#21 Deniz Gül

Bazı şeyleri öğrenmek zaman ister ama faul yapmamayı tez elden öğrenmeli. Sadece rakibe nefes aldırıyor.

Bazı şeyleri öğrenmek zaman ister ama faul yapmamayı tez elden öğrenmeli. Sadece rakibe nefes aldırıyor.
Farklı bir şekilde katlanarak topa yükselme huyu var ,onu yaparkende faul yapıyor .Bu çok kötü inşallah sadece bu maçlıktır.
Birde 18 içerisinde topu yakaladı mı direkt kaleye nişanlamayı düşünmeli , maalesef dolanıyor.

İlk yarı gayet iyiydi sorun kanatların olduğu zaman ne zaman fark edilecek 4 kanadın toplam 1 asisti var.

Dakika 3'de gol yiyorsun 1-1'i yakalama şansını yakalıyorsun sonrasında ihale Deniz'e kalıyor.

Barış girdikten sonra prime Barcelona'dan daha iyiydik.

deniz çıktı sane kaldı.

tenor.gif

şu şekil çıldırdım ekran başında

ts defansı arasında kayboldu. beklentiyi pekte yükseltmemekte fayda var muhtemelen sporting maçında da birşey yapamazdı

Daha çoook yolu var. Hiçbir büyük maçta kendisinden beklentim yok.

Hava toplarina cikisi berbat. Anda kupa maclarinda oynar digerleri dinlensin diye. Trabzon savunmasina bile dis geciremiyorsa avrupa falan hayal.

Osimheni yokluğunu deniz bu haliyle tabiki dolduramaz. Ama kendisine yapılan da haksızlık çünkü Osimhen tavanı çok yüksek ve takımın oynadığı oyun planı tamamen ona bağlı. Yazık olacak bu çocuğa

İcardili takımda mertensli geçiş oyununun yedek forveti olurdu.
Fakat yetenek eksiğini sığır pressle kapatan bu oyunda osimen in ikamesi olacak profil değil.

Dünkü maçta şu adamın oyundan alınmasını ancak ettiğim küfürlerle açıklayabiliyorum..
Ama taraftardada var iş bilmezlik.
Sane anasını belledi maçiın anasını..Gtü yemedi çıkarmaya..

46'da değişecek kadar kötü değildi. 46'da tek değişiklik olacak kadar kötü hiç değildi.

Aslinda fena bir forvet olmaz da burda da pek barindirmazlar gibime geliyor. BAYi soktun maca hadi diyelim de yani Yunus, Leao ve Sane varken Denizi cikarttin. Bu hoca hakkinda herseyi anlatiyo

Geri
Üst Alt