21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enteresan şarkılar var bu sefer.

Normalde pek sevmeyeceğim tarz 2-3 müzik tarzında hoşuma giden şarkılar oldu. Haklarını verdim.

Konsey'den birinci çıkmayı umuyorum.

Detayları yarışma sonrası konuşuruz, açık çek veriyorum sen belirle isteğine göre.

O iş taş Alpay. Emrah'a Barbara'yı teklif ettim ve hallettim o işi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

O iş taş Alpay. Emrah'a Barbara'yı teklif ettim ve hallettim o işi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Barbara iyi teklif ama değil bir Barbara 1000 Barbara da gelse o 1.liği elimden alamaz artık.

Açık çek verdim ben, sülalem raad:cool:

Emrah Barbara'yı istiyorsa yanına Adriana Lima, Miranda Kerr'i de paket yapmasını da biliriz biz. :)

Puan cikmazsa carsı karışır :mad:

Tapatalk

Lobi'mize destek olursan en düşük puanın 6-7 olur her yarışma kardeş.

Haliyle bu yarışma da önceliğim Osman, Gökhan gibi lobimizin kurucu üyelerine ait olabilecek tarz şarkıları bulmaktı.

Senin şarkıya Osman'a ve Gökhan'a verdiğimden fazla verirsem asıl çarşı nasıl karışır görürsün sen akşam. Çatırdarız resmen ilk yarışmadan. :(

Puan cikmazsa carsı karışır :mad:

Tapatalk

puanları göndermediysen watsapa bak.

lobiye kabulün için halen geç değil. iyi düşün taşın doğru oyları en doğru yarışmacılara gönder.

yoksa bir gece ansızın

horsehead-6.jpg

Kesin bildiğim tek şey var ki, ne ben Alpay'a, ne de Alpay bana oy vermeyecek. :)

Şarkın kabak gibi ortada sana puan yok diyenler layk,serkan bu sefer farkli bi sarki ile katılmıstır puani hak etti diyenler alıntı

Tapatalk

Süper Mod olmuşsun hala like, yarışma peşindesin Serkan diyenler like, biraz da garibanlar sevinsin diyenler alıntı.

Çok benzer tarzda şarkı var, tahmin yapmak bu kez güç

Benim şarkımı tahmin edemezsiniz mesela. Öncekilerden çok farklı. Umarım hakettiği değeri görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt