- 27 Ocak 2010
- 58.765
- 30.396
- 3.363
Kardeş ben olmazsam sizin lobinizi 2 gün barındırmazlarbence siz bizim lobimizin kanatları altına girin
son yarısmada görduk. artık geri dönus yok ıyı olan kazansın :cool-96:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş ben olmazsam sizin lobinizi 2 gün barındırmazlarbence siz bizim lobimizin kanatları altına girin
Benim katılmam şart değil. O soundtrack pişti olmazsa katılırım yoksa takip ederim uzaktan. Oyunseverlerin hevesi varsa yapsınlar bence.
son yarısmada görduk. artık geri dönus yok ıyı olan kazansın :cool-96:
Osman restleşme öyle.
Diplomasi bir lobinin derinleşmesinde ve kök salmasında ki en önemli ihtiyaçtır.
Sn. Emrah Yıldırım da bu yarışmanın sahibi gibi bir şey artık. Onu da arkamıza alarak, onu da zengin ederek, yandashlarımızı mutlu etmemiz lazım.
Bir daha ki yarışma sıra sende mesela artık.
çıkarlarımız oluşsun Emrahı like krallığında zirveye oturturuz. yeterki bazı şeyleri görmezden gelsin duymazdan gelsın
çıkarlarımız oluşsun Emrahı like krallığında zirveye oturturuz. yeterki bazı şeyleri görmezden gelsin duymazdan gelsın
olm tribe girdiniz de, pratiğe dökseniz dediklerinizi sağlam şikeci olursunuz ha![]()
olm tribe girdiniz de, pratiğe dökseniz dediklerinizi sağlam şikeci olursunuz ha![]()
22. eurovision adı altında değil bağımsız girişim şeklinde olur zaten herhalde. film festivali gibi.
dahil oluruz diyenler bi ses versin ki sayı bilelim.
@Alpay Asma güne şampiyon uyanmak nasıl bir duygu
hakkı yenenler
@Özgür Kızılaslan ilk 5 te olmalıydı günahtır
@İsmail Çakır ve @Berkan Yavuz ilk 10 da olmayı hakediyordu o parçalar
@Osman Uzdu ise sonuncu olmalıydı haksız kazanç sağlamış saygılar