#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı insanlar süper zeki doğuyor.Doğruluk payı olabilir dediğinde.Küçümseme derim. :D

bence de.evlat olunca anlıyorsun çocukların ne kadar enteresan olduğunu.

benim evlat 4 yaşında dün annesi fırça atıyor bizimkine " sen hiç bir şeyini paylaşmıyorsun paylaşmayı öğrenmelisin diye"

cevap :tatilde kuzenim annesinin kolyesini koparttı annesi kolyesiz kaldı ama senin 2 tane vardı birini ona verdin mi?

hanım:git babanla oyna

bence de.evlat olunca anlıyorsun çocukların ne kadar enteresan olduğunu.

benim evlat 4 yaşında dün annesi fırça atıyor bizimkine " sen hiç bir şeyini paylaşmıyorsun paylaşmayı öğrenmelisin diye"

cevap :tatilde kuzenim annesinin kolyesini koparttı annesi kolyesiz kaldı ama senin 2 tane vardı birini ona verdin mi?

hanım:git babanla oyna

Çocuk diyip geçmemek lazım işte.Herkesin her dediğinde doğruluk payı olabiliyor bir yerde.Küçümsememek lazım bunu.

Bazı insanlar süper zeki doğuyor.Doğruluk payı olabilir dediğinde.Küçümseme derim. :D

Acikcasi sanmiyorum :D Ya Almaguer gibi dümdüz bir adami insan niye hatirlasin 5 yasinda, ben 13 yasindaydim o zamanlar yine de zarzor hatirliyorum o herifi. Zaten sadece bir kac mac oynamisti 10 mac bile yapmamisti bizim icin yanlis hatirlamiyorsam.

Acikcasi sanmiyorum :D Ya Almaguer gibi dümdüz bir adami insan niye hatirlasin 5 yasinda, ben 13 yasindaydim o zamanlar yine de zarzor hatirliyorum o herifi. Zaten sadece bir kac mac oynamisti 10 mac bile yapmamisti bizim icin yanlis hatirlamiyorsam.

Belki özetlerden,eski maçlardan izleyip yorumlamıştır?

forumda almagueri izleyen şanslı kişiler var demek :asd: benim o sezon favori stoperim Muhammed Sarr'dı lokomotif moskva ya boruyu döşediğini hatırlıyorum yıllar sonra belçika liginde senelerce oynadı belki hala oynuyor bilmiyorum.. abel xavier vardı o da bruno alves kıvamı bir herifti bitik ama sertti, sonra gabriel tamaş filanda gelmişti özetle hepsi birbirinden kötüydü :D

forumda almagueri izleyen şanslı kişiler var demek :asd: benim o sezon favori stoperim Muhammed Sarr'dı lokomotif moskva ya boruyu döşediğini hatırlıyorum yıllar sonra belçika liginde senelerce oynadı belki hala oynuyor bilmiyorum.. abel xavier vardı o da bruno alves kıvamı bir herifti bitik ama sertti, sonra gabriel tamaş filanda gelmişti özetle hepsi birbirinden kötüydü :D

Tamas hala oynuyor :D

Steaua'da gecen Osmanli'ya karsi da oynadi. O adam degisik herifin tekiydi ama para kazanmistik onun transferinden. 2'ye alip 3,5'a satmistik.

Cüneyt,İsmail,Erhan sonrasın da Götz,Stumpf izledik hepsini

O dönem iyi transferler yapılsa 2000'leri durağan dönem olarak değil de 1996-2000'in devamı,domine ettiğimiz yıllar olarak hatırlardık.7 senede 5 kez şampiyon olmuş,o iki şampiyon olamadığı senede de son ana kadar kovalamış 2. olmuş,hatta birinde resmen önü kesilmiş,Türkiye'nin Bayern Münih'i olmuş takımı ne hallere düşürdüler.

Fransa'nın en iyi defansı CV'siyle Çin'e postalanması gereken kardeşimiz. Bonservis gelmez kendisi gitsin.

Tamas hala oynuyor :D

Steaua'da gecen Osmanli'ya karsi da oynadi. O adam degisik herifin tekiydi ama para kazanmistik onun transferinden. 2'ye alip 3,5'a satmistik.

popescu becali imzalı bir oyuncuydu komisyon transferlerinden biridir bazı böyle geçiş oyuncuları olur aysal dönemide hajrovic böyleydi havadan menejerlere para verdik, tamas dan gelen paradan popescu pay filan aldı diye hatırlıyorum öyle muabbetler vardı

Dengesiz mi yakalandi?Gol gostere gostere geldi adam hakan daha adamla ceza sahasina girmeden geriye dogru kosu yaparken o adami goruyor sonrasinds pozisyonunu kaybediyor maci ac izle kardes mac izlemeden yorum yapma komik oluyo.

tapatalk

Savunmanin dengesiz yakalanmasi ne demektir? Orta sahada basit top kaybi sonucu one cikmis savunmanin rakip takimin oyuncusu ile birebir kalmasina dengesiz yakalanma denir. Dengesiz yakalanan savunma oyunculari kor degil elbet adamin geriye dogru kosu yaptigini goruyor ancak dengesiz yakalanan savunmada plan bozuldugu icin cevre kontrolu dogal olarak zayif oluyor. Adam paylasmada hatalar oluyor. Hakan hata yapmadi demedim ben ya da hakan kacan adami da gormedi demedim ancak muhtemelen Carole un kademeye girecegini dusundu orta saha oyuncularida henuz tam gelmedigi icin gobegi bos birakmak istememis olabilir. Bu bir hatadir ama bu hataya zorlayan etmen orta sahada yapilan basit top kaybidir. Dunyanin her yerinde bu tarz goller yenilir ve bu tarz gollerin olmasi icin birinin hata yapmasi gerekir.

Savunmanin dengesiz yakalanmasi ne demektir? Orta sahada basit top kaybi sonucu one cikmis savunmanin rakip takimin oyuncusu ile birebir kalmasina dengesiz yakalanma denir. Dengesiz yakalanan savunma oyunculari kor degil elbet adamin geriye dogru kosu yaptigini goruyor ancak dengesiz yakalanan savunmada plan bozuldugu icin cevre kontrolu dogal olarak zayif oluyor. Adam paylasmada hatalar oluyor. Hakan hata yapmadi demedim ben ya da hakan kacan adami da gormedi demedim ancak muhtemelen Carole un kademeye girecegini dusundu orta saha oyuncularida henuz tam gelmedigi icin gobegi bos birakmak istememis olabilir. Bu bir hatadir ama bu hataya zorlayan etmen orta sahada yapilan basit top kaybidir. Dunyanin her yerinde bu tarz goller yenilir ve bu tarz gollerin olmasi icin birinin hata yapmasi gerekir.

pozisyon 80 metreden geliyor ceza sahasının 10 metre önünde kaybedilen bir top değil bu birincisi.

İkinci olarak sen hakan carole kademeye girecek diye düşünüp bıraktı dersen bkj maçındada ched hakan kademeye girecek diye düşünmüş olabilir diyebiliriz.

Yani böyle bir yaklaşım yok ohh ne güzel hakana gelince dengesiz yakalandı carole kademeye girer diye düşündü chede gelince o topu nasıl bırakır!

Ben chedinde eleşltirilmesi taraftarıyım yeterli olmadığı her haliyle ortada ama gerçekten hakanında chedden özellikle mücadele anlamında daha eksik olduğu ortadadır.Bir stoperin en büyük özelliği mücadele gücü ve agresifliğidir maalesef ched ile hakana baktığımız zaman hakan çok soft bir profilde bunu kabul etmek gerekir.

Dün pozisyonu fotoyla anlatmaya çalıştık ama anlamak istemeyenler var hala.Yav senin bir stoperin sağ beke gitmişken diğerinin de sola kaymasını bekleyemezsin diyoruz hala anlatamıyoruz.Yayda bomboş adam var.Kalecinin önünü kabak gibi açtıktan sonra orta yapmasına da gerek kalmazdı.Topu dürtmesi yeterdi yaydaki adamın bizim kaleye girmesine.Orda Tolga azcık içe kayacaktı yayı kapamak için Carole de direk adama koşacaktı.Hakan direk adama yapışsaydı da daha rezil bir gol yeseydik ben burada yazanları o zaman görecektim.Yine adama demediğinizi bırakmicaktınız sen nasıl stopersin ortası öyle boş bırakılır mı diye

Dün pozisyonu fotoyla anlatmaya çalıştık ama anlamak istemeyenler var hala.Yav senin bir stoperin sağ beke gitmişken diğerinin de sola kaymasını bekleyemezsin diyoruz hala anlatamıyoruz.Yayda bomboş adam var.Kalecinin önünü kabak gibi açtıktan sonra orta yapmasına da gerek kalmazdı.Topu dürtmesi yeterdi yaydaki adamın bizim kaleye girmesine.Orda Tolga azcık içe kayacaktı yayı kapamak için Carole de direk adama koşacaktı.Hakan direk adama yapışsaydı da daha rezil bir gol yeseydik ben burada yazanları o zaman görecektim.Yine adama demediğinizi bırakmicaktınız sen nasıl stopersin ortası öyle boş bırakılır mı diye

Renktaş Hakan ne yapacağını şaşırdı orada. O golde zincirleme bir hata var. En son kızılacak kişidir bana göre hakan. Ama bazıları Ched denen zımbırtıyı övecem diye türlü yollara başvuruyor. Cidden komik.

ewt
belki de chedjou rakip stoperi durdurmak icin yerini terketmese golu yemezdik
haklilik payi olan bir theory

Renktaş Hakan ne yapacağını şaşırdı orada. O golde zincirleme bir hata var. En son kızılacak kişidir bana göre hakan. Ama bazıları Ched denen zımbırtıyı övecem diye türlü yollara başvuruyor. Cidden komik.

Deniz kadah ne yapacağını çok iyi bilen birisiymiş.Baktı herkes sağa gitti adama basmaya hemen kendini sola attı.Orda hakanın yapacağı iki şey var zaten.Ya kalecinin önünü komple boşaltacak adama yapışacak ki bu hiç yapmaması gereken bişey yayda o adam varken.İkincisi de bulunduğu alanı kapatacak sol bekin kademesini bekleyecek.Yayda adam varken kalecinin önünü komple boşaltırsan BAL liginde yenmeyen golü yersin.Gülerler adama

Kadromuzdaki en iyi stoper olduğu aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt