#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan stoper mi arkadas
6 milyon mu verildi
herif zorunluluktan orda
her yaz 2000 tane kadro yapilio hakani yazan oluyo mu
beyin yerine tantuni fln mi tasiyosunuz
bu kadar basit biseyi de mi anlamionuz

+ Hakan,Chedjou'dan 1 milyon euro daha az alıyor.

Yoruma gel.. Te allahim ya bu tip yorumlari bide ciddi ciddi begenenler oluyor.

Stoper degilse degil, oynatmayacaksin ozm. Haftalardir Chedjou oynamasin deniliyor. Savunanlar da elinde daha iyisi yok, ondan önce kesilecek Hakan Balta var diyor.

Gecelim bos populist yorumlari.

Sen Hakan'i kes, oraya 1+1 cok iyi stoper al, Chedjou'yu da kesersin, sorun yok. Yokken kimi nereye kesiyorsun..

ne dio bu yine
dangalakca bilen biri cevirip pm atsin

Chedjou'ya iyi diyen kişiyle futbol tartışmak saçma olur.

Yahu bu hakani chedden iyi yapan nedir yani her mac ikiside siciyor hadi ched atliyo zipliyo oyle siciyor hakan denilen adam mucadele bile etmiyor yani bumu chedden iyi olan kismi?

tapatalk

Ched gibi ayakta uyuya kalmiyor en azindan.

Hakanin yetersizlikleri var tabi. GS in ilk 11 stoperi olmamali o da.

Chedin yemisim atlamasini ziplamasini. Bjk yi yenemediysek bu net ched yuzunden. Ben boyle uyuyan stoper hayatimda gormedim.

Son düzenleme:
neyin kavgası yapılıyor aylardır anlamıyorum hakan da yetersiz chedjou da.
hakan chedjou kıyası ile çıkan kavgalar çok yapmacık duruyor suni gözüküyor yav.

Ched gibi ayakta uyuya kalmiyor en azindan.

Hakanin yetersizlikleri var tabi. GS in ilk 11 stoperi olmamali o da.

Chedin yemisim atlamasini ziplamasini. Bjk yi yenemediysek bu net ched yuzunden. Ben boyle uyuyan stoper hayatimda gormedim.
Uyumak derken bugunku golde uyumak degil olmus gibiydi hakan balta.

tapatalk

Ched oynadigi 2 macta bir uyuyor.

Hakan 6 macta 1.

2 si de bu halleri ile GS in stoperi degil.
Besiktas macinda kornerde Hakan Balta ne yapiyordu, kimi tutuyordu mesela gol oldugunda? Ched hadi kafa topuna cikmiyor, ama pozisyonun icinde. Balta ne yapiyordu kendi kendine adam tutmadan?

Yine uyumus yani, 6 macta 1 tezin cürümüs oldu üzgünüm.

Ched'in yanına Ujfa tarzı bir stoper alınırsa Ched toplar. Güzel bir ikili olur.

ikiside GSin stoperi degil ve sampioynluk giderse bunlardan olacak.

Ched oynadigi 2 macta bir uyuyor.

Hakan 6 macta 1.

2 si de bu halleri ile GS in stoperi degil.
Hakan 6 macta 1 mi uyuyo :D yahu arkadas adam uyumaktan yanindan gecen adamlara basmiyor bile hakan.

Bak sana birsey soyleyim 33 yasinda duzenli sigara icen bir adamin o sahada mucadele etmesi imkansiz zaten yani o yuzden bosuna savunmaya calismayin.

Ulan adam sigara iciyor o adam o sahada mucadele edemez ve kosamaz bu kadar basit hala chedden iyi diyorsunuz.Adamda mucadele yok bir stoperin en buyuk ozelligidir mucadele o yoksa neye yarar? Chedin bjk macinda yaptigi hatayi hakan her mac yapiyor.

tapatalk

neyin kavgası yapılıyor aylardır anlamıyorum hakan da yetersiz chedjou da.
hakan chedjou kıyası ile çıkan kavgalar çok yapmacık duruyor suni gözüküyor yav.
Bak sorun surda ben hakana iyi iken iyi derim bugun yedirdigi gol disinda yine iyiydi bisey demiyorum ama her mac en az 1 kere rakibini kaciriyor bunun sebebi konsantrasyon falanda degil bariz gucsuzluk.Bjk macinda yenilen 2. Golde chedin hatasi buyuk ama hakan yine rakip ile top arasina giremiyor.Ama bunu kimse konusmuyor isin ozu su chedin bjk macinda ayagini sokmadigi o topa hakan her mac o ayagini sokmuyor ama bu adami kimse konusmuyor cunku medyada basinda bu adamlari koruyorlar kolluyorlar uzerine gelen topa dan diye vurup topu taca atan adami spiker cok soguk kanli diye anlatiyorsa kimse kusura bakmasin bu ulke futbolu bu yuzden adam olmuyor iste.

tapatalk

Son düzenleme:
Bak sorun surda ben hakana iyi iken iyi derim bugun yedirdigi gol disinda yine iyiydi bisey demiyorum ama her mac en az 1 kere rakibini kaciriyor bunun sebebi konsantrasyon falanda degil bariz gucsuzluk.Bjk macinda yenilen 2. Golde chedin hatasi buyuk ama hakan yine rakip ile top arasina giremiyor.Ama bunu kimse konusmuyor isin ozu su chedin bjk macinda ayagini sokmadigi o topa hakan her mac o ayagini sokmuyor ama bu adami kimse konusmuyor cunku medyada basinda bu adamlari koruyorlar kolluyorlar uzerine gelen topa dan diye vurup topu taca atan adami spiker cok soguk kanli diye anlatiyorsa kimse kusura bakmasin bu ulke futbolu bu yuzden adam olmuyor iste.

tapatalk

hacım hakan sanıldığı kadar ne el üstünde tutuluyor ne de sempati besleniyor. hakandan beklenti idare etsin yeterdir hemen hemene herkesin. beklediğiniz düzeyde eleştiriler kendisine bu yüzden gelmiyor olabilir çünkü bir çok kişinin hakandan beklentisi yokki pasaportu ve yokluk yüzünden oynadığının insanlar farkında. ancak chedjou da durum böyle değil enazından bana göre. kendisinden beklenti gerçek anlamda büyük büyüktü ee bu beklentiyede cidden çok kötü bi şekilde cevvap verince gösterilen eleştirilerde abartı olmuyor.

En uyuz olduğum "özelliği" top yanına veya yakınına gelirken topa müdahele etmemesi hatta oralı bile olmaması, öküzün trene baktığı gibi mal mal izliyor bazen resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hacım hakan sanıldığı kadar ne el üstünde tutuluyor ne de sempati besleniyor. hakandan beklenti idare etsin yeterdir hemen hemene herkesin. beklediğiniz düzeyde eleştiriler kendisine bu yüzden gelmiyor olabilir çünkü bir çok kişinin hakandan beklentisi yokki pasaportu ve yokluk yüzünden oynadığının insanlar farkında. ancak chedjou da durum böyle değil enazından bana göre. kendisinden beklenti gerçek anlamda büyük büyüktü ee bu beklentiyede cidden çok kötü bi şekilde cevvap verince gösterilen eleştirilerde abartı olmuyor.
Biliyorum ama osman yani bu adamin grafigi 3 sezondur boyle kapasitesi sinirli adami anlarim ancak burasi profesyonel bir ortam ve galatasarayda oynuyorsan mucadele etmemek gibi bir luksun olamaz yani art niyetle izlemeyen biri chedin sicsa bile daha cok mucadele ettigini gorur bu kadar basit.Dedigim gibi zaten 33 yasinda gunde 1 paket sigara icen adamin o sahada o tempoda mucadele etmesi imkansiz 2 sezondur yaptigi tek sey kacak guresmek uzerine gelen toplara dan dun vurmak yani seni koysalar oraya ayagina 2 top isabet eder sende vurursun.

tapatalk

Bu yine bu mactada bir iki bomba hareket yapti ama son anda uzaklastirdi

Yani gercekten neyin tartismasi bu yaw? Hem Hakan hemde Chedjou yetersiz oglu yetersiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Besiktas macinda kornerde Hakan Balta ne yapiyordu, kimi tutuyordu mesela gol oldugunda? Ched hadi kafa topuna cikmiyor, ama pozisyonun icinde. Balta ne yapiyordu kendi kendine adam tutmadan?

Yine uyumus yani, 6 macta 1 tezin cürümüs oldu üzgünüm.

Hakan bolgesindeki adamin dibindeydi. Ched 3 metre uzaginda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt