#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası umrumda değil bu icatın ben kendimi sizden üstte görebilirim çünkü spora dokunmamış insanlarsınız ben ise bunun içindeydim

Sen kendini bizden üstte görebilirsin çünkü sen Hakan Delikanlısın. Seni bir kez daha yollasak neci olarak geri dönersin acaba?
Körling, sırt üstü 100 metre yüzücü, 110 metre engelli atlet, gülle atma?

Sen kendini bizden üstte görebilirsin çünkü sen Hakan Delikanlısın. Seni bir kez daha yollasak neci olarak geri dönersin acaba?
Körling, sırt üstü 100 metre yüzücü, 110 metre engelli atlet, gülle atma?

22 sene bundesliga 2de oynamış hakana berkanın yaptığı

seçimle-alınamayan-belediye-ye-kayyum-atamak_1183125.jpg

Açıkçası umrumda değil bu icatın ben kendimi sizden üstte görebilirim çünkü spora dokunmamış insanlarsınız ben ise bunun içindeydim

Can anladık abicim yeni bir türsün sen. Egoizm kasmaya gerek yok.

Bir insan saygınlık kazanacaksa zaten kendisi söyleyerek değil yorumları, tavırları ile kazanır. Şahsi önerim söz dalaşına gireceğine bu yolu izlemen olur. Aksi takdirde ömrün çok uzun olmayacak. Zira Hakan vs gibi sorunlu gördüğümüz üyelere artık acımayacağız.

Hakan değil beyler bu. Hakan başka bir hesapla gelmişti ancak geldiği gibi gitti :asd22:

Can anladık abicim yeni bir türsün sen. Egoizm kasmaya gerek yok.

Bir insan saygınlık kazanacaksa zaten kendisi söyleyerek değil yorumları, tavırları ile kazanır. Şahsi önerim söz dalaşına gireceğine bu yolu izlemen olur. Aksi takdirde ömrün çok uzun olmayacak. Zira Hakan vs gibi sorunlu gördüğümüz üyelere artık acımayacağız.

Alpay sadece tek sorum var hayatında bir sporu aktif olarak yaptın mı bir insanın bunu anlamasının tek yolu budur.Ayrıca tür mür diyerek kendini yüceltmiyorsun sporcudan anlamayan insanlarsınız sadece özetiniz budur yani

Son düzenleme:
Hakan da böyle derdi: 22 yıl Leverkusen alt yapısında bile oynadım falan filan sayardı.
Hakan da böyle derdi kimseyle kendisini bir tutmazdı. Kendini hep üstün zannederdi herkesten.
Adam bildiğin hakansavar çıktı rıza baba.
:bravo:

Konu manasiz bi sekilde f1 e geldi ayrica alain prost dan girip takumo sato dan cikabilriz bizi de hafife almayin yani

Alpay 22 sene Leverkusen altyapısında oynadi hani sana pas atmayan çocuk

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye küçümsüyorsun şimdi Alpay'ı?

Küçümseme falan yok ya cidden çok farklıdır Konsolda araba sürmekle F3 F1in 2 kademe altında o direksiyonu tutmak zaten test pilotluğu yaptığımı söyledim En üst seviyede yarışmadım ki F-Renault serisinde 2 yarışım var.

Küçümseme falan yok ya cidden çok farklıdır Konsolda araba sürmekle F3 F1in 2 kademe altında o direksiyonu tutmak zaten test pilotluğu yaptığımı söyledim En üst seviyede yarışmadım ki F-Renault serisinde 2 yarışım var.

Oğlum taraftar forumundasın lan, burada kimse eski sporcu olduğunu falan da iddaa etmiyor. Avel gibi konuyu buraya nasıl getirdin? Ki genel olarak futbol konuşulan forumda başka bir sporla ego yapmak nedir?

Son düzenleme:

kolpayi birakalimda bundan bize ne 1 bunun cevabini ver 2. chedjouyla bu formula 1in ne alakasi var

Alpay sadece tek sorum var hayatında bir sporu aktif olarak yaptın mı bir insanın bunu anlamasının tek yolu budur.Ayrıca tür mür diyerek kendini yüceltmiyorsun sporcudan anlamayan insanlarsınız sadece özetiniz budur yani

Kendimi yüceltmek gibi bir gayem yok. Futbol topunu da bomba sanacak seviyede halı saha performansım var.

Sporcudan anladığımı da iddia etmedim. Ama iyi ve komplekssiz insandan anlarım. Ve sizin şu an en azından komplekslerini aşamamış bir insan olduğunuzu düşünüyorum. İyi kısmını değerlendirmek için yeteri kadar tanışmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt