#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığı her maç 1 gol yediren adam ...

Dany-Chedjou gibi adamlardan sonra tövbe ettim zenci stoper'e

Takımımda Zenci stoper istemiyorum Bro ...

Tudor'dan azar işiten Chedjou, dert yandı: "Acı içinde iğneyle oynuyorum, üstüne laf işitiyorum. Artık iyileşmeden maça çıkmam." (Hürriyet)

O zaman umarım iyileşmessin diyerek yorumumuzu yapmış olalım. Ayrıca kesin yaşanmıştır bu.

Tudor'dan azar işiten Chedjou, dert yandı: "Acı içinde iğneyle oynuyorum, üstüne laf işitiyorum. Artık iyileşmeden maça çıkmam." (Hürriyet)

Eğer gerçekten doğruysa inşallah hiç iyileşmeden gidersin yallah kabilene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bak la davara birde Tudor hocaya atara kalkıyor

Kimsin la sen ?

Tudor' da bunu kabilesine kadar kovalamaz ise bende bir şey bilmiyorum

Haber doğru mu değil mi bilmiyorum, gazetelere güven olmaz. Takımdaki en kabiliyetli stoper bence ama kafa bir dünya. Gol yemeyiz dersin yedirir.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

C8yZNIGVoAALKg6.jpg

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Chedjou, ülkesi Fransa'ya dönmeye hazırlanıyor. Chedjou'yla en ciddi ilgilenen takım Marsilya.

C9iLbkSXUAAGC__.jpg

Ülkesi fransa he iyiymis. Biz kamerunlu sanıyorduk.

Ligue 1'e döneceği bariz. Ama adresi Marseille olmasın lütfen. Eski takımı Lille'e dönmesi en doğrusu.

Marsilya chedjou yu yedek takıma bile almaz. Ligue 1 den bastia lorient ayarında bir takıma anca

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Football Leaks, Lille’in 2013 yılında Galatasaray’a sattığı Aurelien Chedjou transferini de masaya yatırdı. 2013-14 sezonu başında 6.3 milyon euro maliyetle sarı-kırmızılılara katılan Kamerunlu stoperin sözleşmesindeki ‘Şampiyonlar Ligi bonusu’ dikkat çekti.

2013-14 ve 2017-18 sezonlarında Galatasaray’ın grup aşamasına kaldığı her sezon için 300 bin euroluk bonus koyuldu. Buna göre Fransız kulübü, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alan sarı-kırmızılılardan Chedjou sayesinde 600 bin euro ek gelir kazandı. (Milliyet

DBZ7jPEUAAAN5pW.jpg

Chedjou ya sadece twit hazirladik herhald

Her ne kadar kritik hatalarından ve umursamazlığından şikayetler etsek de, çok güzel hatıralar bıraktı. Güzel adamdı. Yolun açık olsun. :hat:

sürekli rutin gol sevinçleri yaşayan takımımıza bir dönem kaliteli ve orji sevinçler kazandırdığın için tşk renkdaş.
bize gol atacağın ibb maçında görüşürüz.
kib bye

Imzali formasini vermişti ondan sonra top oynadığını hatırlamıyorum

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi yol al. Kanser etti beni yok teşekkür metekür.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt