#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman demişimdir Serkan Şafak gerçek bir duayen kendisini admin olarak görmek isteriz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunun konusunu yukarı taşımayın.:mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adama çok kızıyoruzda hata yapmasının temelinde sabri var
çok açık veriyor chedjou da kapatmaya uğraşıyor hızıda olmayınca hata yapıyor sabri bu sene bitik çıkınca gelemiyor on dakikada nefesi kesiliyor iddia ediyorum iyi bir sağ bek olsaydı beşte beş yapardık yediğimiz goller hep sağ kaynaklı

çok açık veriyor chedjou da kapatmaya uğraşıyor hızıda olmayınca hata yapıyor sabri bu sene bitik çıkınca gelemiyor on dakikada nefesi kesiliyor iddia ediyorum iyi bir sağ bek olsaydı beşte beş yapardık yediğimiz goller hep sağ kaynaklı
aga surekli kulp bulmayin ya

bu adam stoper mtoper degil

Ne sabrisi, kornerden gelen ve onun alanina dusen toplari seyretmesi de mi sabri yuzunden?

5 para etmez stopere 2.5 milyon euro maas oduyoruz iste!

=meira

ayrica sabrinin kademesine girmekten bitap dustugu yalanini soylemeden once2 kez dusunun

Sabri falan degil ne alaka. Top onunde 10 cm'den fazla uzak degil ama Chedjou bey ayagini uzatmiyor bile. Beyni alinmis gibi izliyor. Sadece bir mac yapsa bu hatalari kimse birsey demezdi bile ama adam her mac boyle bomba gibi hareketler yapiyor ama gotunu ya Muslera yada rakiplerin beceriksizligi kurtariyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

meira yine bazen dmc de fena oynamiyordu

bu adami dmc yaptik pas veremedi

stoper mevkisi gibi les

daha kotu stoper ben gormedim kosmayi bilmeyen almaguer dahil

chedjouyu besiktasa felan versek dany etkisi yaratabilir bence

meira yine bazen dmc de fena oynamiyordu

bu adami dmc yaptik pas veremedi

stoper mevkisi gibi les

daha kotu stoper ben gormedim kosmayi bilmeyen almaguer dahil

Wallah bunu da diyecektim pek degerli hardesim de tlfondan o kadar yazamadim
bu derdoyu ortaya koyalim dedigim gunlerden utanc duyuyorum

Varya iddialıyım devre arası şu adamı verip ligden Kana-Biyik Oboabona Epureanu Diego Ângelo Mabiala gibi adamlardan biri bile şu Chedcu'dan iyi oynar

bugün hakanın yaptığını yapmış olsaydı +200 sayfa daha eklenirdi buraya :)

bugün hakanın yaptığını yapmış olsaydı +200 sayfa daha eklenirdi buraya :)

Hakan da chedjou da GS in 1.stoperleri olamaz. Herifler her hafta, ki Allahi var Balta cok daha iyi ched denen saatli bombadan, batiriyor iste.

Ilk firsatta 3 tane stoper almaliyiz. 3 baba stoper. Eldeki cercop ne varsa yollamaliyiz stoper pozisyonunda.

Hakan da chedjou da GS in 1.stoperleri olamaz. Herifler her hafta, ki Allahi var Balta cok daha iyi ched denen saatli bombadan, batiriyor iste.

Ilk firsatta 3 tane stoper almaliyiz. 3 baba stoper. Eldeki cercop ne varsa yollamaliyiz stoper pozisyonunda.
Yahu bu hakani chedden iyi yapan nedir yani her mac ikiside siciyor hadi ched atliyo zipliyo oyle siciyor hakan denilen adam mucadele bile etmiyor yani bumu chedden iyi olan kismi?

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt