- 27 Ocak 2010
- 58.771
- 30.406
- 3.363
Gene buldun şarkımı![]()
listem şekillenmeye başladı abi o şarkı senın mı emın olamıyorum ama 10 puan verdim.
gerçekten çok güzel yahu birde ilkkez dinleyınce ayrı bi tatlı geldı. puanlamada senın mı görürüz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene buldun şarkımı![]()
Tam tersine benim şarkıyı bulmak çok kolay bu sefer bence![]()
listem şekillenmeye başladı abi o şarkı senın mı emın olamıyorum ama 10 puan verdim.
gerçekten çok güzel yahu birde ilkkez dinleyınce ayrı bi tatlı geldı. puanlamada senın mı görürüz![]()
Bence bu kez Arda Abi'nin değil.
Benim daha önce paylaştığım şarkılardan biri hem burada hem de başka yerlerde.
Hatta face'im de bile var 7-8 ay önce.
Alpay sen de maaşallah tüm şarkıların patentini almış gibi konuşuyorsun.![]()
gerçekten çok güzel yahu birde ilkkez dinleyınce ayrı bi tatlı geldı. puanlamada senın mı görürüz![]()
Bana puan vermessem eger, silahlarımı kullanmak zorunda kalacagım kardes
Tapatalk
Beyler hatırlarsınız mod olduktan sonraki ilk yarismada sampiyonluk gelmisti simdi ise smod olarak karsınizdayim sampiyonluk yakın osmanı yakın
Tapatalk
bi şarkı var 4. kez dinliyorum ne tatlı şarkıdır o şarkı ne güzeldir o şarkıyla katılan insan.
S.Ş 24 tşk etme boşa senın katılacağın turden değil.
Benim şarkımı tarif ettiğine eminim Osman teşekkür ediyorum.
dediğim gibi 10 puanı o şarkıya reservledim şarkılar ve katılımcıları açıklandığında kimin olduğu çıkar![]()