama adam en azinda gölge pres yapip hiz yetersizliginden rakibin arkasina düsümüyor.

Yalnız Dany de sapıtıyordu bunun gibi. Bunlar niye böyle yav. Song da Kamerunluydu ama taş gibi stoperdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt