- 27 Ocak 2010
- 58.765
- 30.396
- 3.363
Emrah'a da küçük bir meblağ verdik tabiki.
adı geçmemesi için söz vermiştik ya neyse biz alacağımızı aldık gerisi onu bağlar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah'a da küçük bir meblağ verdik tabiki.
@Serkan Şakrak
@Gökhan Sertkaya 'yı nasıl transfer edeceğiz? Bu yarışmadan sonra piyasası iyice yükseldi.
Arkadaşlar tekliflere açığım ben de. Bundan sonra alenen şike girişimleri içinde olacağım. Sessiz ve derinden ilerleme dönemi bitti.
Arkadaşlar tekliflere açığım ben de. Bundan sonra alenen şike girişimleri içinde olacağım. Sessiz ve derinden ilerleme dönemi bitti.
herkesin bir fiyatı vardır,gökhanın temsili transfer hikayesi
:cool:
![]()
kendı kanunlarımıza göre yönetıcı ve yonetıcılerın köstebeklerı olabılecek isimleri almıyoruz Tolgacım. ama modluğu bırakır gelırsen senı lobının en guclu 2. adamı yaparım.
It' s not googbye çok sevdiğim bir şarkıdır, Laura Pausini' de çok güzel yorumlamış şarkıyı. Zaten Sweet November film olarak başlı başına muhteşem.
Sürpriz olmadı benim için.
En çok şaşırdığım Ömer Tuğrul' un şarkısının yeri oldu. Bence bir daha dinleyin, çok keyifli bir şarkı.
@Alpay Asma 15 yarışma boyunca neden 1.olamadığını merak ediyor musun![]()