21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Gökhan Sertkaya bazı 3.ler vardır gönüllerin şampiyonudur, tebrikler kardeşim bu kirli düzende, bileğinin hakkıyla elde ettin bu başarıyı

Gözün aydın Alpay... :)

Yarışmada lobi çok önemli, lobin yoksa hiç bir şeysin..

@Serkan Şakrak bir dahaki yarışmada 3-5 İzmirli daha bulup yarışmayı lehimize çeviremez miyiz?

12 en azından ilk 10'da yer alabilirdim :S

Neyse yine tebrik edelim @Alpay Asma @Mahmut Yuldakuran @Gökhan Sertkaya

Bence bunu sakla sen.İlk 3'e girmedim demezsin :D

DXAr3m.png

Bir dahaki yarışmaya VIP koltuk isterim. Yarışma kaçırmayayım artık. Lobidaşlarım bu konuya el atarsa sevineceğim. :cool:

@Serkan Şakrak bir dahaki yarışmada 3-5 İzmirli daha bulup yarışmayı lehimize çeviremez miyiz?

yanlış insanlarla iş yapıyorsun. uzun yıllar izmirde yaşadım Alpayın izmirde çok önemli derin ilişkileri var. izmirli gibi birbirimize blaader bile deriz.yeterki tek isteğin bu olsun.

gel lobimize 2 yarışma sonra şampi. ol.

Alpay çok azmetti 1.olabilmek için ama sonunda istediğini elde etti :D

çalışmaları başlattım, gerekirse cevre illerden manisa(gökhan sertkaya) gibi takviye kuvvetler ile bir sonraki yarışmada şampiyon bizim işaret ettiğimiz aday olacaktır:cool:

yanlış insanlarla iş yapıyorsun. uzun yıllar izmirde yaşadım Alpayın izmirde çok önemli derin ilişkileri var. izmirli gibi birbirimize blaader bile deriz.yeterki tek isteğin bu olsun.

gel lobimize 2 yarışma sonra şampi. ol.

Yalnız son 2 yarışmada başka tarzlar seni yakalamak zor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt