#21 Deniz Gül

3 yıl sonra Serie A ya satacağız bu çocuğu milan yada juventus'a gider.

🧿:tbr:

Yerli oyuncu denemelerini daha fazla yapmak zorundayız; Deniz beklentiyi karşılarsa, alınacak herhangi bir yabancıdan çok daha fazla değer katmış olacak. Böyle pivot özellikli iri kıyım santrforların gelişimi 25-26 yaşından önce olmuyor genellikle; Haaland gibi istisnalar hariç tabii.

Şu an için göze çarpan eksikliğinin herkes farkında; bazen temaslarda ayakta kalamamak, gereksiz faullerle atakların bitmesine sebebiyet vermek...Ancak Hoca, transferlerden Batrakov dışındakilerin fiziken hazır olmadığını söylemişti. Tam fit hale geldikçe ve özgüven kazandıkça o eksiklerini giderebileceğinden kuşkum yok. Kocaelispor ligin en iyi savunma yapan takımlarından biri, skor geç gelince hiç açılmadılar. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Sıklıkla skor alındıktan sonra Osimhen yerine oyuna dahil olacak ve ciddi oyun ve skor katkısı yapacaktır diye tahmin ediyor ve umuyorum.

Kendisini çok beğeniyorum. Porto‘da tutunamadı belki ama Portekiz liginde daha çok kivrak ve süratli forvetler iş yapıyor. Süper lig için gayet iyi bir oyuncu bence.

Ha dün basmadik yer ver girmediği ikili mücadele de bırakmadı.

Helal olsun böyle devam aslan parçası

çok beğendim. İlk kontrol, top saklama becerileriyle mest etti

Bu arada deniz 3. Forvet olacaktı sözde ama bu maç işk 11 de yer bularak ve şansını da iyi değerlendirerek osi sonrası forvet olacağını gösterdi bence... antrenmanlarda da istekli ise 2. Forvet olarak iyi iş yapacaktır... pivot olmasından kaynaklı zorlandığımız zamanlar da da osi yanında 2. Forvet olarak oyuna girecektir... Hoca tırsma barış sçacağına forvette bırak bu çocuk sçsın... yine razıyım ben...

Fiziki avantajı çok fazla. Ayağında top da tutabiliyor. Bizim lig için yaratılmış gibi. Kendini geliştirip sırtı dönükken hızlıca yüzünü dönüp şut atmaya da çalışırsa acayip bir kazanım olur. Hem bizim için hem Milli Takımımız için.

Antrenman sonrası bol bol şut çalışması gerekiyor. Bizden önceki gol istatistiği de düşük. Yoksa mücadele, top kontrolü ve top sürme beklentilerin çok üzerinde

Değişik bir tip. Normalde mesela Yunus buna pas attığında tekrar ona pas atsaydı güzel pozisyon olacaktı ama her pozisyonda direkt kaleye dönmeye çalışıyor ve aslında eşleştirmek lazımdı ama inanilmaz çevik. Gerçekten enteresan bir çeviklikte dönüyor.
Tek eksisi kendisini çok çabuk bırakıyor. O konuda mimlenmesin.

Kendisini çok beğeniyorum. Porto‘da tutunamadı belki ama Portekiz liginde daha çok kivrak ve süratli forvetler iş yapıyor. Süper lig için gayet iyi bir oyuncu bence.

Ha dün basmadik yer ver girmediği ikili mücadele de bırakmadı.

Helal olsun böyle devam aslan parçası
yorumuna sormadik

1789402656369.webp

Geri
Üst Alt