21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncelemeyi tamamladım. Playlist oldukça sağlam. İlgimi çeken çok şarkı oldu. Daha önce dinlediğim ve sevdiğim şarkılar olsa da, bazı dinlemediğim şarkılara öncelik vereceğim gibi duruyor. Ama bir şarkı var ki, çok etkiledi beni. Etkisinden çıkamıyorum hala.

Daha gençsin Tolga. Benim şarkılara öyledir. Fazla takma kafaya. Ver 12 puanı geç.

Hiç bir yarışmada bunu söylememiştim ama sizin yerinizde olsam benim şarkıma verirdim 12 puanı :)

İncelemeyi tamamladım. Playlist oldukça sağlam. İlgimi çeken çok şarkı oldu. Daha önce dinlediğim ve sevdiğim şarkılar olsa da, bazı dinlemediğim şarkılara öncelik vereceğim gibi duruyor. Ama bir şarkı var ki, çok etkiledi beni. Etkisinden çıkamıyorum hala.

Aha vallahi benim şarkı bu.

sagol kardeşim

BpTSaT8CMAAeTqq.jpg

Bu yarışmanın adaleti varsa, ki yoktur. Osman yada Alpay şampiyon olmalı bu sefer.

O zaman bu sefer 12 puanı veriyosun, teşekkürler Tolga...:nargile:

21. Eurovision 24 kişinin yarıştığı ve sonunda Emrah'ın yol verdiği kişinin yani benim kazanacağım yarışmadır. :)

Unuttuğunuz bir şey var

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
signbot.gif

bi şarkı var 4. kez dinliyorum ne tatlı şarkıdır o şarkı ne güzeldir o şarkıyla katılan insan.

S.Ş 24 tşk etme boşa senın katılacağın turden değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt