21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tekliflere açığım ben de. Bundan sonra alenen şike girişimleri içinde olacağım. Sessiz ve derinden ilerleme dönemi bitti.

@Serkan Şakrak

@Gökhan Sertkaya 'yı nasıl transfer edeceğiz? Bu yarışmadan sonra piyasası iyice yükseldi.

herkesin bir fiyatı vardır,gökhanın temsili transfer hikayesi

:cool:

images

Arkadaşlar tekliflere açığım ben de. Bundan sonra alenen şike girişimleri içinde olacağım. Sessiz ve derinden ilerleme dönemi bitti.

kendı kanunlarımıza göre yönetıcı ve yonetıcılerın köstebeklerı olabılecek isimleri almıyoruz Tolgacım. ama modluğu bırakır gelırsen senı lobının en guclu 2. adamı yaparım.

kendı kanunlarımıza göre yönetıcı ve yonetıcılerın köstebeklerı olabılecek isimleri almıyoruz Tolgacım. ama modluğu bırakır gelırsen senı lobının en guclu 2. adamı yaparım.

Bu asil görevden vazgeçmem mümkün değildir. Peki o zaman direkt @Emrah Yıldırım aracılığıyla şikeye devam edeyim ben.

Katılan, katılmayan, uğraşan, emeği geçen herkese teşekkürler... :tiphat:

Alpay sonuna kadar hakettin reis. Tebrikler. Hatırlıyorsanız benim gelişimle birlikte ya senin ya da Osman'ın şampiyon olacağını söylemiştim. :)

Osman, puan hakettiği halde puan vermediğin şarkı benimkiyse eğer, hakkımı helal etmedim bilesin.

It' s not googbye çok sevdiğim bir şarkıdır, Laura Pausini' de çok güzel yorumlamış şarkıyı. Zaten Sweet November film olarak başlı başına muhteşem.

Sürpriz olmadı benim için.

En çok şaşırdığım Ömer Tuğrul' un şarkısının yeri oldu. Bence bir daha dinleyin, çok keyifli bir şarkı.

Abi ben sustum. Konuşmuyorum.

yuh lan bir onceki yarismanin konusmalarina bakarsaniz ,neden kimin birinci oldugunu anlarsiniz :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt