Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.721
- 20.294
- 2.193
Kazanan ben olucam dimi @Emrah Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi şarkı var 4. kez dinliyorum ne tatlı şarkıdır o şarkı ne güzeldir o şarkıyla katılan insan.
S.Ş 24 tşk etme boşa senın katılacağın turden değil.
bi şarkı var 4. kez dinliyorum ne tatlı şarkıdır o şarkı ne güzeldir o şarkıyla katılan insan.
Teşekkür ederim Osmancım tahmin ediyorum ki benim şarkım.
Rica ederim Doğucum biliyorsun son yarışmalarda birbirimizi boş geçmiyoruz puanlamalarda. Yine öyle olacağına sonsuz bir inanç besliyorum.
bu sefer çok farklı bir şarkıyla katıldım ciddiyim
sagol osman abi
Umarım öyle olur güzel kardeşim ittifakımızı kirli nifaklar yanlış anlaşılmalar bozamaz.
Osman kardeşimize puanlar veren bir insan olarak, doğru lobi senin için bizim yanımızdır kardeşim.
Üstün stratejilerimiz ile her yarışma içimizden birinin 1. liği garanti bundan böyle.
Osman kardeşimize puanlar veren bir insan olarak, doğru lobi senin için bizim yanımızdır kardeşim.
Üstün stratejilerimiz ile her yarışma içimizden birinin 1. liği garanti bundan böyle.
Bir dahaki yarışma derece kesin!.. (Muhammed Safa Eker / 2 Haziran 2014)
(Katılamadı...)
Bir dahaki yarışma derece kesin!.. (Muhammed Safa Eker / 2 Haziran 2014)
(Katılamadı...)
Şu yasaklı şarkılar listesi ne oldu ?
Mention attım sana ama online değildin herhalde o ara.