21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim katılmam şart değil. O soundtrack pişti olmazsa katılırım yoksa takip ederim uzaktan. Oyunseverlerin hevesi varsa yapsınlar bence.

Ben de ilgi çekebilir diye önerdim zaten. Yoksa 4-5 senedir FM dışında oynadığım oyun yok pek.

Eskiden Diablo 2, Age Of Empires, ve Max Payne oynamışlığım var topu topu futbol oyunları dışında da.

Oyun soundtrackına sıcak bakmıyorum ama normal soundtrack olabilir.

Sadece oyun soundtrackleri değil. Takım-milli takım marşları falan da dahil benim bildiğim.

Çeşitlendirilebilir.

22. eurovision adı altında değil bağımsız girişim şeklinde olur zaten herhalde. film festivali gibi.

dahil oluruz diyenler bi ses versin ki sayı bilelim.

Benim aklıma çok farklı fikirler geliyor. Yönetici arkadaşlarla en kısa zamanda paylaşacam. Eğer olursa önümüzdeki haftalarda çok daha heyecanlı eurovision yarışması izleyeceksiniz.

son yarısmada görduk. artık geri dönus yok ıyı olan kazansın :cool-96:

Osman restleşme öyle.

Diplomasi bir lobinin derinleşmesinde ve kök salmasında ki en önemli ihtiyaçtır.

Sn. Emrah Yıldırım da bu yarışmanın sahibi gibi bir şey artık. Onu da arkamıza alarak, onu da zengin ederek, yandashlarımızı mutlu etmemiz lazım.

Bir daha ki yarışma sıra sende mesela artık.

Osman restleşme öyle.

Diplomasi bir lobinin derinleşmesinde ve kök salmasında ki en önemli ihtiyaçtır.

Sn. Emrah Yıldırım da bu yarışmanın sahibi gibi bir şey artık. Onu da arkamıza alarak, onu da zengin ederek, yandashlarımızı mutlu etmemiz lazım.

Bir daha ki yarışma sıra sende mesela artık.

çıkarlarımız oluşsun Emrahı like krallığında zirveye oturturuz. yeterki bazı şeyleri görmezden gelsin duymazdan gelsın

çıkarlarımız oluşsun Emrahı like krallığında zirveye oturturuz. yeterki bazı şeyleri görmezden gelsin duymazdan gelsın

Karışma sen o işi bağlıyorum ben. Raad.:cool:

İlk yarışmadan ilk 3'te 2 lobidash.

Tesadüf mü? Tabi ki de hayır.

@Alpay Asma

rocky2.jpg

@Alpay Asma güne şampiyon uyanmak nasıl bir duygu

Özlemişiz kardeşim ne diyelim.

Takdir edilmek, başarılı olmak güzel ama en önemlisi hayatta dostluklar ve muhabbet.

Bu forumun da ve bu yarışmanın da samimiyeti, muhabbetleri olmasa zaten kimse bu kadar vakit geçirmezdi.

Yöneticisinden, onursal üyelerine, ve bir çok değerli diğer forum sevdalılarına kadar günümüzü keyiflendiren herkese selam olsun.

İyi ki varsınız.

@Serkan Şakrak

Osman görmeden editle o mesajı canısı. Ben aranızı yapmaya çalışıyorum sen hala kaşınıyorsun. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt