#21 Deniz Gül

o kadar gerilmişimki çocuğun maça girdiğini falan görmemişim.

Hocayi bu konuda net elestiriyorum Deniz varken Barisi almak Deniz sana guvenmiyorum demektir.Formayi burda verip cik al formayi mesaji verebilirdi hoca Denize.Deniz in dun daha fazla oynamasi gerektigini dusunuyorum

Hocayi bu konuda net elestiriyorum Deniz varken Barisi almak Deniz sana guvenmiyorum demektir.Formayi burda verip cik al formayi mesaji verebilirdi hoca Denize.Deniz in dun daha fazla oynamasi gerektigini dusunuyorum
Milli takimda bile Baris oynuyor, Deniz yedek. Kaldi ki , 3 gun once geldi ama oyuna aldi Okan Buruk. Daha ne olsun.

Yav milli takımda barışı kesemeyen adamı sporting maçınad mı oynatcaklar bide? Botelli varken bunu alan üstüne 10 milyon veren hain oğlu haindir sırf ali dursunun oyuncusu diye komisyon la adam aldılar hain oğlu hainler heh şimdi osimhen sakatlandığında görün cümbüşü abicim gs nin 3.forveti olur bu adam max nasıl 2.forvet olucak allah aşkına ya

osimhen yokken oynamalı

öyle kanat oyuncularını forvete atıp hem kanadın hem forvetin performansını düşürmeye gerek yok

rakip stoperler ile boğuşup leao'ya falan alan açsa içeri çevrilen toplara ayak kafa vursa yeter

pısırıklık dışında bi oyuncuyu yok saymak için gerekçe görmüyorum ben. günün futbolunda toptan kaçan, düşük agresyonlu sisi kaldırılmaz ama oğlan çıkıp delikanlı gibi mücadele koyarsa kesin şans verilmeli. pivot santrafor işini yetenek itibariyle osimhen'den sonra en iyi yapacak adam zaten. kendi yetiştirdiğimiz bebeleri hiç ede ede alternatifsiz kaldık, ithal ettiğimizi bari önyargılarımızla piç etmeyelim.

Geri
Üst Alt